Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba jednak nie, dzis mi spadla tempka, no nic, poczekam do badan mojego ma w listopadzie. Pazdziernik niestety opuszczam bo wyjezdzam na miesiac. Przez ten durny dowod. Tak jestem zla na siebie ze nie wiem ze wczesniej go nie wyrobilam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywerni wrote:Niestety lipa, czekam do listopada. Impresja co sie dzieje ?
Będę mocno trzymać kciuki za Powstańca!
U mnie kryzys mieszkaniowo-pracowniczo-zdrowotny.
Gdzie człowiek nie spojrzy, tam jakieś g*wno wyłazi.
Mnie już się nawet płakać nie chce. -
Hej dziewczyny!
Ja zaczęłam wypełniać swój wykresik w tym miesiącu od momentu owulacji (test owulacyjny pozytywny 17.09), ale bez mierzenia temperatury. Jutro mam dostać okres i chyba niestety dostane, bo żadnych objawów i temperatura dziś niska.. od niecałego miesiąca biorę hormeel, łykam kwas foliowy, wiesiołek i siemię lniane. Staramy się z mężem od lutego. Mam już synka 13 miesięcy, ale strasznie chcę następnego dzidziusia! Jakieś rady na przyszły cykl starań? DziękujęUsienka -
Niestety powstanca nie bedzie bo wyjezdzam na miesiac ale od listopada znow zaczynamy starania
Impresja jak ma sie wszystko walic to wszystko u nas tez kryzys, mam nadzieje ze od listopada bedzie praca to nie bedzie tego stresu, napiecia, narzekan itd
Usienka a robilas badania hormonow ? -
nick nieaktualnyWerni, właśnie o Listopadowego Powstańca mi chodzi, a nie Bolszewika. Już się chyba odpowiedni wątek zawiązuje - zagrzej sobie zacne miejsce na liście
Samo życie: co się polepszy, to się popieprzy.
Grunt to iść dalej. Choć ja ostatnio to raczej pełzanie trenuję, ewentualnie czołganie się. Najchętniej to bym sobie jakiś sen zimowy zafundowała.
Życzę wszystkim, żeby wszelkie pogmatwane sprawy szybko się rozwiązały, bo ten cały życiowy stres nijak nie pomaga w rozmnażaniu. Mogłoby z nieba nieco świętego spokoju spaśćwerni lubi tę wiadomość
-
werni trzymam kciuki za listopad
usienka z pewnoscia hormony tak jak napisala werni
impresja u mnie tez troche nie tak jak powinno byc i niestety nie wiem czy nie powinnam wstrzymac staran do kwietnia Zgadzam sie z Toba mogloby troche spokoju spasc na nasze drogi zyciowewerni lubi tę wiadomość
-
Impresja dzieki za info o listopadzie, ostatnio ciagle cos przekrecam, czesto jestem roztargniona i rozdrazniona, ta przerwa napewno sie przyda i nerwy sobie uspokoje.
Oby nam wszystkim sie ulozylo kochaneImpresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny