Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie te nietolerancje trochę sie sprawdziły bo mleko rzeczywiscie mi nie sluzy i jaja w nadmiarze też. Kiedyś ludzie jedli i nic im nie było no ale ewidentnie czasy sie zmienily i jestesmy tak faszerowani chemia i podobno dlatego teraz reagujemy alergiami i nietolerancjami nawet na "normalne" produkty. Organizm już wariuje.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Krystyna123 wrote:A nietolerancja na glupote? To dopiero ciezkie zycie, jak sie dostaje wysypki w kontakcie z glupota, bo tego alergenu sie wyeliminowac nie da
ja mu wróżę że przed 40 będzie miał zawał bo za bardzo go ludzie denerwują.
Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:My juz ostatnie opakowanie 4 i stoi karton 5
czekam do kwietnia maja, az zrobi się ciepło i zaczniemy nieśmiało odpieluchowywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 11:48
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja tez tego nie pojmuję... Przecież dziecko samo nie wymyśli nagle że chce na nocnik. Przecież sadzac na nocnik a pozbyc sie pieluchy to jeszcze nie to samo. Można oswajac parę miesięcy i wysadzac o stalych porach aż zalapie
a nie takie duże dziecko dopiero zaczynać powoli oswajac. Nie bardzo rozumiem to. Potem 3 latek chodzi ciągle w pampersie...
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Dzień dobry wszystkim. Mam cały dzień urwanie głowy i nie mam nawet kiedy spojrzeć juz nie mówiąc o czytaniu.
Wczorajszy wieczór był mega, mega udanydzisiaj chyba będziemy powtarzać.
Adry lubi tę wiadomość
-
Nefre zgadzam się w zupełności
Tak to ten chleb robiłam. Zastepowalam mąkę kukurydziana ziemniaczana i bylo lepsza. I lepiej dac wiecej gryczanej a mniej ryżowej. Po upieczeniu wyjac z blachy,popsikac wodą i przykryć ściereczką. Inaczej twarda skóra się zrobi. -
Słyszałyście? W Elblągu ojciec pobił 3miesieczne dziecko, polamal mu wszystkie kończyny i kilka żeber... W głowie mi się nie mieści aż mi skóra cierpnie jak o tym pomyślę... Podobno każdą kość w konczynie miał pękniętą... A debil tłumaczył się że niby pies go przypadkiem przewrócił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 19:08
-
Tak ja też o tym słyszałam,nawet już nie płakało bo nie miało siły. ;( Chujowi obciąć ręce nogi i pozbawić wzroku o! Dlaczego nie ma takiej kary ja się pytam? Albo tak jak za średniowiecza np złodziejowi rękę ucinali. To zrobić to samo tj połamać mu kości w rękach i nogach i czaszce-(tak to dziecko też miało czaszkę pękniętą) i zostawić niech tak leży i zobaczy jakie to fajne. Dla takich powinna być kara śmierci i tyle! Może mniej by było takich przypadków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 20:07
-
Zozo może ona tak coś odreagowuje w ten sposób... Walczy w ten sposób o uwagę... Nie wiem trudno mi powiedzieć
Ale wyobrażam sobie, że to niełatwa sytuacja.
A może to właśnie Twój były albo ją buntuje albo ją tak rozpuszcza i stąd potem takie histerie wyprawia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 20:13
-
nick nieaktualnyDziewczyny.. już po "randce z lekarzem" no nie przygotowałam się i mimo zachęcania i uśmiechów, nie zdecydowałam się rozebrać hahaha- głupio mi było jak nie wiem co.. a generalnie z mojego wyniku dupa, bo kurier zgubił mój wymaz.. Także tak to.. lekarz chciał dziś zrobić ponownie, ale ja nie chciałam i w środę kolejny raz robię wymaz i potem znowu to czekanie... heh.. To się nadaje do "Dlaczego ja"...
A beza w piekarniku - trzymajcie kciuki... byleby tylko ten mój pech na nią nie przeszedł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 21:41