Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
coffee wrote:Kolka pewnie większość z nas o tym myśli... ja mam teraz za to inny problem... Nie wiem dlaczego ale coś mnie podkusilo i zrobiłam test ovu, który wyszedł mega pozytywny a do tej pory z allegro nigdy mi aż takie nie wychodzili i... Miałam się wstrzymać przynajmniej miesiąc a teraz nie wiem czy nie poderwać dziś męża hehe
-
Kobietki jak tam starania?
U mnie wczoraj ovu podalo informacje, ze do czasu zaznaczenia na moim wykresie owulacji mam sie codziennie starac ale... dzis to ja juz nie dam rady po wczorajszym nocnym "randkowaniu" hehe tylko spac, spac i jeszcze raz spac... tyle co mi sie dzis chce -
hej dziewczyny trochę mnie nie było, ale już powoli wracam na właściwe tory. czekam teraz na @ i od następnego cyklu zaczynamy starania
Baronowa, widziałam na wątku wrześniowym, że zaszłaś w ciażę? Gratuluję!Baronowa_83 lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Dzieki, w porzadku zmienilam niedawno prace i przez przypadek zaczelismy starac sie szybciej niz planowalismy hehe tylko nie wiem co bedzie jak sie uda, bo bede miala umowe nastepna na czas okreslony, pewnie na rok i polubilam szefowa bedzie mi troche glupio, no ale mlodsza tez sie nie robie
Czasami jeszcze sobie wspominam "tamten" czas w szczegolnosci, gdy widze dziewczyny, ktore sa w tym tygodniu, w ktorym ja moglam byc, no ale nie ma co sie zalamywac, powtarzam sobie, ze w koncu kazda z nas zobaczy upragnione 2 kreseczki
A co u Ciebie Kate? jak sie czujesz? naprawde ciesze sie, ze wrocilas