Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam takie do łopatek ale u mnie lepiej wyglądają jak są dłuższe, bo chociaż mogę jakoś zaczesać a jak kiedyś mi mega wypadły a miałam do ramion to widać było prześwity strasznie. A teraz np jak rozpuszczę, to mogę wszystkie zgarnąć na jedną stronę i jakoś to wygląda.
Mi tą hennę raz mama robiła i też powiedziała potem że pierwszy i ostatni razAle teraz już robię sama i jakoś się udaje
zresztą ja mam właśnie podobny kolor więc i tak nie widać wielkiej różnicy.
-
Nefre - mojej mamy koleżanki córka jest lekarzem i ona w ciąży piła dużo oleju lnianego bo twierdziła, że to bardzo zdrowo dla ciąży. Żadnych problemów nie miała po nim.
Byłam dziś na kontroli i wszystko wygląda ok. Chyba dopiero co była owulacja z tego co lekarka mówiła bo tak po jajniku stwierdziła. Ale na 100% pewności nie daje. Jedyne co mnie zastanowiło to, że stwierdziła żeby odczekać jeszcze z 2 @ przed staraniami... Dlaczego aż tyle skoro było naturalnie i wszystko w środku wygląda super? -
Dziewczyny co do demakijzu w ciazy ? Jakies specjalne produkty?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny co do demakijzu w ciazy ? Jakies specjalne produkty?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Aha i jeszcze jedno pytanie mam troche przesuszona cerę mam jeszcze w domu trochę bio oila wiem ze powinien byc bezpieczny w ciazy stosowlaam bio oil od 18,tc bo wtedy dopiero brzuch zaczal intensywniej rosnac ale info jest właśnie zejesli na brzuch to 2 x dziennie smarowac . Nie ma inf nic o pierwszym trymestrze .a chcialabym na twarz
A wyczytalam ze ma w skladzie olejek rozmarynowy ktorego nie mozna stosować w ciazy i badz tu madry mozna czy nie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
A moze oliwke taka dziecieca lepiej bylo ny uzyc hmm musze sprawdzic sklad27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Hej dziewczyny
Z tymi kosmetykami w ciąży to też mi się wydaje, że raczej mało co może zaszkodzić, no chyba że jakieś kosmetyki z kwasami, retinolem itd. A tak to bym się nie przejmowała. No ale ja w ciąży nie jestem, więc wolę nie doradzać.
Ostatnio mi się śni że jestem w ciąży z bliźniakami heheciekawe co to oznacza. W ogóle w tym śnie miałam figurę identyczną jak teraz tylko brzuch wystawał a każdy mi mówił w rodzinie że jestem taka gruba i kontrolowali ile zjadłam i że to za dużo
-
Dziewczyny przeglądnęłam to moje usg i wydaje mi się dziwne. To był 25 dzień po poronieniu, w zatoce Douglasa pusto, pęcherzyka dominującego brak, był jakiś zapadnięty jeden i po tym przypuszczała że owu była. Jednak co jest podejrzane to to, że endometrium miało tylko niewiele ponad 5mm (!) To chyba mało jak na czas po owu? Moje odczucia są takie, że owu nie było. Zero śluzu i innych objawów. Martwię się teraz tym endometrium. Ginka nic nie powiedziała. Tylko, że wszystko jest ok. W momencie wypisu ze szpitala endo było 6mm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 09:13
-
Multiwitamina wrote:Żel do mycia twarzy nivea, czasami nivea Soft.
Ale chodzę poddenerwowana. Do głowy nabrałam sobie że coś nie tak..No nie chce się ruszyć nic . Wizyta w poniedziałek...
Zjedz cos zimnego lub wypij np zimna cole ponoć pomaga i maluszek zaczyna wariowac27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity