Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatrix_ wrote:A ja caly czas bez zmian. Objawy jak sobie poszly tak nie wrocily. Tylko boli mnie drugi dzien brzuch. We wtorek wizyta wiec zobaczymy. Trochę sie martwie ale staram sie o tym nie myśleć.
Ktora teraz nastepna w kolejce dziewczynki? Ladnie nam idzie wiec nie mozna przerywać dobrej passyBeatrix_ lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Beatrix na pewno będzie dobrze, brzuch to raczej normalne że boli? a wcześniej nie chcesz iść?
mam suwaczek hihi
Chyba normalne. Ja nie lubie jak boli bi mnie to jakoś nie nastraja dobrze.
Pojde we wtorek. Nic to juz nie zmieni chyba a to kilka dni.
Jak sie dodaje suwaczek? Tez moge jesli nie mam abonamentu?czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Beatrix mnie też strasznie te klucia stresuja. Dzisiaj cały dzień spokój ale teraz pod prysznicem znowu poczułam. A cały dzień siedziałam albo leżałam. Zastanawiam się jak to będzie w przyszłym tyg jak do pracy wrócę. Czy bol będzie się częściej pojawiał.
A brzuch cały czas Cie boli czy sporadycznie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:01
-
Multiwitamina wrote:Tak . Musisz wejść na tą stronę( kliknij na mój ), albo wpisać w suwaczki na Google i tam wybierasz wzór i dodajesz datę om i stawiasz w ustawieniach.
Trzymam kciuki na pewno jest okAdry, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Beatrix mnie też strasznie te kucia stresuj. Dzisiaj cały dzień spokój ale teraz pod prysznicem znowu poczułam. A cały dzień siedziałam albo leżałam. Zastanawiam się jak to będzie w przyszłym tyg jak do pracy wrócę. Czy bol będzie się częściej pojawiał.
A brzuch cały czas Cie boli czy sporadycznie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:01
-
malutka_mycha wrote:Dziewczyny a czemu suwaczkow sobie nie robicie? Nie chcecie zapeszyc czy Wam się nie podobają?
Bo ja po dzisiejszej becie chciałabym zrobić, co ma być to bedzie
Fajne są suwaczki, napawają nadzieją! Ja czytając inne wątki np z 2016 albo z 2015r jak widze suwaczek, ze jednak się udało to aż mi się serce raduje bo wiem, że jest możliwe szczęśliwe zakończenie i w większości przypadków się ono spełnia czasem szybciej, czasem wolniej ale jednak!Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Beatrix_ wrote:A ja caly czas bez zmian. Objawy jak sobie poszly tak nie wrocily. Tylko boli mnie drugi dzien brzuch. We wtorek wizyta wiec zobaczymy. Trochę sie martwie ale staram sie o tym nie myśleć.
Ktora teraz nastepna w kolejce dziewczynki? Ladnie nam idzie wiec nie mozna przerywać dobrej passyPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Koniczynka33l wrote:Chcialam pogratulować kolejnym zaciazonym!!!❤❤❤❤Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
nick nieaktualnyBeatrix_ wrote:Multi jeszcze raz gratulacje
Angelisia ja tez zaszlam z torbielka. Owu w cyklu w ktorym zaszlam byla właśnie z tego jajnika na którym jest torbiel.
A ja podobno nie jajeczkuje, nie wiem moze to byl taki jeden cykl. Ogolnie to boli mnir ten jajnik na ktorum mam ta torbiel, nawet podczas seksu czuje w nim skurcze. Tak sie zastanawiam czy to ma jakies znaczenie. Endo mi sie podnioslo z 4 na prawie 7 mm. -
IssaMelissa wrote:Witaj Koniczynka Co u ciebie? Jak się czujesz kochanie?
Godze sie z tym pomalutku...
Czekam cierpliwie na ivf.
Lublin? Jak sie w koncu dodzwonie to może...ale nie wierze w powodzenie tego zabiegu..
Moj pierwszy okres po laparo mnie zalewa - szok.niedrożność jajowodów