Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Hi hi hi, ja miałam farta bo mój ukochany był niedaleko - przy samochodzie grzebał i jak wykrztusiłam żeby go zawołali to bardzo szybko przyleciał. Tylko że wystraszył się strasznie - to akurat mało zabawne ale bardzo miłe w pewnym sęsie. Ludzie też spanukowani
-
Kurcze Wróbel ale akcja przy tej kasie! :oPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
Multi ja też pomidorki!! A koktajlowe na raz to w sam raz, pycha.
Fajnie taki sok własnej roboty ale nie wiem czy chciałabym 10l, może się obrzydnac
Ja dzisiaj dużo w pracy nosiłam i brzuch się odezwał. Dobrze ze teraz dwa dni wolnego. Umowy dalej nie mam, mam nadzieję że w pon. A w piątek mówię i koniec z noszenie. Teraz niestety nie ma opcji żeby się od tego wymigac. Niby nie są to ciężkie rzeczy ale 25 leżaków przenosić tam i z powrotem daje się we znaki. Zwłaszcza dla kregoslupa -
No zaparcia na pewno znikają za chwilę z zaparć na biegunki się przerzucisz :d
Wiem że dostanę, ale chcę jak najszybciej powiedzieć żeby właśnie nie nosić, wtedy ktoś inny będzie te leżaki roznosic. Noszę po jednym a i takWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 15:50
-
Wróbel niezła akcja Musieli się zestresować Ja tylko padłam jak długa w poczekalni na krzywej cukrowej. Po pół godzinie film mi się urwał i mnie cucili
Multi - dzidzia to bardziej wodę i herbatki, ale sok Wam się przyda
Mycha - dasz radę! Już niedługo! Ja też niestety trochę dźwigam bo przy dziecku nie da się całkowicie tego nie robić. Nie ma taryfy ulgowej. No ale staram się ograniczać. Moja mała tak z 13kg waży. -
Nefre_ ms wrote:A długo bierzesz castangus?Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:Myszka pomidorki żądza! Haha.
No wiem właśnie że to , chyba ta świadomość że masz co chronić w brzuszku. Na pewno dostaniesz umowę. Leżaki bierz na na kilka razy. Ja teraz nic nie dźwigam i powiem Ci że kręgosłup się odzwyczaił ale namawiam mamę żeby została jeszcze do jutra.
A powiem że soków jest 40l chyba zrobionych. Ale my dużo pijemy i często zgrzewke tego z Lidla 50% i powiem Ci że ten jest o niebo lepszy. Szkoda jabłek na jabłoni bo obrodziła, aha i mi zaparcia puszczają jak 2dzien na jablkach lecę;p. Mam kilka przecierow i teraz soki. A to tak się wydaje że tego mało. Do tego są takie zageszczone soki z porzeczki wiśni malin
A jeszcze aronia czeka w zamrażalniku.
Jeszcze chce zrobić tak z 10l z marchwi. Jak zostanie po zimie to dzidzia będzie swoje piła gdzie wiem ile cukru i jabka nie pryskane ( tylko raz jedna jabłoń) i że zdrowo. A i jak gości A przyjdą to będzie. Mama sobie weźmie. Kilka litrów na 2gi dom pójdzie i zostanie. Mąż do pracy może sobie brać zamiast ciągle mineralnej. Tak się wydaje że dużo tego ale pójdziePrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:wiesz co od tego cyklu nawet nie wiem czy po 3 miesiącach powinno sie jakas przerwe zrobic od niego czy mozna go brac cały czas? Dziewczyny? która brała też Castagnusa?
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
czekamynadzidzie wrote:w ciązy to trzeba uważać z marchewką, bo ma dużó wit A, a wit A w nadmiarze jest bardzo szkodliwa w ciąży - tak ginekolog mówił mojej przyjaciółce jak byłą w ciąży. Czego sama nie wiedziałam - bo uwielbiam sok marchwiowy i mogłabym pić codziennie. Dlatego własnie w ciązy powinno się unikać soków marchwiowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 20:57
-
malutka_mycha wrote:No właśnie wiem że przy drugim dziecku już tego noszenia nie można uniknąć i tym się pociesza. Że aż tak to zaszkodzić nie może.
Poklocilam się z mężem, o bzdure. Świetny weekend się szykuje. Jak próbowałam to złagodzić to tylko pogorszyła. Ech
Mam koleżanki w kilku krajach i powiem Wam, że tylko w Polsce jest taka moda na L4 od początku. W większosci krajów kobiety normalnie pracują w ciąży. Nie oceniam tego. Tak jest i tyle. Trzeba o siebie dbać, ale też bez przesady. Jeśli ciąża nie jest zagrożona aktywność jest tylko i wyłącznie na plus dla kobiety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 21:10