Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
Jesteście the best.
No to jest tak jak Adry pisze, bezsilność i żal patrzeć jak dziecko się męczy. Choć akurat ona teraz dostała energii i skakała jak pasikonik. Wiem, że musimy to znieść. Dzieci chorują. Też nie chce jej trzymać pod kloszem. Wiem, że wszyscy tak mają. Kuzynka przed chwilą pisała, że jej syn też chory i w domu siedzi. To jest masakra. Ci co mają dwójkę u mnie to mówią, że z chorób nie wychodzą. Może ja za bardzo przeżywam. A to, że jestem w ciąży mi nie pomaga. Dobrze, że dziś mąż mnie wyręczył. Robi przy niej wszystko.
A co do pogody to w lutym zawsze mam kryzys, że za długo już to trwa. Słońce zawsze dodaje energii i humoru. -
nick nieaktualnyZozo to kciuki za Twoją pracę, obyś ją dostała.. przykro mi, że przyszedł okres, on miał do mnie przyjść a nie do Ciebie! Głupi się pomylił...
Evell - kciuki żeby Ci się z pracą udało
Dziewczyny dziękuję za to, że pokazałyście mi drugą stronę i pozytywne aspekty mojej sytuacji- na Was zawsze mogę liczyć :*
Już mi trochę lepiej, teraz to nawet tak nie będę na ten okres czekać, tylko będę chciała się wyleczyć.Evell, Zozo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się dorobiłam (pisze, bo kojarzę, że któraś z Was pytała) : Escherichia coli i enterococcus faecalis.. bosko. Co do seksu Nefre_ms to mi się odechciało to raz, a dwa w ulotce leku jest wskazane żeby się powstrzymać.. no cóż .. będzie niestety post..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 19:39
-
nick nieaktualnyCzekam na Promyk89 to mi zaraz tu wykład zrobi o moich "mieszkańcach" hihihi. Najgorzej, że tak mnie ten wynik jakoś zdołował, że nawet nie zapytałam, czy Męża też muszę leczyć.. a jak tak to czym...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 19:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakiś taki słaby właśnie dzień.. Parzę ziółka, wypijamy i chyba potem sen, bo co innego teraz możemy robić.. heh.. A wczoraj było tak miło, nawet nam się udało od niepamiętnych czasów 2 razy w ciągu jednego dnia.. Już się doszukiwałam super właściwości ziół.. a dziś dupka..
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja własnie wróciłam do domu, głodna i sobie kupiłam sok z aronii w biedronce koło mnie. Taki wyciskany z prawdziwych owoców. Napiłam się go, był mega niedobry, chyba z guguł zrobiony. No ale wypiłam i w momencie mi się zrobiło ciemno przed oczami, nudności, myślałam, że zwrócę go całego. Napiłam się coli i mi trochę przeszło, ale dalej czuję się mega słaba i mi niedobrze, tak jakbym miała za chwilę zemdleć. A jeszcze jestem sama w domu bo mąż ma nockę
mam nadzieję, że dotrwam do rana...
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
@czekamy - polecam sie napić mały kieliszek czegoś mocniejszego. To pomaga na wszelkie zatrucia
Ag- co chcesz wiedzieć?Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle was dziewczyny trudno nadrobić, co przerwę w pracy zaglądałam ale mimo to ledwo co nadgoniłam.
Evell, Zozo powidzenia w szukaniu pracy. Trzymam mocno zaciśnięte kciukasy.
Evell byłaś dziś na podglądzie jajcorów czy popękały?
Dziewczyny nie wiem co napisać na temat tych bakterii bo serio się nie znam. Życzę zatem szybkiego wyleczenia bez potrzeby brania cięższych leków.
Ja też mam dziś taki dupowaty dzień że nie wiem. Aż mnie w pracy wypytywali co taka zmarnowana jestem. Ale na szczęście już koniec na dziś.
Promyk jak samopoczucie po zastrzykach?
Czekamy, jak dasz radę to zjedz coś, zaparz sobie mięty i spróbuj się przespać. Na takie samopoczucie najlepszy sen.
-
Lavende86 wrote:No nie wiem Krycha. Moja sister ma E Coli w moczu i nie da się tego pozbyć. Brała już chyba wszystkie możliwe antybioty jakie są i co chwile to wraca. U niej akurat to jest mega upierdliwe.