Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre ja sie nie zalapałam na obejrzenie piżamki
(
Podjeliśmy z Moim decyzję, że w marcu jednak odsapniemu. Nacieszymy się sobą, może jakiś weekendowy wypad. Potrzebujemy oddechu i wyluzowania bo przez 2 lata to już czlowiekowi siada na głowe
I bzykanie bez presji !
)
I jc in vitro bedziemy zaczynac gdzies od kwietnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 14:04
malutka_mycha, Nefre_ ms, Multiwitamina, Ag1988, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mycha ja marzę o takiej szyjce...
Są już wyniki posiewu i coś tam się wyhodowało,wynik jest z antybiogramem. Dobrze że już brałam 5 dni antybiotyk. Mąż po pracy odbierze. Mam przesłać zdjęcie ginowi wyniku i zobaczymy. Kurwa ciągle pod górkę,dobrze że zrobiłam to CRP na własną rękę. Teraz jeszcze bardziej się boję. Zero objawów infekcji, żadnego swędzenia czy pieczenia czy bólu.

-
Ja mam małą cos ok 3-4 cm takej nie chca operowac chociaz mnie na laparo niechętnie ale wpisali. Moga byc duzo wieksze. Widoczna na usg. Mnie bolal jajnik prawie przez caly cykl. Bol nie dramatyczny ale uciazliwy. Okresy za to dramatycznie bolesne. Pierwsze trzy dni wyrwane z zycia.Krystyna123 wrote:A to i ja sie do dochtora przejde. Z psem ale, sezon na kleszcze , to mu tabletke niech da.
I question takie:
Czy to jest mozliwe, zeby na USG nie bylo widac torbieli czekoladowej? Jakie one maja zwykle rozmiary? I czy zawsze musza bolec, czy mozna miec taki niebolacy egzemplarz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Zaraz zjem obiad to już w ogóle pewnie mnie zmuli.