Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavende86 wrote:Dziewczyny, a co z Castagnusem? Odstawić? Brałam jeszcze dziś rano.
Swoją drogą czy to nie dziwne, że Wy wiecie a mój mąż nie? Chcę to najpierw przetrawić w samotności. Przy Was mogę się wygadać.
A tak właściwie to ile tego Castagnusa można brac? Jest jakies ograniczenie czasowe?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Multiwitamina wrote:Dziewczyny ja mam chwilę że czuje się nie ciążowo , a to 9 tydzień. Ale przychodzi moment chwila i się dzidzia przypomni. Tak jak dziś. Pierwszy raz wymiotowalam bez wymiotów. Kojazyvie jak kot się czasem zakrztusi- to ja dziś rano. Aż mąż mówił że szatana że mnie wypędzało. We we weeee eeee
Będzie dobrze. Przestańcie się martwić ( ha łatwo się mówi) teraz i tak dużo nie zrobicie. Teraz działa naturaczekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po 48 godzinach. Ale nie wiem czy znajdziesz laboratorium które pracuje w niedzielę. Na belly jest kalendarz gdzie wpisujesz datę pierwszej bety i datę drugiej (nawet gdyby miało być po 72h) i on już sam oblicza ile przyrasta na dzień i czy prawidlowo
-
Aaaa Lavende gratulacje kochana! Czyli łzy były na dzidzię a nie na okres.
Dziewczyny kolejny owocny miesiąc! Podeślijcie i w moją stronę parę wirusków może dotrą do mnie tak daleko.
Wooow ale się cieszę waszym szczęściemLavende86, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
Arienkas83 wrote:Lavende a widzisz jednak polip był przyczyną!!!! Super GRATULACJE!! Ta krecha mega wyraźna!!! Ja też chcę jeszcze w tym roku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 19:16
-
IssaMelissa wrote:Aaaa Lavende gratulacje kochana! Czyli łzy były na dzidzię a nie na okres.
Dziewczyny kolejny owocny miesiąc! Podeślijcie i w moją stronę parę wirusków może dotrą do mnie tak daleko.
Wooow ale się cieszę waszym szczęściem -
Lavende86 wrote:Kochana aż mi teraz głupio bo wczoraj szlochałam jak nastolatka i czułam jakby świat mi się walił. No i wczoraj będąc u mamy byłam tak zmęczona, że ucięłam sobie drzemkę, po której czułam się jeszcze gorzej
Mi jak wyniki wyjdą dobre to lekarz chce mnie skierować na laparoskopię. Może mi to pomożeczekamynadzidzie lubi tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
IssaMelissa wrote:To nic, teraz można to tłumaczyć hormonami hihihi Jejku ale ci zazdroszczę.
Mi jak wyniki wyjdą dobre to lekarz chce mnie skierować na laparoskopię. Może mi to pomoże
Narazie jestem ostrożna z tą radością zwłaszcza, że same widzicie, że dziewczyny miały puste jaja płodowe i inne historie. Do mnie nadal to nie dociera. Wydaje mi się to niemożliwe.czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Nie było mnie tu pare godzin a tu taka wiadomość! Lavende gratulacje maleńka!!! widocznie to szczęśliwe forum, zostaje tu i nie wykurzycie mnie i wszystkie po kolei zajdziemy
Lavende86, Evell lubią tę wiadomość
Ok. 2 lata starań o pierwsze dziecko
Niedoczynność tarczycy
PCO
08.12.2018 pozytywny test ciążowy -nasz mały-wielki CUD❤