Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adry wrote:Kuźwa, będę płacić teraz 1350 za miesiac, to niech spróbują nie stawać na rzęsach
ale póki co wszystko robią super, nie mam zastrzeżeń hehe
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Adry wrote:Dla każdej mamy własne dziecko jest najlepsze na świecie
i lepiej, żeby nie było inaczej
Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:Adry dasz radę.
Dziś się dowiedziałem że koleżanka, w 13 tyg ciąży, nadal bierze swojego 2latka spać że sobą do sypialni . No to wyczyn . Dodam że męża też tam trzyma .Adry lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Adry - ze żłobkiem super! Mała rośnie
Już będzie przedszkolakiem.
Powodzenia przy odpieluchowaniu
A nie uczysz jej jakoś samej zasypiać? U nas jest tak że ze mną mała sama zasypia, a ja siedzę w pokoju obok albo ogarniam kuchnię. Mówię jej, że jestem obok itd. Woła mnie zazwyczaj kilka razy po czym zasypia. Za to jak jest tatuś to musi siedzieć obokLecą teksty typu: głaskaj mnie, trzymaj mnie za rękę, teraz głaskaj plecki itd
Nie da mu wyjść z pokoju aż nie zaśnie. Ma przewalone facet.
My teraz jesteśmy u moich rodziców bo mąż non stop w pracy i jakoś tutaj mi raźniej. Córka zachwycona bo śpi z babciąAdry lubi tę wiadomość
-
czekamynadzidzie wrote:ale 2 latek to jeszcze maluszek! Znam takie co dzieci maja po 6 lat i dalej muszą spać z rodzicami
-
czekamynadzidzie wrote:auć, ale przedszkole jest drogie
Ale to publiczne przedszkole. Rekord co zapłaciłam to chyba 300zł. Nie pamiętam. My nigfy nie przechodziliśmy pełnego miesiąca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 21:56
-
Mi też sie wydaje że spanie z takim dużym dzieckiem to przesada... Rozumiem taki maluszek którego karmi sie piersią, to może wygodniej dla mamy ale 2 latek albo 6latek?? Ani to wygodne ani sensowne... I małżeństwo na tym cierpi
Seksić się gdzieś na kanapie bo dzieciak nam zajął łóżko? Bez przesadyKrystyna123 lubi tę wiadomość
-
Frida - ja tam nie oceniam. Jak ktoś lubi i mu to nie przeszkadza to ok, ale pytanie... dla kogo to robi? Dla dziecka czy dla siebie? Dwulatek to jeszcze ok, ale to ostatni gwizdek żeby dziecko się nie uzależniło od tego. Potem są take problemy jak ma kilkoro kolegów męża, że dziecko duże,a co noc przychodzi i się ładuje do łóżka. Oni się strasznie wkurzają na to. W rodzicielstwie ważnym i trudnym elementem jest danie dziecku przestrzeni i prywatnosci.
Frida91, Adry lubią tę wiadomość
-
Mąż raz przyniósł małą do nas jak była chora to mnie kopnęła w brzuch (ciążowy). Dostała eksmisję niestety
Wcześniej jak była chora i bardzo marudziła to zdarzało się, że w końcu lądowała z nami, ale to było rzadko. Ona wtedy i tak po godzinie lub 2 się budzi i ostentacyjnie stwierdza "Idę do siebie! Zaprowadź mnie"
-
Adry zgadzam się... My planujemy mieć łóżeczko-dostawkę do naszego póki Mała będzie mała a potem już odseparujemy ją. To taki kompromis między spaniem razem a własnym łóżeczkiem
Na naszym byśmy się nie pomiescili albo musielibyśmy się gniezdzic jak sardynki więc to bez sensu. -
Lavende86 wrote:O matko nie dałabym rady. Ja tego nie czaję. Mój psychiatra kiedyś mi mówił, że ma taką pacjentke co syna nie może z łóżka wykopać. Ma 7 lat. On mówił, że to nie jest zdrowe dla dziecka pod względem psychiki i że często te dzieci mają problemy różnego rodzaju. Nie wiem czy to prawda. Moja akurat nie bardzo chce spać z nami. Codziennie gada jak ona kocha swoje łóżeczko-domek i jakie jest wygodne. Pare razy ostatnio lądowała u nas to byłam skopana i nikt nie był wyspany.
Lavende86 lubi tę wiadomość
-
My też mamy kosz mojżesza który ma stać przy łóżku na początek. A jak będzie ok to idzie do łóżeczka. A plus jest taki że kosz można przenieść obok kanapy żeby chociaż jedno się wyspalo
a może trafi mi się spokojne dziecko
Dziś się za wywoływanie wzięliśmy, niech się coś kurcze w końcu ruszy.Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry przeżyłam... siedziałam ponad 9h... super, a dzis i jutro tez bedzie młyn... ale potem weekend. Lubię pracowac tylko nie w mojej obecnej pracy... kosz Mojżesza faktycznie bardzo fajne ułatwienie
Miłego dnia Dziewczyny!
Ps w koncu wczoraj zamówiłam odkurzacz! Bedzie testowanie w soboteNefre_ ms, malutka_mycha, Adry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny