Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Multiwitamina wrote:Eh napisałam mu SMS. Mam zrobić kontrolny powiew moczu do tego.
Co jeszcze mogę? Kurczę... się obawiałam antybiotyku w ciąży:/ trudno jakoś przeżyje
U mnie doktor jak wiedzial ze mam infekcje a wyszly w moczu to nic nie kazal z tym robic.
Ja bralam tylko dopochwowo leki
Z tym ze u mnie w moczu wyszly b.liczne ale nie okreslili co dokładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 13:30
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Bo lepiej dlatego się podmyc przed oddaniem moczu do badania.
Multi póki co możesz kupić sobie sok z żurawiny taki z apteki i pić, on podobno pomaga wyplukiwac bakterie i dobrze działa na drogi moczowe. Ja też czasem piję profilaktycznie jak mnie tam coś szczypie i pomaga. -
Multi jeśli to nie był posiew to nie widomo czy to szkodliwe bakterie. Mi też tak wychodziło ale puki nie było dużo leukocytów, białka i bólu to lekarz kazał tylko powtarzać częściej badania. Podobno czasem źle przechowują próbkę przed badaniami i tak wychodzi. Ja teraz chyba na wszelki wypadek posiew zrobię tak profilaktycznie. Dziś mam wieczorem wizytę i pogadam o tym i o wymazach...
-
Multiwitamina wrote:W sobotę mamy wizytę, ale lekarz idzie na 2.5 tyg urlopu. Przed każdym oddaniem moczu się podmywam i susze papierowym ręcznikiem. Kurczę no nie Wiem co dalej. Mielismy na wizycie zrobić powiew z pochwy właśnie, zobaczymy co z tego wyniknie. Dosikam jutro , kupię furagine. Może jakieś globulki.
Ostatnio więcej śluzu mam , ale nic nie śmierdzi. Jak coś mnie swędziało to z automatu clotrimazol. Widzę że trzeba będzie się smarować co dziennie. Pewnie lazę z tym od tygodnia... do wizyty wytrzymam.
Dużo pić . Z witaminą c to wiem
Ale kurczę jeśli to nie grzybica , a jakaś gorsza bakteria to co wtedy ? Kurczę kurczę...jesli swedzi z zewnatrz prawdopodobnie jest tez cos w srodku ..
Ja dostalam gynazol zel dopochwowy i globulki musilabym zobaczyc jaka nazwa bo mam pudelko w szafce ale chyba pinafucin .. doustnego antybiotyu doktor mówił ze nie da na razie ze moze te wystarcza
Multi poza tym.grzybek jest najpopularnijsza infekcja w ciazy i najmniej szkodliwa bardzo duzo ciezarnych ja maWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 14:03
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Multiwitamina wrote:Tylko antybiotyk mnie przeraża. Powikłania i metronidazol
Wdech wydechJa też chyba raz na początku brałam antybiotyk. Nie pamiętam. Wiem, że na bank brałam coś na zapalenie pochwy.
-
nick nieaktualny
-
Multi - jeśli nie ma dużo leukocytów to może próbka była zanieczyszczona lub kubeczek. Ja na poczatku miałam liczne bakterie bez leukocytów i lekarka powiedziała, że jest ok, a w kolejnym badaniu moczu już nie miałam żadnych bakterii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 15:05
-
Multiwitamina wrote:Pije bardzo dużo. Ostatnio nawet więcej.
Jakby były złe to by mnie raczej szybciej wezwał na wizytę, wysłałam mu ss tego wyniku . Nie kazał nawet nic brać...
Urofuraginę chce wziąść jeszcze ale dopiero jutro jak posikam do kubeczka.
Wrrr przecież bakterie w ciąży normalna sprawa ... ludzie