Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Multi gdzie Ci sie tak spieszy pozbywac sie tego brzucha! Ostatnie wyspane noce!!! Korzystaj poki możesz!!! Potem bedziesz tesknic za tymPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Jadę dziś na kontrolę, zobaczymy czy cios odroslo przez miesuac, czy krwiak zniknął..
I ciekawe jaki Pan dr ma plan, czy będzie że mna dziecko robił czy odeślę do gin od ciąż tylko.?
Kciuki!!!! -
nick nieaktualny
-
Multi ja też nie śpię od 5tej.
Nie dość że nie umiem ostatnio usnąć i dopiero koło 1,2 dopiero usypiam to budzę się szybko. Muszę sobie melisę zacząć pić.
Nefre super że wszystko w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 06:21
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZozo chętnie, chyba nawet bede pila dalej zioła ojca sroki - turbo komórka albo dwie niech sie zatem zrobią
Tez mysle ze wiosna bedzie baby boom!
Nefre_ms a z tych ziół to jakies na oparzenia? W ogóle macie jakies sposoby? Bo mam rękę oparzona i chce to jakos zagoić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 09:31