Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
czekamynadzidzie wrote:Koniczynka jednak wróciłaś
Pewnie nie będę sie już tak udzielać..ale kibicuje wszystkim i ciesze się szczesciem zaciazonych kolezanekWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:26
czekamynadzidzie, Adry, Paula83, Multiwitamina lubią tę wiadomość
niedrożność jajowodów -
Angelisia wrote:A ja podobno nie jajeczkuje, nie wiem moze to byl taki jeden cykl. Ogolnie to boli mnir ten jajnik na ktorum mam ta torbiel, nawet podczas seksu czuje w nim skurcze. Tak sie zastanawiam czy to ma jakies znaczenie. Endo mi sie podnioslo z 4 na prawie 7 mm.
-
Angelisia wrote:A ja podobno nie jajeczkuje, nie wiem moze to byl taki jeden cykl. Ogolnie to boli mnir ten jajnik na ktorum mam ta torbiel, nawet podczas seksu czuje w nim skurcze. Tak sie zastanawiam czy to ma jakies znaczenie. Endo mi sie podnioslo z 4 na prawie 7 mm.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Fajne są suwaczki, napawają nadzieją! Ja czytając inne wątki np z 2016 albo z 2015r jak widze suwaczek, ze jednak się udało to aż mi się serce raduje bo wiem, że jest możliwe szczęśliwe zakończenie i w większości przypadków się ono spełnia czasem szybciej, czasem wolniej ale jednak! [/QUOTE]
Ja mam tak samo jak czytam jakieś stare wpisy na forum i dziewczyny piszą że ciągle się starają itp a suwak pokazuje że już parę miesięcy albo lat po porodzie to na prawdę daje ogromną nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 21:29
czekamynadzidzie, Adry, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Koniczynka33l wrote:Oswajam sie z myślami..
Godze sie z tym pomalutku...
Czekam cierpliwie na ivf.
Lublin? Jak sie w koncu dodzwonie to może...ale nie wierze w powodzenie tego zabiegu..
Moj pierwszy okres po laparo mnie zalewa - szok.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Co do suwakow to jest kilka stron z nimi wpisz sobie suwaki na forum w Google i tam powinny wyskoczyć strony z różnymi. Ja robiłam odliczanie do owu ale jakos zle pokazywał więc go wywaliłam :p
-
czekamynadzidzie wrote:jednak się zdecydowaliście? będę trzymac kciuki żeby się udało. A gdzie robicie?
Od marca chodziłam do dr w klinice i zostaje u niego..teraz czekanie na kase i swoją kolej..( o ile miasto nie zmieni prezydenta, a ten decyzji o dofinansowaniu...)
W Gamecieczekamynadzidzie, Paula83, Multiwitamina lubią tę wiadomość
niedrożność jajowodów -
nick nieaktualny
-
Adry wrote:KOniczynka czasem polub jakiegoś posta, to nawet jak nie będziesz pisać to bedziemy wiedziec, ze jesteś z nami.
Ogromnie sie ciesze, że jesteś. Naprawdę! Mam ochotę mocno CIę wysciskac
To...
Napijmy sięAdry lubi tę wiadomość
niedrożność jajowodów -
nick nieaktualny
-
Koniczynka dobrze że się zdecydowaliście. Wierzę że uda się wam dostać to dofinansowanie i wierzę że zobaczysz upragnione 2 kreseczki na teście. Wierzę z całego serca.
Adry, Koniczynka33l, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
nick nieaktualnyKąpałam dziecko w wannie,nalałam jej dużo piany bo ona to lubi bawi się w tym a te babsko przylazła tam i stałą na demną,i zaczeła swoją litanie,po co jej tyle piany leje,że to jest nie zdrowe itd,żebym ją wypłukała porządnie itd szczoteczke do zębów że jej paste daje nosz kurwa a co jej mam dawac ?mydłem mam jej umyć ....Jezuuuu no nie wytrzymie modliłam się o cierpliwość,żeby jej nie przywalić.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
I ja poproszę %. Auto jeszcze nie naprawione, wyjazd do Polski coraz bardziej się oddala. Nawet na weekend.
Adry lubi tę wiadomość
01.2019 udało się
05.2019 będzie córeczka
Evell ja bym przez "przypadek" mokrym ręcznikiem po głowie zdzieliła. Ale by jej się kurze łapki rozprostowały hihihi
Evell, czekamynadzidzie, Adry, malutka_mycha, Multiwitamina lubią tę wiadomość
01.2019 udało się
05.2019 będzie córeczka
nick nieaktualny
-
IssaMelissa wrote:Koniczynka dobrze że się zdecydowaliście. Wierzę że uda się wam dostać to dofinansowanie i wierzę że zobaczysz upragnione 2 kreseczki na teście. Wierzę z całego serca.
Jest spora szansa.
5tys łatwiej uzbierać niz 10...
mamy na to nie cały rok.
czekamynadzidzie, Adry, Multiwitamina lubią tę wiadomość
niedrożność jajowodów