Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnulka też zaczynam mieć problem. Tzn też robię codziennie rano ale już nie tak dużo ile zawsze i mam wrażenie że sporo zostaje w środku.
Potem brzuch mnie właśnie trochę boli jak na kupe, albo wzdęcia mam już sama nie wiem. W każdym razie nie jest to ból w macicy/podbrzuszu.
-
Hej dziewczyny
Jak tam dzisiejsze nastroje?
Już czwartek, ależ ten tydzien szybko zleciałJuż został tydzień do mojej wizyty. Na weekend jedziemy do teściów i nie bardzo mamy komu zostawić koty, więc chyba je bierzemy ze sobą. Tyle że młodsza ma chorobę lokomocyjną i zawsze nam dostaje sraczki w drodze, albo miauczy non stop, chyba dziś będziemy musieli poszukać dla niej czegoś na uspokojenie. Ma któraś z was zwierzaki i zna się trochę na tym?
-
Multiwitamina wrote:Frida nie wiem ale chyba avionarin musisz poczytać na necie. My dla szpica chyba gadaliśmy nie pamiętam co to było już
-
Adry wrote:Witam wszystkich czwartkowo. Mimo, że córka przespała ładnie całą noc tylko kubeł kawy mnie ratuje.
Pięknego dnia :*Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Ja nie wiem czemu nie mam problemów z wyróżnia iem, jakaś inna jestem.
Frida ja ze zwierzakami nie pomogę, moje nigdy nie miały takich problemów. Za to moja suczka strasznie boi się sztucznych ogni. Już wszystkiego próbowaliśmy, silnych leków, ziołowych a i tak jak się widziało co ona wyprawia to płakać się chciało. I mój tata geniusz wymyślił. Wsadza ja pod prysznic, zamyka (maja taki dźwiękoszczelny) i pod tym prysznicem jeszcze muzykę puszcza. Ona trochę się boi bo myśli że będzie kapana ale to i tak nic w porównaniu z tym wcześniejszym strachem. Dlatego ja nie lubię sztucznych ogniFrida91 lubi tę wiadomość
-
Psy w Sylwestra i ogólnie w tym czasie mają przerąbane... Też mieliśmy kiedyś psa i pamiętam że strasznie przeżywał. Moja kotka właśnie taka jest przestraszona w podróży bo ją trzęsie i nie wie co się dzieje. A może to taka forma choroby lokomocyjnej. Ale mało co na nią działa, jak się do niej mówi to miauczy jeszcze bardziej, jak ją trzymałam na kolanach to widziała jak za oknem wszystko się rusza to jeszcze większy popłoch. Może najwyzej nakryjemy jakims przewiewnym materiałem transporter, żeby miała powietrze ale nie widziała za dużo. I spróbujemy ten aviomarin. Druga kotka jest już starsza, ma 11 lat i od małego ją woziłam ze sobą wszędzie i to często i ona jest bardzo spokojna, śpi zawsze. Tamten egzemplarz tylko taki wrażliwy. Dlatego staramy się jej nie brać na żadne wyjazdy, ale teraz niestety nie mamy wyjścia
-
Dziewczyny kochane, 13cs i wlasnie czekam na @, ktora juz czuje, ze bedzie za 2-3 dni
Myslalam, ze juz sie wyluzowalam i nie bede tak przezywac kazdej kolejnej nieudanej proby, ale jednak bie do konca sie to udalo. No nic, w grudbiu idziemy do kliniki i zobaczymy, co dalej
Dobrego dnia!
👧29: PCOS, KIR Bx, problem z cytokinami, ANA 2 1:160, NK 14%.
👦40: mSome 0%.
Starania od 2017.
IVF 10.2019: 21 pobranych, 6 zaplodnionych, tylko 1❄.
Przygotowania do FET od 11.2019
Immunosupresja 02.2020, 06.2020.
1FET 12.08.2020. (5dniowa blastka)
5dpt bHCG 21.6
7dpt bHCG 71.71
9dpt bHCG 203.38
12dpt bHCG 784.93
15dpt bHCG 2720.33
19dpt bHCG 9031.00
35dpt ❤
14w6d córeczka 🙎😊
38w3d Iga 👶👨👩👧💕
-
czarnulka24 wrote:Wiesz bralam chwile ten syrop w ciazy z bliznikami ale to bledne kolo bo pusci ale trZeba non stop brac.
Wiesz na razie robie codziennie tylko widze ze juz nie idzie jak wczesniej tylko czasem musze właśnie steknac. Poki bede robic codziennie to jakos to bedzie jak juz bede widziec ze cos sie dzieje to bede sie chytac co moge .. ale gaktem jest tez ti ze w ciazy z blizniakmi bardzi duzo sie ruszalam lazilam duzo i tez to robi swoje .. a tu siedze glownie w domu z dziecmi wiadomo ze przy nich trzeba zrobic ale to nie to samo co ruchNefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Arienkas, tak, robilam kilka miesięcy testy LH i wszystko tam OK. Co do prolaktyny, poczekam na skierowanie z kliniki i wykonam juz wszystkie badania razem, kiedys musi sie udac👧29: PCOS, KIR Bx, problem z cytokinami, ANA 2 1:160, NK 14%.
👦40: mSome 0%.
Starania od 2017.
IVF 10.2019: 21 pobranych, 6 zaplodnionych, tylko 1❄.
Przygotowania do FET od 11.2019
Immunosupresja 02.2020, 06.2020.
1FET 12.08.2020. (5dniowa blastka)
5dpt bHCG 21.6
7dpt bHCG 71.71
9dpt bHCG 203.38
12dpt bHCG 784.93
15dpt bHCG 2720.33
19dpt bHCG 9031.00
35dpt ❤
14w6d córeczka 🙎😊
38w3d Iga 👶👨👩👧💕
-
Multiwitamina wrote:O właśnie. Ja kupiłam na bazarku siemia lniane naturalne 100% i to trzeba było jedna łyżeczkę rano na pusty żołądek. Popić woda. Ale mi to nie szło kompletnie , ani tak jak pisała Lawenda wypić...fuj
Ta babka płesznik chyba nawet lepiej działa niż siemię bo robi taki śluz.
Multiwitamina lubi tę wiadomość