Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycoffee wrote:Ja nie pamietam czy robilam.
Probowalam naklonic mojego do serduszkowania bo cos ostatnio nie ma formy dziewczyny czy Wy macie swoich na kiwniecie palcem na bara bara ? hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycoffee wrote:No moj to wlasnie ma najwieksza ochote po @ a przed owulka, jak sie teraz nie uda to go chyba do owulki wstrzymam hehe
Zastanawialam sie czy warto kupic Fertiman, czy cos takiego
Mój bierze l-karnitynę, koenzym Q10, witaminy dla mężczyzn z dużą dawką cynku, selenu i kwasem foliowym. Dostał energii, zaczął nieco biegać, schudł 10kg, daje się teraz przekonać do zmian w diecie. Dodatkowo dokupiłam macę i mam wrażenie, że po niej ma jeszcze więcej chęci. Też biorę macę, ale u mnie zero efektów. Aż mi głupio, bo u mnie dobrych zmian nie widać.werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycoffee wrote:impresja dzieki za podpowiedz mam nadzieje, ze go namowie, bo niestety badz stety stroni od tabletek wszelkiego rodzaju, niewazne bol czy cokolwiek, samo przeciez przejdzie
werni oby
U mnie nie widzę efektu, ale wiem, że u innych dziewczyn libido poszło po macy w górę i śluzik się bardzo poprawiał. -
no wlasnie o macy duzo slyszalam dobrego, podobno jest w proszku i tabletkach i tak sie zastanawiam, czy nie skorzystac z pierwszego i nie dodawac do jedzenia bez pytania hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 08:26
-
nick nieaktualnycoffee wrote:no wlasnie o macy duzo zlyszalam dobrego, podobno jest w proszku i tabletkach i tak sie zastanawiam, czy nie skorzystac z pierwszego i nie dodawac do jedzenia bez pytania hehe
-
Podobno w proszku malo smakuje. Dzis odebralam wyniki niestety prl nadal mam za wysoka jakby stala w miejscu. Umowie sie z ginka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 19:22
-
Hej ja dziś w końcu dostałam @ i zaczynamy nowy cykl starań. w poprzednim pod koniec odstawiliśmy gumki, cichutko liczyłam na cud, ale się nie udało
mój mąż na szczęście ma duże libido, ja trochę mniejsze, ale dajemy radę
muszę poczytać, co tam u was, bo ostatnio mało zaglądałam na forumPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc