Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre - tylko, że my wcale aż tak dużo nie zarabiamy
Na wszystko starcza i nie ma jakiegoś stresu, ale z większymi wydatkami jest często problem. Raczej nie mamy ogromnych oszczędności. Teraz chcemy wymienić meble w salonie i też się zastanawiam czy to robić bo na to potrzeba większej kwoty, której szkoda mi wydać. Jest to ostatnie pomieszczenie u nas do zrobienia i tak zwlekamy z tym i zwlekamy. Wiem, że gdybym sobie więcej rzeczy odmawiała to uzbierałabym na coś większego, ale co to za życie, że odmawiasz sobie jakichś drobnych przyjemności. Do grobu kasy nie zabiorę. Nas też trochę ciśnie kredyt na mieszkanie. Bez niego to by było życie jak w Madrycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 14:46
-
Multiwitamina wrote:Frida to chyba ja. Najpierw symfolik , potem ovarin. Polecam ten 2gi. Bo przy nim załapałam:)
może i ja spróbuję oprócz ziółek i to, skoro u Ciebie pomogło
Raczej nie zaszkodzi, bo to jakaś witamina z tego co wiem.
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
Jak się dodaje zdjęcia tutaj? To wrzuce coś fajnego od mojego synka
O już wiem, dodałamMój syn narysował siebie, mnie i tatę.
Ja mam nawet szminką usta zrobione.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 19:15
Nefre_ ms, Lavende86, Adry, czekamynadzidzie, Evell, Paula83 lubią tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Laski . Z innej beczki. Czy u Was też wystąpiły włosy na brzuchu? He? Futerko mi rośnie jakieś...help
Multiwitamina lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
U mnie 5dni po owu brzuch boli jak na @ wiec w tym cyklu sie nie udalo:( temp tez do bani za okolo tydz powinna przyjść@ ..
Szkoda a tak liczylam na ten cykl . Od nowego cyklu biore sie za leczenie infekcji moze to przez niąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 19:47
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hej, Dziewczyny! Od roku się staramy i nic. Robilam wiosna AMH wynik był ok 2,7. FSH tez bylo w normie w 3 d.c. Lekarka zalecila zbadać nasienie partnera, ponieważ ja mam 2 synow z poprzedniego małżeństwa. Jak zaczac rozmowe na temat badania?
-
Misiola84 wrote:Hej, Dziewczyny! Od roku się staramy i nic. Robilam wiosna AMH wynik był ok 2,7. FSH tez bylo w normie w 3 d.c. Lekarka zalecila zbadać nasienie partnera, ponieważ ja mam 2 synow z poprzedniego małżeństwa. Jak zaczac rozmowe na temat badania?
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:U mnie 5dni po owu brzuch boli jak na @ wiec w tym cyklu sie nie udalo:( temp tez do bani za okolo tydz powinna przyjść@ ..
Szkoda a tak liczylam na ten cykl . Od nowego cyklu biore sie za leczenie infekcji moze to przez nią -
Misiola84 wrote:Hej, Dziewczyny! Od roku się staramy i nic. Robilam wiosna AMH wynik był ok 2,7. FSH tez bylo w normie w 3 d.c. Lekarka zalecila zbadać nasienie partnera, ponieważ ja mam 2 synow z poprzedniego małżeństwa. Jak zaczac rozmowe na temat badania?
ale licz sie z tym, że reakcja może być różna. Musi przemyśleć i w razie złego nastawienia ponawiasz temat
Ja mojemu powiedziałam, że dobrze by było gdyby zbadał nasienie (ale sama wcześniej porobiłam tez różne badania więc jakby ja rozpoczęłam diagnostykę) i zareagował nad wyraz dobrze, bo następnego dnia sie umówił do kliniki. Potem tylko 2 tygodnie przeżywał, że się będzie musial bryndzolić w jakimś pokoiku i że chyba nie da radyPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Lavende86 wrote:Najlepiej prosto z mostu. Możesz zwalić na lekarza, że to jej zalecenie. Jeśli partnerowi zależy na potomku to myślę, że nie będzie robił problemu.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱