Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag- w sumie takie dupne te bakterie i często tworzą infekcje u nas ale nic groźnego. Tak w skrócie
Nefre- debutir. I odbija sie zjełczałym masłem. Odźywia kosmki jelitowe
Czekamy-gratuluje pęcherzyka ! Trzymam kciuki
Mi urósł 15mm, zastrzyki dalej do piątku i kontrola. Chyba coś z tego będzieIssaMelissa, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Dzięki dziewczyny,no mam nadzieję że donoszę chociaż do 34 tc,nawet do 30 będę spokojniejsza, to jeszcze tyle tygodni.
Synek się rusza już bardzo,jak tak leżę to mało kiedy śpi. Nad ranem to już w ogóle chyba chce jeść a ja przysypiam do tej 11stej. Potem zęby,śniadanie i znowu leżę przed tv a tam nic nie ma, sam shit w tej telewizji.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPromyk racja - do dupy te infekcje, ale ogarnę.. dzis czuje sie fatalnie.. w sumie jak wróciłam z pracy, to zjadłam obiad, zaległam na kanapie i jakos mi niedobrze.. wzięłam na piątek urlop- musze troche odpocząć... heh... gdzie ta wiosna?
Promyk kciuki za jajeczko! Niech to bedzie „ten strzał”! Dzis juz 32 dc.. moze za 8 dni bedzie ten zaginiony okres.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Issa, Rybko jak się czujesz?
Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrystyna123 wrote:Zozo napisała:
Issa napisze ci wiadomość
To jeszcze nie przetlumaczone? Dobra, dawajcie na forum.
Issa, dalas mi lajka numer 1000, stawiam flaszke, ale dopiero za rok, bos ciezarnaKrystyna123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienkas83 spokojnie odpoczywaj! A Twój Maz niech wszystko ogarnia i zobaczy ile pracy jest w domu!
Dzien dobry Dziewczyny! Czytałam, co pisalyscie, Hmmmm mojemu lekarzowi ufam, ale moze miał zaćmienie podczas usg? Czyżbym miała jednak robić test... hmmm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dzień .
Coś mnie wczoraj ominęło?
U mnie też teraz kiepsko z formą,nie ćwiczyłam juz prawie tydzień masakra nie poznaję się. .. U mnie zawsze były ćwiczenia tak 3,4 razy w tygodniu w domu plus na świeżym powietrzu a teraz nic się nie chce. . .
Jaka polecacie witaminę D ? Ja mam ze swansona ... -
nick nieaktualny