Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
impresja moze to nic groznego ale na wszelki wypadek jak bedziesz w pl to koniecznie idz do lekarza... pamietaj lepiej zapobiegac niz leczyc
werni obys tym razem tez miala taki fajny cykl
kate trzymam kciuki, zeby teraz sie udalo i zebyscie nie musieli czekac te kilka miesiecy
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, miewałam plemienia, ale najdłużej tak tydzień przed @, więc wtedy to pewnie był niski progesteron. Teraz może jakaś nadżerka? Albo endometrium mi przerasta po tym castagnusie, bo pierwszą @ na nim miałam straszną. Nic. Gdybać to sobie mogę, a bez badania to i tak na nic się zda. Wkurza mnie to strasznie, bo ciągle coś. Na jedną dobrą rzecz pojawia się 10, które nie nastrajają pozytywnie.
Mam nadzieję, że dla równowagi we Wszechświecie u Was teraz wszystko gładko pójdziewerni lubi tę wiadomość
-
mnie bierze chyba jakies chorobstko, bo juz jak wracalam z pracy zaczely bolec mnie miesnie doslownie jakby walec mnie przejechal i dzis wstalam i nadal to samo hehe.... poza tym u mnie sluzu cos malutku w stosunku do poprzednich cykli, temp z ciekawosci spradzilam i niska(chociaz moja wyjsciowa o tej porze to zazwyczaj 36,2 albo i mniej no ale nie nastawiam sie, jestem jednak zadowolona, ze mezus z serduszkami sie postaral sam z siebie
impresja w koncu na nas wszystkie przyjdzie pora, oby jak najszybciej hehe -
nick nieaktualny
-
I jak tam u Was? U mnie niestety ten cykl nie wyszedł, teraz będziemy się starać dopiero w lutym Pewnie zniknę na ten czas z forum, żeby w spokoju przeczekać ten czas i nie ześwirować. Ale na pewno będę za Was mocno trzymać kciuki i co jakiś czas zaglądaćPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
wiecie Kochane podjelam dzis nieodwracalna decyzje kupuje rower stacjonarny a testowac nie wiem czy bede, czy nie zaczekam spokojnie na @ ...
od stycznia badz lutego mamy zamiar przerzucic sie calkowicie na 95% zdrowszego jedzenia... chcielibysmy juz teraz ale mamy troche zapasow jeszcze i nie lubimy marnowac jedzenia chociaz jak pomysle o mom zywieniu z jakis rok albo jeszcze gorzej 3- 4 lata temu to teraz i tak o wiele, wiele lepiej sie odzywiam kiedys, dawno, dawno temu uwielbialam zupki chinskie i jadlam je nalogowo, ach dobrze, ze owczesna szefowa otworzyla mi oczy co ja robie hehe -
Oooo tak ja też uwielbiałam zupki chińskie a szczególnie makaron z tych zupek:) ale od kilku lat nie jem tego świństwa:) Zaczęłam odżwiać się zdrowo, koktajle, warzywka, owoce, itd. i czuję się lepiej:)Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Ostatnio bylam u dietetyczki, to kazala mi jesc 5 razy dziennie, bo chce przytyc. Nalogowo to chyba nie mialam z niezdrowego jedzenia.
coffee lubi tę wiadomość