Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Zostań zostań. Uda Ci się! Faktycznie szczęśliwe forum
Ja teraz zaklinam rzeczywistość żeby czasem nie zobaczyć spóźnionej @. Boję się tych historii o poronieniach, ciążach biochemicznych itd. Tfu tfu... nie myślę nawet o tym. Teraz wszystko w rękach Boga. -
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Dziewczyny zrobiłam drugi test nie ma nawet cienia ... No nic czekamy na nowy cykl.01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
nick nieaktualny
-
IssaMelissa wrote:Evell ale teraz wieczorem? Poczekaj może do rana. Wtedy jest większe stężenie hcg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 21:35
Evell lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
A co Wy dziewczyny czułyście w terminie @? Ja już nie pamiętam jak to było za pierwszym razem. Wydaje mi się, że mnie piersi bolały i brzuch, ale kiedy to było nie pamiętam. Ja czuję, że piersi mam lekko ciężkie, ale nie bolą bardzo. No i brzuch boli mnie rano a potem przestaje o dziwo. Nie chcę sobie wmawiać objawów. Ale pamiętam że jak byłam na 1. usg w 6 tyg. to chwaliłam się lekarce, że czuję się super i nie jak w ciąży to tylko się uśmiechnęła.... w 8. już inaczej śpiewałam.
-
Lavende86 wrote:Dziewczyny! Pobiegłam do sklepu bo stwierdziłam, że nie dam rady myśleć nad tym. Zrobiłam niedawno test (nie z porannego moczu) i... POZYTYWNY!!!!!! Nie wiem co się dzieje. Poryczałam się strasznie i nie wiem co dalej. Teraz boję się, że to sen i zaraz dostanę @. To jest zbyt piękne żeby było prawdą! Nie wierzę w to. Co mam robić? Nigdy nie byłam za betą ale ten pozytyw jest tak wyczekany, że chyba polecę jutro rano.
Lavende86, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Evell wrote:Tak,ale myślę,že to jakiś błąd bo nie czuje nic prócz bólu brzucha i obstawiam niestety ze jutro @Przylezie niestety...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 22:08
Evell lubi tę wiadomość
-
Beatrix_ wrote:Evell zrob dla pewności rano jeszcze. Ja tez nic nie czulam tylko jak na @ bol brzucha. Zresztą do tej pory nic nie czuje.
-
Lavende86 wrote:Nie bolały cię piersi? Nie bolą? To mnie pocieszyłaś bo moje lekko ociężałe, a większość osób bolą bardzo. Masz szczęście że tak dobrze to znosisz. A drugi trymestr jest the best.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 22:39
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Lavende ja w obu ciążach w terminie @ nic nie czułam. Ale ja nigdy przed @ nie mam żadnego bólu brzucha itp. W obu jednak miałam ślinotok na sushi przed terminem @. W szczęśliwej 1 ciąży po terminie @ bolały mnie dość mocno piersi po bokach.
W ciąży pustej nie bolały. W obu po terminie @ byłam wrażliwa na zapachy, dźwigało mi się gdy wsiadałam do nagrzanego auta. To takie początkowe objawy. Potem w pierwszej ciąży się to rozwinęło.Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Lavende powiedziałas już mężowi? jak zareagował?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
czekamynadzidzie wrote:Lavende powiedziałas już mężowi? jak zareagował?
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość