Jaka macie grupe krwi?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tez mam A Rh - maz ma 0 Rh + i po łyzeczkowaniu tez dostałam zastrzyk ale ze wzgledu na wczesna ciaze tylko 50 jed... przy kolejnej ciazy najprawdopodobniej tez mnie to czeka... a Was dziewczyny tez tak bardzo bolało jak mnie? prawie 2 tyg nie mogłam normalnie na tyłek usiasc
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam ARh+2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
nick nieaktualnyJa mam B Rh-
Mężulek tez ma B Rh-
Po poronieniu nie wiedzieli czy mi dać zastrzyk czy nie, bo twierdzili że raz na ileś tam tysięcy zdarza się, że małżonkowie mają tę samą grupę krwi i że muszą to skonsultować ze stacją krwiodawstwa oraz jakimś tam specjalistą. Jak już obdzwonili kogo trzeba to zastrzyk jednak dostałam i będę musiała go powtarzać w każdej ciąży.
P.S. Wszyscy lekarze się ze mnie śmieją, że męża po szpitalach szukałam pytając o grupę krwiAndzia33, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam grupę 0 Rh+ a mąż B Rh-. A jak grupa krwi ma się do płci dziecka? Bo znam parę gdzie mąż i żona mają grupę A+ i maja 5 córek a lekarz im powiedział że na chłopca mają znikome szanse bo 3 ciąże z chłopcem zakończyły się poronieniem co myślicie na ten temat? Czy grupa krwi może mieć na to wpływ czy lekarz im tak powiedział żeby oszczędzić kobiecie kolejnych poronień?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny