Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Multi szkoda pieska ale swoje już lata miał. Jak ja mieszkałam z rodzicami to też zawsze pies był. W przyszłości też chcę mieć.
Ja w sobotę byłam z synkiem na grzybach (mąż nie lubi chodzić) i coś tam znaleźliśmy ale dopiero rusza. Musi popadać jeszcze.
A wczoraj byliśmy w tych górach i była piękna pogoda. Weekend minął w szaleńczym tempie, dziś spać mi się chce w pracy.
-
Multi przykro mi, ja to typowa psiara więc rozumiem bol. Po swoim długo płakałam.
U nas grzyby się pokazały, tata wczoraj sporo nazbierało. Ja się we wtorek wybieram
Wieczorem mnie brzuch rozbolal, oczywiście się wystraszylam. Dzisiaj na razie spokój ale jakoś pesymistyczne dzisiaj podchodzę do życia. Jutro 11 tydzień by się zaczął czyli niby ryzyko spada ale strach nie. -
Multi, przykro mi z powodu psa...
Ja też mam trochę doła ostatnio, byłam u tego nowego lekarza i rozczarowałam się mega, w ogóle mnie nie słuchał, zrobił usg, oczywiście okazało się że nie mam owulacji (żadna nowość), z badań to skierował mnie tylko na prolaktynę i tsh, już nie wiem po raz który, na nic innego. I za 3 min wizyty skasował 150zł. Normalnie poryczałam się jak wyszłam stamtąd i szukam innego lekarza... Znalazłam takiego co pracuje też w klinice niepłodności to może on będzie lepszy.
Mam wrażenie że jestem jakimś przypadkiem beznadziejnym a w dodatku nikt jakoś nie chce mi pomóc... Mam jakiś kryzys chybaCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Nie no już mnie zniechęcił, bo byl nieprzyjemny, musiałam praktycznie jednym tchem wyrecytowac co mi jest a on praktycznie nawet nie słuchał... Dał to skierowanie i skasował od razu 150zł... O nic nie dopytywał, zero zainteresowania...
Arienkas83 - Mam objawy braku owulacji takie, że mam cykle po 2 miesiące, parę razy okres wywoływany bo w ogóle sie zatrzymywał no i brak skoków temperatury...Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida będę się powtarzać ale znam dwa przypadki kiedy to pomogło. Dieta o niskim Ig. Koleżanka i ja dzięki temu zaszlysmy a teraz dodatkowo nie stosując żadnych leków ani hormonów koleżanka wyregulowała sobie cykl co do dnia - jak w zegarku co 28 dni. Wymaga to trochę pracy i samozaparcia ale może warto)(oprócz lekarzy, absolutnie nie neguje) rozważyć taka opcje
-
Ja już teraz jestem na diecie od 2-3 mcy, wyeliminowałam nietolerancje itd. i za przeproszeniem g... mi to daje... Do tego te włosy mi lecą. Mam wrażenie, że równie dobrze mogłabym nic nie robić, jeść byle co, nie brać żadnych witamin itd. i na to samo by wyszło...
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙