Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
czekamynadzidzie wrote:E tam, ani po 7 ani po 10
jak ma być kryzys to bedzie, niezależne od tego ile się jest razem
na pewno nieudane starania sa powodem do kryzysu, tak jak podobno pojawienie się dziecka. Nie ma reguły moim zdaniem.
Trzymam kciuki za wysoka betę!
U mnie chyba powoli sie plamienia zaczynają [chyba cos dojrzałam] także jest szansa na te wakacje :p -
Nefre serio są zajęcia dla dzieci? Odchudzające?
Fajnie że tak wszyscy się przedstawili, wtedy od razu człowiekowi łatwiej te dietę trzymaćfajna masz rodzinkę
Nie wiem czy Wam pisałam, moja babcia miała koronarografie, wszystko ok. Nie musi mieć bajpasow. Tylko coś z tarczyca wyszło i że cukrzycę ma. Ale to się da ogarnąć -
Podobno kolacje powinno się jeść nie o 18 tylko 2h przed snem. Więc jak chodzi sie spać o 22 to można i o 20
ale też nie ma co sie jakoś mega opychac.
Nefre brawo za zmianę nawyków. Fajnie ze rodzina solidarna z Tobą bo inaczej ciężko jak sobie trzeba wszystko robić inaczej... A od cukru można się odzwyczaic i wcale się wtedy nie potrzebuje
Kupiłam te portki i powiem wam ze super. Wygodne i ładnie leżą. Za 4 dychy to jak za darmo. A w Hm widziałam po 160. Bez sensu tyle przepłacaćNefre_ ms, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNefre
ja to kasz nie za bardzo lubię ,czasami zjem ale bardziej ryż wole od ziemniaków tylko ten brązowy nie biały ...
heh dziś zjadłam jedno ciasteczko piernikowe jakie to dobre matko dawno nie jadłam nic słodkiego aż zapomniałam tego smaku...
to dobrze ,że twoja rodzina się przestwiła na zdrowsze jedzenie u mnie też każdy się odchudza i je inaczej prócz mojego męża on to wcina za pięciu i jest chudy ;-/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Odnośnie beznadziejnego jedzenia w szpitalu - nakład na ochrone zdrowia to jakieś 4.3%PKB.
My, rezydenci walczyliśmy o to, żeby nakłady wzrosły do 6.8%. Podpisaliśmy po protestach w koncu porozumienie.... a rząd jak zwykle nas oszukał. Mysleli że jak dadzą nam podwyżki to olejemy sprawe. Ale bardzo się mylą.
Dopóki PKB na ochrone zdrowia nie wzrosną to na śniadanie dostaniesz suchy chleb z parówką. Nie wspominając o jakości leczenia
Multi - wankomycyne w clostridium podaje sie doustnie.
Jak dostaniesz antybiotyk to bierz probiotyk zarajestrowany jako lek (np enterol albo lacium, lacidofil). I będąc w szpitalu myj rączki mydłem dokładnie
A przeszczep stolca robi się dopiero przy nawrotowych infekcjach clostrodium.
Jutro test. Czuje stres :pMultiwitamina lubi tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Promyk żeby nie było że ja mam jakieś pretensje do lekarzy, wiem że to wszystko wina rządu. A jak jeszcze sobie pomyślę że więzień ma lepiej to już w ogóle szlag mnie trafia
Ja to mam dziewczyny pecha. Kupiliśmy auto ale chyba akumulator do wymiany bo 3 raz się rozładowal. Wzięłam się dzisiaj za niego, wysprzatalam, ta cholera naklejkę z szyby ofklejalam (co za debil to wymyślił) i kluczyk był w stacyjce ale przekrecony na off. A i tak się cholera rozładowal, nie wiem jakim cudem. Tylko nie mogę zamknąć i iść do domu bo mam wszystkie okna na full otwarte. I czekam na tatę z kablami który będzie za godzinę. No ja pier*ole!!!!