Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka mycha a co to za książka?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
te nożki wyglądają jakbyś w paintcie dorysowała! tak mi się skojarzyło na pierwszy rzut oka! świetne! i dobrze niech dziecko rozwija kreatywnosć od najmłodszych lat!
Lavende86, Adry lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Adry - super mrówka Fajne zajęcia.
Dziewczyny tak już bym chciała to USG. Martwię się dziś trochę. Cały dzień czuję się aż za dobrze, cycki znowu mnie oszukują i sflaczały totalnie. Czuję że wszystkie objawy odeszły. Wiem, że mogą od jutra wrócić i tak w kółko, ale to dla mnie stresujące bo ponoć to może być niedobry objaw. Już trochę się napaliłam na tą ciążę i nie wiem co będzie jak się okaże, że nic z tego. Staram się myśleć pozytywnie, ale dziś nawiedzają mnie takie złe przeczucia... Jestem wariatkaAdry lubi tę wiadomość
-
Beatrix nie przejmuj się tą przeziernością. Po pierwsze jest w normie a po drugie to tylko prawdopodobieństwo. Papa jest tańsza ale też mówi tylko o prawdopodobieństwem. Nifty w Warszawie to ok. 2300 jeśli masz tyle to możesz zbadać (poznasz płeć) ale jeśli nie masz to się nie martw, w końcu badania masz w normie i nie ma co panikować.
-
Lavende86 wrote:Adry - super mrówka Fajne zajęcia.
Dziewczyny tak już bym chciała to USG. Martwię się dziś trochę. Cały dzień czuję się aż za dobrze, cycki znowu mnie oszukują i sflaczały totalnie. Czuję że wszystkie objawy odeszły. Wiem, że mogą od jutra wrócić i tak w kółko, ale to dla mnie stresujące bo ponoć to może być niedobry objaw. Już trochę się napaliłam na tą ciążę i nie wiem co będzie jak się okaże, że nic z tego. Staram się myśleć pozytywnie, ale dziś nawiedzają mnie takie złe przeczucia... Jestem wariatkaLavende86 lubi tę wiadomość
-
Wróbel wrote:Beatrix nie przejmuj się tą przeziernością. Po pierwsze jest w normie a po drugie to tylko prawdopodobieństwo. Papa jest tańsza ale też mówi tylko o prawdopodobieństwem. Nifty w Warszawie to ok. 2300 jeśli masz tyle to możesz zbadać (poznasz płeć) ale jeśli nie masz to się nie martw, w końcu badania masz w normie i nie ma co panikować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 19:11
-
Wiem wiem Mam zryty beret Hehe Jestem niecierpliwa. Tylko chodzę i macam cycki jak świruska Przywalcie mi z liścia Należy się hihi
Na wizytę idę w czwartek.
Kojarzę, że w pierwszej ciąży miałam podobne jazdy. To niefajne gdy piersi są duże i bolą a tu nagle sflaczałe, małe i nic nie bolą. Od razu się włącza czerwona lampka, że może hormon spada.Adry lubi tę wiadomość
-
Beatrix_ wrote:Wiesz wolalabym oczywiście zeby byla nizsza a jest 2 przy crl 71,3 mm. Jest wszystko w normie ale zawsze trochę myślę. Nifty super sprawa ale dla mnie za droga. Poszlabym jesli przeziernosc bylaby duza albo nie byłoby widocznych kosci nosowych.
Beatrix_ lubi tę wiadomość
-
Adry - jakoś nie boję się chorowania. W 1. ciąży byłam chora na samym początku i to bardzo i nic się nie stało. Ostatnio jak mała chorowała to nie zaraziła nas także może nie będzie tak źle. A jak będzie to wtedy będę myśleć.
A co do objawów to ich ustąpienie gdy wcześniej były na tym etapie może zarówno być chwilowe jak i może oznaczać koniec ciąży.Adry lubi tę wiadomość