Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Napisz, jak już będziesz coś wiedzieć
A czekanie spędzę na leczeniu jakiejś infekcji. Nie wiem, czy to pęcherz, czy cała reszta - piecze mnie podbrzusze, mam skurcze, ciągle coś ciśnie. W nocy spać nie mogę. Jak nie urok... -
kurcze, długo musicie czekać a robiliście podstawowe badanie, czy razem z tymi dodatkowymi testami typu swim up itp?
my kiedyś robiliśmy podstawowe i wyniki były na drugi dzień w zwykłym szpitalu na szczęście mój mężuś ma wyniki w normie.
u was też na pewno wszystko będzie ok
ehh a mi się tak strasznie dłuży czas do owulacji... w dodatku mam teraz takie długie cyklePo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Niestety cykl bez staran jestem w pl a moj w de. Mam nadzieje ze w nastepnym cyklu bedzie tez ladna owu.
coffee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Impresja jedz zurawine podobno pomaga na ukl moczowy.
Dzis bylam u ginki i zrobilamtez usg. Wczoraj mialam owulkeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPostaram się więcej pić i będę w siebie żurawinę pakować
Mój błąd, bo już przed @ miałam podobne objawy, ale jakoś się samo uspokoiło.
A teraz wróciło ze zdwojoną siłą. Poza pieczeniem, takie dziwne skurcze podbrzusza mnie męczą. W dodatku ochota na jakieś figle mi wróciła a tu taka lipa.
Jak żyć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coffee, czyli zaczynasz nowy cykl? Teraz razem walczymy
Jeśli faza leutalna jest w normie, to chyba nie ma powodu do obawcoffee lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc