Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChocoMonster wrote:Niestety szanse są malutkie
-
Siesiepy coś się tam ewidentnie dzieje, miałaś czuja żeby nie brać leków na wywołanie! 🤗 Niech będzie ogień 🔥🔥
Kamsi nie wiem jak sie te testy wybarwiają ale też widzę raczej szara niż różowa kreske - ale może to kwestia zdjęcia? Powtórz, oby się ładnie zaróżowiło 🤞💪
Paprotka jeśli nie miałas potwierdzonego dnia owu i tylko ból podobny do owulacyjnego sugeruje ci że to mogło być w okolicy 13 dc to ja bym tego nie brała za pewnik i jeszcze nic nie skreślała. Ten ból to zawsze jest takie na dwoje babka wróżyła, czasem przed, czasem w trakcie, czasem po owu więc istnieje szansa że owulacja była jednak później. Trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Inome oczywiście że cię pamiętam! Taka różowa piękna kreska w 8dpo - no to nie może być oszukaniec! Dawaj znać jak beta, wierzę że będzie pięknie przyrastac! 🍀💚
Ja dziś proszę o Wasze kciuki o 17:40, idę zobaczyć to serducho 🥹😟💓 Nie wiem co dzis ze sobą pocznę do tego wieczora 😮💨🫣😖😵💫
paprotka17, smoothie, ChocoMonster, Emka06, Tabaluska , czarneniebo, Paprota9418, Madziq6, Nataliii, Lipcowa, oloska, siesiepy, ANGELIKA, agentka93, SandraH.97, Miśka 91, wellwellwell, Vivico, Niaha, Anett93, Amunicja, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:Siesiepy coś się tam ewidentnie dzieje, miałaś czuja żeby nie brać leków na wywołanie! 🤗 Niech będzie ogień 🔥🔥
Kamsi nie wiem jak sie te testy wybarwiają ale też widzę raczej szara niż różowa kreske - ale może to kwestia zdjęcia? Powtórz, oby się ładnie zaróżowiło 🤞💪
Paprotka jeśli nie miałas potwierdzonego dnia owu i tylko ból podobny do owulacyjnego sugeruje ci że to mogło być w okolicy 13 dc to ja bym tego nie brała za pewnik i jeszcze nic nie skreślała. Ten ból to zawsze jest takie na dwoje babka wróżyła, czasem przed, czasem w trakcie, czasem po owu więc istnieje szansa że owulacja była jednak później. Trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Inome oczywiście że cię pamiętam! Taka różowa piękna kreska w 8dpo - no to nie może być oszukaniec! Dawaj znać jak beta, wierzę że będzie pięknie przyrastac! 🍀💚
Ja dziś proszę o Wasze kciuki o 17:40, idę zobaczyć to serducho 🥹😟💓 Nie wiem co dzis ze sobą pocznę do tego wieczora 😮💨🫣😖😵💫Namisa lubi tę wiadomość
-
Inome, kreseczka obiecująca jak na 8dpo, ✊ za betę. 🤞
Paprotka, niby nie ma, ale różne cuda się zdarzają. 🤞
Namisa, ✊ za wizytę. Pokaż potem zdjęcie Kropka ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2022, 08:45
paprotka17, Namisa, inome lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Kasia95 wrote:Kochana, u mnie też po poronieniu zaskoczyło w 4 cyklu.
Ja oczywiście Cię pamiętam i trzymam mocno kciuki ❤️Kasia95, wellwellwell lubią tę wiadomość
08.2019 córeczka
07.2022 cb
2.11.22 - 8 dpo -beta 20,87
4.11.22 - beta 93,12 - przyrost 365 % || progesteron 113,6
7.11 - beta 357,17 - przyrost 141 %
9.11 - beta 770,74 - przyrost 115 %
14.11 - beta 4737,48 - przyrost 108 % -
Namisa wrote:Siesiepy coś się tam ewidentnie dzieje, miałaś czuja żeby nie brać leków na wywołanie! 🤗 Niech będzie ogień 🔥🔥
Ja dziś proszę o Wasze kciuki o 17:40, idę zobaczyć to serducho 🥹😟💓 Nie wiem co dzis ze sobą pocznę do tego wieczora 😮💨🫣😖😵💫Namisa, Beezi, Miśka 91 lubią tę wiadomość
08.2019 córeczka
07.2022 cb
inome wrote:Zaczęliśmy od stycznia tego roku, czyli 11? Najśmieszniejsze, że córeczka też z listopadowego cyklu jest... tez zawsze starałam się nie nakrecac, ale nie umiem odciąć myślenia, czy sprawdzania terminu owulacji.. choć w tym cyklu testy pokazywaly, że jeszcze przed, a gin powiedziała, że już po.. może być 8, może 9 po owu.. boję się rozczarowania i zderzenia z bólem straty.. dziękuję za Wasze kciuki, wsparcie i zrozumienie..
Miałam na myśli, że jeśli to czwarty 😊 z magicznych trzech miesięcy to też często jednak zaskakuje ❤️
Będzie dobrze🤞inome lubi tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:Pewnie tak. Czekam na zmierzly okres. Musiałam to przeczytać żeby przestać się łudzić. Dzięki. Szkoda ze nie jestem w domu to bym sobie w spokoju popłakała. To może zdążę na koniec listopada jeszcze testować. Jak mi się zacznie okres to się zapisze.
paprotka17 lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
nick nieaktualnyNamisa wrote:Siesiepy coś się tam ewidentnie dzieje, miałaś czuja żeby nie brać leków na wywołanie! 🤗 Niech będzie ogień 🔥🔥
Ja dziś proszę o Wasze kciuki o 17:40, idę zobaczyć to serducho 🥹😟💓 Nie wiem co dzis ze sobą pocznę do tego wieczora 😮💨🫣😖😵💫
Kciukasy za wizyte 🤞 Badzie jak dzwon!Namisa lubi tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:Dzwonie odwołać dziejsze badanie krwi, bo czekam wciąż na 1dc, a babka mówi że jestem umowiona na jutro 😅 Jeżu kolczasty, ale bym się wkurzyła jakbym miała okres i dzisiaj tam poszła 🤣 Czyli jak dzisiaj dostanę okres to jeszcze się wyrobię na umowiony termin. Powiedzcie, jak mam już termin okresu, 28 dc, a owulka mniej więcej 13 dc to już sto procent nie ma szans jak test biały? Niby wiem, a głupia się gdzieś tam w środku jeszcze ludze08.2019 córeczka
07.2022 cb
Namisa mocno trzymam kciuki za Was ❤️🤞
Ja już się łamię i możliwe, że zatestuję wcześniej bo poniedziałek mamy umówione badania więc wypadałoby wiedzieć.
No i jestem na heparynie i siniakach 🤬
Namisa lubi tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:To mi nie pomaga 😅 Jestem taka niecierpliwa że wolałabym pójść na bete albo żeby ju ten okres przyszedł.
Kciukasy za wizyte 🤞 Badzie jak dzwon!
Haha rozumiem 😉😆 Ale z drugiej strony mówię jak jest, nic tu na siłę nie koloruję - owu niepotwierdzona więc mogła być równie dobrze znacznie później, czyli... Jeszcze jest czas 😁 Jak okres nie przyjdzie w kolejnych dniach to już na sto procent była później, no bo jeśli miałaby być w 13dc to dziś masz już 15 dzień fazy lutealnej, a ciałko żółte żyje tak max 16 dni w większości przypadków. Czyli czekamy 😉paprotka17, siesiepy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć, macie może z ciekawości zdjęcia jak szybko ciemnieją Wam testy? U mnie wczoraj zaczął ciemnieć i wg aplikacji Premom jest 0.17. Zacząć je robić 2 razy dziennie? Macie przykładowe zdjęcia waszego testowania? Jestem w tym zielona W piątek na USG nie było widać jeszcze nic.
-
ChocoMonster wrote:Testowanie trochę uzależnia niestety.
ChocoMonster, Beezi, Niaha lubią tę wiadomość
08.2019 córeczka
07.2022 cb
Kamsi, dla mnie ten test okazał się szczęśliwy więc trzymam kciuki aby był też taki dla ciebie 🤞♥️ tu jest mój jak byś chciała porównać https://ibb.co/jD7LY4s
Inome, mimo że wtedy się nie udzielałam bardzo dobrze Ciebie pamiętam, trzymam kciuki żeby teraz wszystko było dobrze i żebyś potrafiła się w pełni cieszyć ⏸️♥️
Pozostałe dziewczyny tule za ⚪ i 🐒 ♥️
Livka, czy może jesteś tu z nami? Jak się czujesz, co u Ciebie?inome, Kamsi lubią tę wiadomość
Ona 26, On 28
Starania od 05.2022
17.08 ⏸️ 😍 3cs
25.08 beta HCG 552 mlU/ml
Pierwsza wizyta 07.09 - ciąża o 15 dni młodsza niż OM.
03.10 - Poronienie chybione. 💔
Hashimoto - po roku walki zielone światło ✅/ Euthyrox 75
TSH 1,59 ✅
FT4 1,44✅ -
czarneniebo wrote:Namisa kciuki za pięknie pikające serduszko 💗
Dziękuję 💓💓 Aaa kochana widzę w stopce że Ty już zaraz prenatalne, kiedy to minęło 😍 Jak się czujesz, stresik jest czy na luzie? Niemiłe strony pierwszego trymestru już powoli odpuszczają, czy wprost przeciwnie? -
wiecie co, od dwóch dni nie pije inofemu. niestety zawaliło mi zatoki,katar kaszel i po prostu i nie przechodził przez gardło. i tak się zastanawiam, czy darować sobie picie aż dostane małpy? może to coś da? dzisiaj czuję się ciut lepiej, może by przeszedł przez gardło*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem