Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dzis tak samo...jedyny wolny dzien w tygodniu, a rano ten stomatolog..potem walka z bólem...poczta..zakupy i do domu ledwo dojechalam. Auto sie rozkraczylo i wszedzie komunikacja..to wiadomo ze 2razy dluzej..
Dopiero zjadlam obiad i sie polozylam bo padam...moze to ta pogoda...u mnie dzis burze i ulewy co jakis czas..
jutro na 9do roboty.
niedrożność jajowodów -
Koniczynka33l wrote:Mam dzis tak samo...jedyny wolny dzien w tygodniu, a rano ten stomatolog..potem walka z bólem...poczta..zakupy i do domu ledwo dojechalam. Auto sie rozkraczylo i wszedzie komunikacja..to wiadomo ze 2razy dluzej..
Dopiero zjadlam obiad i sie polozylam bo padam...moze to ta pogoda...u mnie dzis burze i ulewy co jakis czas..
jutro na 9do roboty. -
Wróbel wrote:Dziewczyny jestem podłamana. Jeden lekarz zakazał mi brania furaginy a drugi powiedział żeby ją brać i nie dał nic innego. Jej nie wolno brać w 1 trymestrze. Zostałam z ziołami...
Duzooo wit C jedz. i duzooo dobrej jakosciowo zurawiny..
Mozesz zakupić cos w aptece typu żuravit ale dopytaj czy można.
Pierwsze slysze ze nie mozna furaginy...jak jest konieczność to lekarze każą braćniedrożność jajowodów -
Wróbel wrote:Dziewczyny jestem podłamana. Jeden lekarz zakazał mi brania furaginy a drugi powiedział żeby ją brać i nie dał nic innego. Jej nie wolno brać w 1 trymestrze. Zostałam z ziołami...
-
Wróbel wrote:Mam żurawit i Wit. C i fitolizynę. O furaginie zdania są podzielone a ja nie wiem co o tym myśleć.
-
Lavende86 wrote:W ciązy daje się ANTYBIOTYK, który jest bezpieczny dla płodu, nie furaginę. Co to za lekarz?
-
Adry wrote:Dziewczyny, jestem po pierwszym dniu w pracy. Ze stresu bardzo późno zasnęłam, potem pobudka o 5 rano, bo szkolenie trwało od 6 do 14. Z braku miejsca na biurko w moim dziale na razie dostanę oddzielny pokoj, duży, przestronny, w sumie nie pogniewałabym się jakbym mogła zostać w nim na stałe.
Po pracy musiałam odespać tę noc, ale czuję, że to nadal za mało.
Fajnie było wrócić na stare śmieci, mam wrażenie, że nie było mnie chwilkę, a to ponad półtora roku. Zleciało bardzo szybko. Mam nadzieję, że podołam bycie mamą oraz pracę na etacie.Adry lubi tę wiadomość
-
KattQ wrote:Lavende gratulacje!Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Lista fajny pomysł
Ale mamy wysyp ciąż aż dumna jestem został ktoś tu jeszcze starający się? :pPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱