Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myśl przede wszystkim o sobie i przyszłym dziecku, także nawet gdyby się Wam udało szybciej zajść, to przecież będzie cudowna wiadomość
Dziękuję :*
Fizycznie i psychicznie czuję się dużo lepiej, czuję się już gotowa na starania.. Ale niestety ta chęć posiadania dziecka jest teraz o wiele większa niż przed stratą ciąży i coś czuję, że nie będzie łatwo teraz przebrnąć przez nieudane cykle.
Teraz jak tylko się dowiaduję o czyjejś ciąży, to od razu mocno zazdroszczę... Pewnie znacie te uczucia, ale u mnie nigdy one nie były tak duże jak teraz.
Mam ogromną nadzieję, że się szybko nam i Wam uda... i żeby się udało ciążę do końca donosić teraz pozytywny test to nie będzie tylko dzika radość, ale też ogrom strachu przed tym, czy się udało zagnieździć w macicy, czy może znów będzie powtórka z "rozrywki".
A jesteś zadowolona z nowej pracy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:18
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
No wlasnie kate najgorsze w tym wszystkim jest to, ze mi sie podoba pod wieloma wzgledami a jesli jakos uda nam sie to niestety powrotu tam nie bede miala, ze wzgledu na to, ze w trakcie przyjma kogos innego, bo bedzie taka potrzeba, dlatego te moje dylematy byly
Masz racje co do tych dwoch kreseczek, najpierw bedzie radosc a potem pewna obawa ktora juz bedzie towarzyszyc do konca ciazy, Kate ja tez gdy widze sasiadki, kolezanki czy nawet nieznajome kobiety z widocznym brzuszkiem to czuje "ja tez chce, dlaczego u nas to tak wszystko dlugo trwa" itp ciesze sie ich szczesciem ale tez zazdroszcze
Kate mam takie przeczucie, ze nie bedziesz dlugo czekala na swojego bobaskakate55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycoffee wrote:u mnie dzis 9dpo i negatyw i tak podejrzewam, ze jednak nic w tym cyklu z tego nie bedzie
Będzie produkcja taśmowa bęców ciążowych
I piękna złota jesień do tego -
Coffee wlasnie wylaczylam i niech sami wyznacza, teraz tak patrze na wykres to tez mysle ze pozniej. Ale jestem sceptyczna do tego cyklu. Jest tylko nadzieja.
-
nick nieaktualnycoffee wrote:Werni w taki razie Ty w tym cyklu, a m w pazdzierniku
Były już ciąże w cyklach bezowulacyjnych, ale na ciąże bez seksu bym nie liczyła. Takie cuda się raczej nie zdarzają. Mam dosyć, ochoty zero, warunków jeszcze mniej. Widocznie tak ma być...
-
Impresja u nas podobnie, ze ostatnimi czasy bardzo rzadko mamy napady checi hehe na igraszki, w tym miesiacu to i tak wyjatkowo...
jak czasem popatrze na wykresy innych dziewczyn to zazdroszczze, ze tak czesto w koncu jak by nie bylo zawsze wieksza szansa
werni przepraszam, zapomnialam ze na razie sie nie starasz
ja juz tylko czekam na @ bo temp mi mocno spadla
nowy miesiac, nowe nadzieje -
W tym cyklu juz sie staramy, z kazdym cyklem jest nadzieja. Nie moge sie zalamac. Dzis mi tempka spadla, runela w dol, mam nadzieje ze to zagniezdzenie jesli jutro znow wzrosnie.
Ochoty przed owulka tez byly znikome, mojemu za bardzo sie nie chcialo.
-
u mnie w tym cyklu jakieś dziwne temperatury, ciekawe kiedy to wszystko wróci do normy... nawet nie wiem, czy owulacja była
chciałabym, żeby ten cykl się szybko skończył, bo od następnego mamy się już starać i nie mogę się doczekać.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ja w tym cyklu tez nie wiem czy owulacja była (byliśmy w podróży poslubnej), nie mierzyłam temperatur regularnie. W piątek mam termin @, a dziś czuję ból w dole brzucha takie jakby wzdęcie z bólem jajników i w dole pleców tak jak przed @.
Chyba nie wytrzymam i jutro rano zrobię test, ale boję się czy to nie za wcześnie i znów pewnie się zawiodę . -
werni widze, ze u Ciebie dzzis sie odbila do gory
Kate ja tez juz nie moge sie doczekac nowego cyklu i staran uda bam sie w koncu z pewnoscia 9 miesiecy chodzic z babelkiem w brzuszku a potem nosic go na rekach
Anika jak test?werni, kate55 lubią tę wiadomość