Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nefre muszę spróbować. Czytalam też o zmielonych skorupkach wyparzonych jajek. Podobno super źródło i dobrze się wchłania. Można dodac do koktajlu itd.
Evell mnie zaczęły boleć już ze 3-4 dni przed owulacją i bolały jeszcze aż po terminie spodziewanego okresu. Ale ja miałam 4 pęcherzyki to też pewnie bardziej nasilone. Z 1 jednego zrobiła się wtedy torbiel.Evell lubi tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Frida
też o tych skorupkach czytałam, ale chyba musiałabyś mieć od szczęśliwych kur..Ale i od nieszczęśliwych chyba się nadadzą jak wymyte i wyparzone. Wapnia w skorupce i tak i tak jest dużo bo z tego ona się składa
-
No właśnie
czytam o tych skorupkach ze nawet 90% wapnia z nich się wchłania do organizmu więc może serio warto
ale nie.można gotować tych jajek tylko chwilę sparzyć żeby ten wapń nie zmienił się w nieprzyswajalny.
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Dzień dobry
Dzisiaj zaczynamy 12 miesiąc naszego wspaniałego wątku
Jak zawsze chciałam podziękować za to że jesteścietez Wam dziekuje bardzo! Za wszystkie rady (na rożne tematy), za to ze czasem mnie poglaszczecie po głowie, a czasem uświadomicie mi ze nie jest tak zle! Prawdziwa „grupa wsparcia”
Adry, Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mi od wczoraj lekko twardnieje brzuch dołem. Nieprzyjemne to. Trochę wcześnie na takie atrakcje... Jadę na magnezie i nospie i jakoś leci powoli. Trochę mam stres przez to. Ciężarne - co wy na to?
Moje dziecko od dziś antybiotyk. Źle wygląda. Szybko oddycha, szczeka i pieje i ma gorączkę, co za tym idzie gwiazdorzy i marudzi podwójnie. Nic tylko z mostu skoczyć
Mąż zawinął dupę do pracy i do nocy nie wróci. Dobrze, że mama przyjechała bo bym nie dała rady. Czy nic nie może być ok? Ostatnio to jakieś fatum. -
Ja bóle brzucha miałam co jakiś czas od samego początku, raz mniej raz więcej, twardnienia dopiero ostatnio ale to chyba na tej samej zasadzie jest. Też się magnezem wspomagam, czasem nospa.
My to 6 lat razem. Późno się spotkaliśmy ale i tak lepiej niż moja ciociacktóra uckochanego poznała już na emeryturze....Adry, Lavende86 lubią tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Czasami mi przechodzi przez myśl, że coś mnie ominęło, bo całe studia z jednym chłopakiem
bez żadnych podrywów i przygód
ale w sumie to nie zamieniłabym tego na nic innegoNefre_ ms lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Dziewczyny, jest pęcherzyk!
ma 19mm! Owulka powinna być na dniach, dziś lub jutro! Jest nadzieja!
i cytologia wyszła dobrze, beż żadnych infekcji
Ag1988, Frida91, Evell, Adry, Nefre_ ms, malutka_mycha, IssaMelissa, Zozo, Lavende86 lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny