jak począć dziewczynkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiem tak czary mary. Chcesz chlopca bedzie dziewczynka i odwrotnie.
Teraz lezalam w szpitalu z kobieta ktora ma 3 synow. Po dwoch chciala corke. Jezdzili po specjalistach wydawali mase kasy.. fazy ksiezyca itp mieli opcykane. Po dlugim czasie zaszla w ciaze. Przez cala ciaze gin jej mowil ze to dziewczynka. A gdy urodzila okazalo sie ze chlopak kobieta sie totalnie zalamala ale co przeciez do smietnika nie wyrzuci. A teraz sie smiala ze ten najmlodszy to takie oczko w glowie ze nawet sie ciesza ze jest trzeci chlopiec -
Tak jak sadziłam...o takich marzeniach nie mówi się głośno. Dla mnie jak dla wszystkich innych osób na świecie najważniejsze jest aby dziecko było zdrowe i szczęśliwe. Ale nie mówcie mi że tylko ja mam takie marzenia... Powodzenia wszystkim w staraniach. Życzę każdemu żeby poznał jaką radością jest macierzyństwo.
Dagn_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam mnóstwo znajomych którzy starali się o dziecko 2 lub 3 i jawnie mówili o preferencji płci. Szczególnie np mamy dwóch chłopców, jakos tak chce się córki, choc u mnie było odwrotnie, baaaaardzo chciałam miec synka. mam córcie, jest cudowna, ale w drugiej ciąży znów bede marzyć o synku
nitta32 lubi tę wiadomość
-
Denerwowało mnie bardzo kiedy w ciazy pytano mnie o to co ja bym tam sobie chciala. I takie pytania uważam, że sa dziwne i nie na miejscu. Było mi obojetne i w drugiej ciaży jeśli uda mi sie zajsc tez nie bedzie mialo to wielkiego znaczenia ale wydaje mi sie ze starac sie mozna z uwaga na plec tj kombinowac by zwiekszyc szanse . O to mi tylko chodzi.
-
baaaaardzo chciałam miec synka. mam córcie, jest cudowna, ale w drugiej ciąży znów bede marzyć o synku [/QUOTE]
Czesciej slyszy sie o pragnieniu corki;-). Wiesz ja mam syneczka. Starania byly miedzy innymi w dniu owulki. Mysle ze o chłopca jest nieco łatwiej... -
nick nieaktualny
Czesciej slyszy sie o pragnieniu corki;-). Wiesz ja mam syneczka. Starania byly miedzy innymi w dniu owulki. Mysle ze o chłopca jest nieco łatwiej...[/QUOTE]
Dam Ci znać jak mi się w końcu uda zajść w drugą ciąże i będę miała potwierdzenie płci (btw- u mnie w klatce na 6 rodzin jest 9 dziewczyn + jedna w drodze i tylko jeden chłopiec;), wiec mieszkania w naszej klatce chyba dobre na robienie dziewczyn są , mało tego, cieżarówka miała na 80% stwierdzonego chłopaka a okazało się, ze jednak dziewczyna bedzie )
-
nick nieaktualnyZapomniałam o jeszcze jednej rzeczy- to moze nie w kwestii planowania plci, ale robienia czary mary jak juz się zajdzie. Niska beta na początku świadczy o dziewczynce, a wysoka o chłopcu . U mnie się sprawdziło . No i jest jeszcze kalendarz chinski . I powiem Ci ze u wszystkich wokół się zgadzało, tylko u mnie nie
-
nitta32 wrote:nic nic nic?
Miałam parcie na dziewczynę w drugiej ciąży, nawet się podlamalam jak okazało się że chłopiec. U teraz już nie. Co ma być to będzie, chyba juz tak ochlonelam pogodzilam się że to los wybiera nie my mij mąż jest 5chlopcem z kolei wiec też może być przyczyna i w slad ojca idzie ; Pnitta32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Zapomniałam o jeszcze jednej rzeczy- to moze nie w kwestii planowania plci, ale robienia czary mary jak juz się zajdzie. Niska beta na początku świadczy o dziewczynce, a wysoka o chłopcu . U mnie się sprawdziło . No i jest jeszcze kalendarz chinski . I powiem Ci ze u wszystkich wokół się zgadzało, tylko u mnie nie
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Na forum jestem nowa, a ten temat wprost idealny do mojego obecnego "marzenia"
Jestem mamą dwóch chłopców i od dłuższego czasu czuję, że gdzieś tam jest maleństwo, które czeka by się u nas pojawić
Mieliśmy też córeczkę, pierwsze dziecko, niestety zmarła 9 dni po porodzie...
Do tej pory byłam przekonana o prawdziwości teorii o szybszych plemnikach męskich i wolniejszych żeńskich, ale mówicie, że to nie ma pokrycia w rzeczywistości?nitta32, nitta32 lubią tę wiadomość
-
Ja myślę, że to prawdziwa teoria. W przypadku moich znajomych (kilku par)udało się począć dziewczynki przy próbie starań kilka dni przed owu. Kluczowa role odgrywa regularnosc cykli i dzien owu. A to wielka trudnosc okreslenia tego czasu. Ja tak uwazam. Obserwuje swoje cykle od roku i widze ze ciagle sie cos zmienia.
-
hejka. Mam cykle nieregularne (najczesciej 29-30-31-32). Jedyna reguła jest to ze moja faza lutealna trwa 10 dni a owulka byla najwczesniej 17 dnia cyklu.(cykle obserwuje od ponad roku) Z meżem zaprzestajemy staran kilka dni przed owu (chcielibysm poczac dziewczynke). Do tej pory proby byly zbyt daleko owu. Chcialabym starac sie blizej owu. Myslicie ze moze liczyc na podobne zaleznosci w kolejnych cyklach?