Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry wrote:I tak się skończy, że będziecie spać w róznych pokojach bo inaczej nie idzie się wyspać
wypiłam 2 lampki wina, jest chill, oddalam się na spoczynek.
dobranoc dziewczynkiAdry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adry, u nas też są te rytuały przed snem, ale ja tego nie nazywam usypianiem
Czytamy wieczorem, rozmawiamy itd, a potem buziak, gasimy światło i do łóżka, a ja staram się wyjść z pokoju. Czasem każe mi chwilę posiedzieć obok. Różnie bywa. Ja muszę wyjść bo inaczej ona ma skłonność do słowotoku i gada i gada i nie zaśnie wtedy
-
Multi twardy brzuch to są właśnie skurcze. Bezbolesne i ja czuję takie ściskanie w środku taką nagle ciężkość. Tylko to są te co macica sobie ćwiczy, porodowe bolą jak przy miesiączce na początku.
Ja pierdziu zaczynam 29tc, marzyłam o tym! Liczę na kolejne tygodnie oby jak najwięcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 10:18
Frida91, malutka_mycha, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Ab1988 wrote:Dziewczyny jakie bierzecie witaminki na wspomaganie ?
Krystyna123 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
Adry ja nie piłam do Was bo wiadomo, że to totalnie inny etap rozwojowy. Tak tylko pisałam jak to obecnie jest u nas. Wcale idealnie nie jest bo są dni, że długo nie może zasnąć. Zwłaszcza jak zrobi sobie drzemkę za dnia. Jeśli nie ma drzemki to pada szybko.
Byłam rano z małą w szpitalu na badaniach krwi. Pobieranie krwi u dziecka to jest masakra. Nienawidzę tego. No i tylko tam można zrobić te badania mikrobiologiczne w jeden dzień (na mycoplasme i chlamydie) no a tam nie ma odbioru on-line. Więc jeszcze jutro rano muszę znowu tam jechać po wynikiA to ogromny szpital, kilometry od parkingu, kilometry chodzenia
Jutro o 13:00 jeszcze pediatra i się okaże co dalej. Stres tylko z tym dzieckiem. No ale z plusów to od wczoraj popołudnia nie miała gorączki. Sama jestem ciekawa co to będzie.
Teraz jestem z teściową u fryzjera.
-
Arienka - czy minęła to zobaczymy. Ja tam się jeszcze nie cieszę. Boję się, że nagle wróci. Już mam paranoję.
Ja już mam nowe włosy. Jeszcze teściowa i jedziemy na kawę do mojej mamy. Strasznie senna dziś jestem. To chyba ten stres tak mnie wypompowuje. Albo pogoda bo u nas pada.
Multi - a jaki lekarz ma plan? Wykurzy go jakoś? -
nick nieaktualny
-
Kurde to kicha. Ciekawa jestem jak mój by się zaopatrywal na seks jak będę w ciąży, oby mu nie odbiło👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny