Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
inome wrote:Ja mogę Ci jedynie z doświadczenia napisać, że ja jak badałam pregesteron na początku starań, to miałam ponad 29.. i nic się nie zadziało. Ale na pewno dobrze jest mieć wyższy niż niższy. Chyba, że ten Estradiol ma być kluczowy, to nie wiem, nie badałam nigdy. Tak czy siak kciuki by się ZADZIAŁO!
No właśnie dlatego chciałbym się nie nakręcać, ale ciężko mi się powstrzymać 😐 ostatnie 2 razy miałam proga 10 🫣 -
Ewiwi wrote:Gratuluję kresek i dobrych wyników badań. Ja muszę na kilka dni darować sobie zaglądanie bo strasznie mnie boli jak widzę wasze dobre wieści a ja jestem w czarnej dupie. Muszę chyba popłakać i wrócę jak się ogarne
Czasem taki reset jest potrzebny, trzymaj się❤️ wróć jak będziesz gotowa ☺️ -
paprotka17, przytulam za wredną 🐒 🤗🥺
Allice, JustNow, Kamsi, Milvaaa, Bialek, ANGELIKA tulę za biele 🤗🥺 doskonale rozumiem Wasze emocje... i Ciebie Anett93 tulę za spadek 🤗🥺
Inome, kciuki za przyrost 🤞🤞🤞
Pinky, piękna kreska, gratulacje! ❤️🤞
Czytoto 😳 ale prog! Ogromne kciuki dla Ciebie 🤞🤞🤞
Siesiepy, powiem Ci, że ta teoria brzmi naprawdę sensownie. Może rzeczywiście miałaś bezowulacyjny cykl zakończony mikro krwawieniem, a teraz masz owu w całkiem ładnych, dość standardowych granicach. Może i Fertistim i NAC zrobiły swoje. Oby to było to! 🤞
Vivico, oby udało Ci się dziś dostać ten dobry termin 🤞
Pinky, paprotka17, Czytoto, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:Gratuluję kresek i dobrych wyników badań. Ja muszę na kilka dni darować sobie zaglądanie bo strasznie mnie boli jak widzę wasze dobre wieści a ja jestem w czarnej dupie. Muszę chyba popłakać i wrócę jak się ogarne
siesiepy lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Pogadałam wczoraj z mężem. Czy jest mi lepiej? Chyba nie. Ostatnie tygodnie są dla mnie naprawdę ciężkie, może dlatego te wszystkie emocje tak gromadzą się w głowie. No trudno, ktoś musi płakać, by cieszyć mógł się ktoś ☺️
Mną się naprawdę nie przejmujcie, czuwam na wątku, uzupełniam regularnie pierwszą stronę i śledzę Wasze mniejsze czy większe sukcesy ☺️siesiepy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwiwi wrote:Gratuluję kresek i dobrych wyników badań. Ja muszę na kilka dni darować sobie zaglądanie bo strasznie mnie boli jak widzę wasze dobre wieści a ja jestem w czarnej dupie. Muszę chyba popłakać i wrócę jak się ogarne
Mart768, siesiepy, M94 lubią tę wiadomość
-
oloska wrote:Choco, Kochana, daj sobie czas i przyzwolenie na te trudne emocje. Bardzo mi przykro, że los Cię testuje w taki nieprzyjemny sposób. Dobrze, że porozmawiałaś z mężem, takie poczucie zrozumienia ze strony partnera dużo daje. Myślę o Tobie ciepło cały czas, przesyłam przytulasy.
oloska, siesiepy lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Czytoto, wow! Piękny prog 😍 Nawet jak nie zaskoczy to możesz być dumna z jakości owulacji😁
Czytoto lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
ChocoMonster wrote:Dzięki kochana, życie toczy się dalej ☺️ Nie tym razem to następnym. Mam w domu jeszcze 7 tych gównianych testów, aż szkoda mi każdej wydanej złotówki na nie
Emka06, a jak u Ciebie? Co słychać?Emka06 lubi tę wiadomość
-
oloska wrote:Emka06, a jak u Ciebie? Co słychać?
A jak u Ciebie? Chłop zmienił trochę styl życia na zdrowszy?Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Czytoto, gratulacje pięknej owulacji! Niech dalej szczęście ci sprzyja 🍀🍀
Czytoto lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Dziewczyny które na dniach ujrzały swoje upragnione 2 kreski🥰 powiedzcie mi jak wygląda wasza szyjka macicy?
Jest wysoko/nisko? Miękka/twarda?
No i jak wygląda wasza śluz teraz? A może wcale go nie ma?
Przeszukałam różne wątki i żadna odpowiedź nie wyczerpała mnie do końca😂
Wujkowi google nie ufam😂🙈👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:Dziewczyny które na dniach ujrzały swoje upragnione 2 kreski🥰 powiedzcie mi jak wygląda wasza szyjka macicy?
Jest wysoko/nisko? Miękka/twarda?
No i jak wygląda wasza śluz teraz? A może wcale go nie ma?
Przeszukałam różne wątki i żadna odpowiedź nie wyczerpała mnie do końca😂
Wujkowi google nie ufam😂🙈Namisa, SandraH.97, paprotka17, siesiepy, Emka06 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Ja bym się nie sugerowała innymi dziewczynami. Ty możesz mieć sucho, a ktoś będzie miał tonę śluzu kremowego. Tak samo z szyjką i innymi objawami. Każda z nas jest inna, wiec objawy są naprawdę przeróżne.
Potwierdzam! Ja do szyjki w trakcie ciąży już nie zaglądam, bo teraz podwójnie uważam na to żeby się jakaś infekcja nie wdała. A co do śluzu to ja team tony kremowego śluzu, w obydwu ciażach. Dużo, biało, gęsto. Ale ja to ja, są dziewczyny które zalewał mega wilgotny i przezroczysty śluz, a są takie które w ogóle go nie obserwowały.paprotka17, farfalla92, siesiepy lubią tę wiadomość
-
ChocoMonster wrote:Ja bym się nie sugerowała innymi dziewczynami. Ty możesz mieć sucho, a ktoś będzie miał tonę śluzu kremowego. Tak samo z szyjką i innymi objawami. Każda z nas jest inna, wiec objawy są naprawdę przeróżne.
To prawda😅 nie chce wyciągać wniosków na podstawie innych dziewczyn czy się tym sugerować i wpasować do siebie. Nie mniej jednak bardzo ciekawi mnie to😏 Nigdzie nie mogę znaleźć konkretnych odpowiedzi🙈👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰