Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny.Wpiszcie mi proszę 🐒.Wczoraj się zaczęła,ale cieszę się że nastąpiła szybko bo zaczynam grudniowy cykl ,z którym wiąże duże nadzieje.Gratuluje tylu pozytywnych testów :)Ja to jaka staraczka weteranka psuje wam statystyki swoim starym układem rozrodczym 😉Plan na cykl grudniowy to Aromek ,żeby pecherzyk dojrzał, ewentubie zastrzyk na pęknięcie i Duphaston od 2giej fazy cyklu.Dodatkowo Inofem , Wit C ,magnez, NAC ,Resweratrol.Jeszczs dorzucę Acard po owulacji.Tym razem musi się udać!
Evondita82, ELka lubią tę wiadomość
-
Bialeek bardzo możliwa taka pozna owulka, w moim udanym cyklu miałam pewnie koło 20 dnia przy takiej samej standardowej długości cyklu. Robiłam testy do 18, skończyły mi się i olałam, uznałam, że jej nie będzie, a później zaskok z II 4 dni po klasycznym terminie 🤷🏻♀️
A-6 trzymaj się, oby podejrzenie u brata się nie potwierdziło, bo to straszna choroba i będzie potrzebował dużo sił i otoczenie również. Trzymam kciuki, aby się poukładało 🍀
Siesiepy przeczytałam o koniu, przykroNic dziwnego, że Cię to boli, to żywe stworzenie, w zasadzie człowiek rodziny.
Ja nadal walczę z @, 7 dzień, a ból brzucha nie odpuszcza -.-A-6 lubi tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
A-6 super, że się odezwałaś i że u Kropka wszystko dobrze ❤️ mam nadzieję, że z bratem się wszystko ułoży 😊
Ja jutro lecę na proga, będzie 6 DPO, chociaż moja temperatura mnie nie zachęca szczerze mówiąc...albo owulacji nie było albo jakaś słaba 🤷♀️A-6 lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 27 On🧔 28 Starania 👶 od 12.2021
2x ciąża pozamaciczna
Krwotok i usuniecie jajowodu
wizyta u M.P. 06. 2024--> histero.,(adeno.)08.24--> 1 stym.😍--> 0 blasto.💔11.24-->2 stymu. ❤️ 5 zarodków ^^ świeży transfer 5AA i 4 ❄️
5DPT 12.8 6DPT 26.0 Prog.17.4 ng,7DPT 46.5 9DPT 131,0 mIUProg. 23.0 ng11DPT 285.0 12DPT 412.0
14DPT 858.0Prog. 35.4 ng
16 DPT 1758,0 pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍
21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹
6w6d CRL 1,11 cm❤️8w6d CRL 2.16 cm❤️10w2d Tańczący Orzeszek ❤️🥰11w6d I prenatalne -->5.57 cm,160 ud/min.❤️ Test Karyo Plus zdrowa córeczka 🥹🩷
14w1d brykająca Księżniczka 😍
15w5d Księżniczka z pięknie bijącym ❤️17w2d ruchliwa Pannica 😍🩷
19w6d II prenatalne, 337 g 🐱😍
21w1d ślicznej kobietki ❤️
-
agentka93 wrote:Bialeek bardzo możliwa taka pozna owulka, w moim udanym cyklu miałam pewnie koło 20 dnia przy takiej samej standardowej długości cyklu. Robiłam testy do 18, skończyły mi się i olałam, uznałam, że jej nie będzie, a później zaskok z II 4 dni po klasycznym terminie 🤷🏻♀️
A-6 trzymaj się, oby podejrzenie u brata się nie potwierdziło, bo to straszna choroba i będzie potrzebował dużo sił i otoczenie również. Trzymam kciuki, aby się poukładało 🍀
Siesiepy przeczytałam o koniu, przykroNic dziwnego, że Cię to boli, to żywe stworzenie, w zasadzie człowiek rodziny.
Ja nadal walczę z @, 7 dzień, a ból brzucha nie odpuszcza -.-
Właśnie kupiłam testy owu więc sprawdzę 😁
Zastanawia mnie tylko co mogłoby przesunąć tak owulke🤔
Powodów pewnie jest mnóstwo, ale jakoś ciagle wiesiołek mi siedzi z tyłu głowy, że jednak on coś tam namieszał.
Wcześniej zawsze wszystko „jak w zegarku”👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
A-6 dobrze wiedzieć że u Arbuzika wszystko dobrze. Mam nadzieję, że sytuacja rodzinna się rozwiąże pomyślnie. Współczuję stresu 😥
Emka dziękuję Ci za słowa otuchy 🤗 Z jednej strony się cieszę, że znaleźliśmy w końcu naszego "wroga" i szykuję już plan działania. Z drugiej jednak trochę smutno, bo kolejne 3 miesiące poświęcimy na poprawę parametrów, także szanse na ciążę będą bardzo niskie.
Cóż, jest w tym jakiś plus bo może w końcu mi głowa odpocznie, nie będę się tak doszukiwać tych objawów, a testy owulacyjne sobie poczekają na luty.
Mąż znacznie to wszystko gorzej przyjął, podłamał się, jak odebrał wyniki to powiedział ze smutkiem "czyli to jednak ja?"Emka06, A-6 lubią tę wiadomość
-
EwelinaNowa, jak tam nastawienie przed testowaniem? Jak się czujesz? 😌
EwelinaNowa 😊 lubi tę wiadomość
👩🏼27 🧔🏻♂️30
11 lat razem 👩🏼❤️👨🏻 + 🐶
Starania o pierwszego 👶🏼
09.2022 cp w lewym jajowodzie 2x mtx
11.2022 HSG- drożne jajowody ✅
Powrót do starań 💚
🗓️ długie cykle
23.11🩸Progesteron 22,680ng/ml
25.11 ⏸️ 🤞🏼🥹🍀
28.11 beta 135,07 mIU/ml
30.11 beta 360,25 mIU/ml
06.12 usg pęcherzyk ciążowy
20.12 dzidziutek z bijącym ❤️
10.01 Rośnie 3.31 💪🏼
31.01 Prenatalne-niskie ryzyka, girl?🌸
01.03 It’s a girl 💕 200g 💪🏼 12.5
22.03 397g zdrowego 👶🏼
25.04 831g szkraba 🎀
23.05 1653g 💪🏼
21.06 2,5 kg Pyzuni 🍭
14.07 3,1 kg Dzidzi 💖
01.08 3,6 słodkiej Niuni
13.08 Cześć Rozi! 👶🏼 3835g 57cm 💕 -
Siesiepy 💔 strasznie mi przykro. Czytałam z jakim uczuciem zawsze wypowiadałaś się o swoich koniach także na pewno mocno to przeżywasz. Tulę mocno.
A6 cieszę się, że u Kropka wszystko dobrze ☺️
Sytuacja z bratem pewnie przynosi wiele zmartwień ale oby to było przejściowe. Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj ale czy już go znaleźli i przebadali? Pamiętaj, że zawsze możecie wystąpić sądownie o takie badanie bez jego zgody. ☺️
Sara jesteś kobietą - petardą czapki z głów ❤️ niestety Nasz system kuleje i to po wieloma względami a zus jest idealnym przykładem 🙄
Claire co by nie było to i tak duży krok naprzód - wiecie gdzie jest przyczyna, 3 miesiące zlecą szybko, a kto wie może i wcześniej zadzieje się magia ☺️ z gorszych wyników nasienia były na tym forum piękne ciąże ☺️☺️
A ja właśnie złożyłam papiery na nowe stanowisko ⭐ rekrutacja składa się z 3 etapów, więc nawet jeśli dostane się to trochę potrwa ale mam już dość tego stania w miejscu ☺️ co ma być to będzie ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2022, 14:25
ChocoMonster, Vivico, Claire, dominikawa, Emka06, Andelulla, Kil, Ancalime, .aś., Beezi, A-6, ELka lubią tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Właśnie kupiłam testy owu więc sprawdzę 😁
Zastanawia mnie tylko co mogłoby przesunąć tak owulke🤔
Powodów pewnie jest mnóstwo, ale jakoś ciagle wiesiołek mi siedzi z tyłu głowy, że jednak on coś tam namieszał.
Wcześniej zawsze wszystko „jak w zegarku”
No a teraz seksijcie dużo i skuteczniedaj znać jak owulaki!
Bialeekk lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Lipcowa wrote:Siesiepy 💔 strasznie mi przykro. Czytałam z jakim uczuciem zawsze wypowiadałaś się o swoich koniach także na pewno mocno to przeżywasz. Tulę mocno.
Sytuacja z bratem pewnie przynosi wiele zmartwień ale oby to było przejściowe. Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj ale czy już go znaleźli i przebadali? Pamiętaj, że zawsze możecie wystąpić sądownie o takie badanie bez jego zgody. ☺️
Sara jesteś kobietą - petardą czapki z głów ❤️ niestety Nasz system kuleje i to po wieloma względami a zus jest idealnym przykładem 🙄
A ja właśnie złożyłam papiery na nowe stanowisko ⭐ rekrutacja składa się z 3 etapów, więc nawet jeśli dostane się to trochę potrwa ale mam już dość tego stania w miejscu ☺️ co ma być to będzie ☺️Lipcowa lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Claire wrote:Emka dziękuję Ci za słowa otuchy 🤗 Z jednej strony się cieszę, że znaleźliśmy w końcu naszego "wroga" i szykuję już plan działania. Z drugiej jednak trochę smutno, bo kolejne 3 miesiące poświęcimy na poprawę parametrów, także szanse na ciążę będą bardzo niskie.
Cóż, jest w tym jakiś plus bo może w końcu mi głowa odpocznie, nie będę się tak doszukiwać tych objawów, a testy owulacyjne sobie poczekają na luty.
Mąż znacznie to wszystko gorzej przyjął, podłamał się, jak odebrał wyniki to powiedział ze smutkiem "czyli to jednak ja?"
Claire lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół -> 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół -> 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
🔜 PRP?
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Lipcowa wrote:Siesiepy 💔 strasznie mi przykro. Czytałam z jakim uczuciem zawsze wypowiadałaś się o swoich koniach także na pewno mocno to przeżywasz. Tulę mocno.
Claire co by nie było to i tak duży krok naprzód - wiecie gdzie jest przyczyna, 3 miesiące zlecą szybko, a kto wie może i wcześniej zadzieje się magia ☺️ z gorszych wyników nasienia były na tym forum piękne ciąże ☺️☺️
A ja właśnie złożyłam papiery na nowe stanowisko ⭐ rekrutacja składa się z 3 etapów, więc nawet jeśli dostane się to trochę potrwa ale mam już dość tego stania w miejscu ☺️ co ma być to będzie ☺️
Trzymam mocno kciuki Lipcowa! Jak to mówią - najgorszy jest zastójWierzę, że wygrasz to stanowisko!
Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Tak to prawda, zauważyłam już że "problem męski" jakby ich mniemaniu uwłaczał męskości i w ogóle godził w godność. Chociaż ja tego tak nie odbieram, to faceci zdaje się przeżywają to znacznie dramatyczniej i raczej nie dopuszczają do siebie myśli że coś może być nie tak. W sumie takie panuje przekonanie, że diagnozę się rozpoczyna od kobiety... cała uwaga jest skupiona na nas. Starania trwają długo a badanie nasienia przychodzi jakoś w ostatniej kolejności. Cóż teraz już wiem, że nie ma na co czekać, mężczyzna też się powinien zbadać nawet jeśli po naszej stronie nie wszystko wygląda ok.
Śledzę Akademię Płodności już od dawna, też lubię te historieWłaśnie stamtąd wzięliśmy dietkę, pokładam w niej duże nadzieje. Chłop wydaje się być na razie również zmotywowany. Na szczęście nie jest z tych wybrzydzających, i co podstawie pod nos to zje
Emka06, A-6 lubią tę wiadomość
-
Claire wrote:Tak to prawda, zauważyłam już że "problem męski" jakby ich mniemaniu uwłaczał męskości i w ogóle godził w godność. Chociaż ja tego tak nie odbieram, to faceci zdaje się przeżywają to znacznie dramatyczniej i raczej nie dopuszczają do siebie myśli że coś może być nie tak. W sumie takie panuje przekonanie, że diagnozę się rozpoczyna od kobiety... cała uwaga jest skupiona na nas. Starania trwają długo a badanie nasienia przychodzi jakoś w ostatniej kolejności. Cóż teraz już wiem, że nie ma na co czekać, mężczyzna też się powinien zbadać nawet jeśli po naszej stronie nie wszystko wygląda ok.
Śledzę Akademię Płodności już od dawna, też lubię te historieWłaśnie stamtąd wzięliśmy dietkę, pokładam w niej duże nadzieje. Chłop wydaje się być na razie również zmotywowany. Na szczęście nie jest z tych wybrzydzających, i co podstawie pod nos to zje
Poza tym jest to na spokojnie do poprawieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2022, 14:53
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Spójrz na to inaczej. Macie już punkt zaczepienia, teraz kwestia poprawienia parametrów nasienia i może to będzie strzał w 10 ✨🍀
Poza tym jest to na spokojnie do poprawieniakolejna rozpiska, plan na 3 miechy. Moje przemyślenia to bardziej właśnie to, że Ci nasi mężczyźni są trochę na drugim planie w całej tej diagnostyce, a nie ma na co czekać.
Ja też bardzo liczę na to, że to będzie strzał w dziesiątkę 🎯 🥹ChocoMonster, Vivico, Anett93, oli23 lubią tę wiadomość
-
Claire wrote:Ja już weszłam w tryb "zadanie do wykonania"
kolejna rozpiska, plan na 3 miechy. Moje przemyślenia to bardziej właśnie to, że Ci nasi mężczyźni są trochę na drugim planie w całej tej diagnostyce, a nie ma na co czekać.
Ja też bardzo liczę na to, że to będzie strzał w dziesiątkę 🎯 🥹Claire, dominikawa lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Dziewczyny! Już kurde sama nie wiem o co chodzi..
Czy ja jestem przed owu czy już po- osiwieje😅🤦🏽♀️
Tak wyglada test teraz
https://naforum.zapodaj.net/f32b6a42eb2b.jpg.html
Testować dalej? Czy dać sobie spokój?
Jak według was to wyglada?👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:Dziewczyny! Już kurde sama nie wiem o co chodzi..
Tak wyglada test teraz
Jak według was to wyglada?
Pamiętasz może jak wyglądały Twoje testy owulacyjne po owulacji? Może dziewczyny powiedzą jak wyglądają testy owulacyjne w dniu owu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2022, 15:22
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Bialeekk wrote:Dziewczyny! Już kurde sama nie wiem o co chodzi..
Tak wyglada test teraz
Jak według was to wyglada?👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
ChocoMonster wrote:Ja bym testowała dalej. Są dwie opcje: albo wczoraj był PIK i dziś owu, albo jesteś tuż przed.
Pamiętasz może jak wyglądały Twoje testy owulacyjne po owulacji? Może dziewczyny powiedzą jak wyglądają Wasze testy owulacyjne w dniu owu?
Pierwszy raz robiłam podejście w tym cyklu do testówNie wiem jak powinny one wyglądać po owu…
Dało mi to szczerze nadzieję, że cykl nie jest stracony.
Tylko kurcze stary się pochorował i na antybiotyku, więc wczoraj nie było ❤️, ale dziś może znajdzie trochę siły😅✊🏼👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Będzie żalpost.
Dowiedziałam się w tym tygodniu,że szwagierka jest w ciąży. Ma problem z endometroza,Hashimoto,jednak udało jej się,już drugi raz,po prostu, postanowili z mężem- teraz! I udało się ,w pierwszym cyklu! Cieszę się z tego mega,dziecko to zawsze szczęście,ale z drugiej strony tak samo jak się cieszę kurde czuje taki ból straszny i złość i zazdrość i jeszcze mieszankę stu innych emocji. Nie jestem w stanie nawet z nią porozmawiać na razie,pogratulować osobiście, bo ona nie wie o naszych staraniach i niepowodzeniach. Nie mogę przestać myśleć o tym wszystkim. Czuje się naprawdę sama ze sobą mega źle.
I jeszcze powiem,że to nie jest tak że czuje tak w stosunku do każdej ciąży, do każdej koleżanki czy znajomej z brzuszkiem.
Tylko akurat do tej konkretnej ciąży. Coś ze mną nie tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2022, 15:27