Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Multi chyba faktycznie to hormony. Ale patrz to już niedługo! NIedlugo będziesz mogła swojego maluszka na rączkach nosić
nawet nie wiesz jak sporo z nas Ci (i nie tylko Tobie) zazdrości takiego obrotu sprawy
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
chociaz ja jak jestem głodna to tez mnie łapie mega wkoorwPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
Multi-hormony i tyle.
Ja bym też zjadła pizzę albo jakieś spaghetti carbonara.Niestety teściowa nie zrobi czegoś takiego ani moja mama. Trudno będę jeść co dają,może mąż pizze zrobi choc jutro jedzie do swojej mamy na obiad i mi przywiozą coś.
Mam pytanie - jak aplikujecie tabsy dopochwowe? Bo ja zawsze kucając na maksa ale teraz z tym pessarem się boję i w takim półprzysiadzie jedynie. Obawiam sie że za płytko tą lutke daję choć daję ją za pessarem ciut wyżej. Może na leżąco by lepiej było? Najgorzej że mam palce krótkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 18:21
-
Multi ale sie pospieszylas. Termin 5 marca to wcześniej niz moj
Waga maluszka piekna ale trzeba brac poprawke ze moze sie troche usg mylić. Szyjka 2,5 to nie taka krótka ale lepiej zwolnic i zeby posiedzial synus w brzuchu chociaz do konca 37 tygodnia. Trzymam kciuki. Dbajcie o siebie :*
Multiwitamina, Ag1988, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:A jak Ty się czujesz Kochana ?
Lekarz mówił że w okolicy 2cm. Miękka. Ale on dziś zakręcony. Widać że zmęczony dość... kazał się nie martwić i żyć normalnie. Widzę że ten mój lekarz to taki lajtowy jest.
Ja się postaram po Was. Nie będę Wam szlaków przecierać haha
Też myślę że chormony . Wpiepszyłam cała czekoladę mleczna...
Adry Matysiaki ale grunt że się rozumiemy ;p
Arienko A zaszalej i zamów sobie. Fakt kupcza wcale nie równa domowej ale wiesz.w tym tygodniu planuje zrobic zamówienie z apteki, dokupić jedna koszule i wreszcie sie spakować bo chyba najwyzsza pora
z grubszych rzeczy nie mamy jeszcze wózka, wanienki i laktatora. We wtorek mam wizytę wiec mam nadzieje ze powie mi ile malutka wazy a w środę pewnie zrobie te wszystkie badania do szpitala. Ogólnie do terminu zostal mi miesiąc. Strasznie czas zapitala...
Adry, malutka_mycha, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
No ciekawe która pierwsza wybuchnie bo ja na przykład na każdym usg termin mam na 04.03 ale z miesiączki wypada później. Szyjka na razie długa i twarda. Kolejna wizyta 19.02 zobaczymy co wtedy wyjdzie. Mam nadzieję że nie przenoszę ale przeczucie od początku mi mówi że nie. Teraz to chyba bardziej niecierpliwość niż przeczucie ale zobaczymy. Ostatnio od byle czego dostaje bóli brzucha. Postoję przy garach 15 min i już się robi problem...
-
Adry raczej mi chodziło o taki dzień dla siebie, absolutnie Cie od dziecka nie odciagam
Ja dzisiaj w sklepie dorwalam grzanca bezalkoholowoegocieszę się jak głupia. Szkoda że nie udało mi się to w okolicach grudnia, wtedy najlepiej smakuje. Jutro będę się cały dzień raczyc
a w poniedziałek z czystym sumieniem będę mogła prowadzić auto
-
Hejka troche udało mi sie was poczytać.ja dzis bylam na zakupach i troche polatalam po sklepach. Zgaga mi zaczela dokuczac od jakiegos czasu a poza tym chyba wszystko dobrze maly juz tak daje czadu
pomyśleć jakie te kopniaki beda jak bedzie coraz większy. Chlopcy sie duzo mniej ruszali ale tez mieli mniej miejsca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 23:29
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk, daję Mu jeszcze trochę czasu
Może czeka aż Mama będzie miała spokojniejsza pracę i będzie bardziej fit
Da tej Mamie na tą siłownię trochę pochodzić - łaskawe dziecko hihi
Frida91 jak tam u Was?Ciekawe kto u Ciebie mieszka
Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość