Jesienne testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj tak magiczny szczegolnie kuedy w sklepach i na ulicy juz sa drzewa udekorowane lampkami. W pamietniku dodalam kilka fotek
-
Hania na kazdego przyjdzie pora, glowa do gory
Werni ja ostatnio malo tu jestem, tylko wpisuje dane na wykresi i czasami cos zerkne, w pracy mam taki sajgon, ze na koniec dnia nie wiem jak sie nazywam hehe Poza tym od niecalych 2 tyg. cwicze na rowerku oprocz wczoraj bo normalnie w swiecie nie mialam juz sily W tym cyklu bardzo malo serduszek ale trudno, oboje jakos nie mielismy ani ochoty ani sily by na sile serduszkowac, tylko wtedy gdy chcielismy bylo.
Werni mierzysz temp po nieprzerwanym przynnajmniej 3 godzinnym snie, czy budzisz sie czesto w nocy? Pytam bo masz bardzo, bardzo rowne temp -
Taki miesiac ze duzo robty jest.
Co do tempki tez jestem zdziwiona, juz myslalam ze termometr mam zepsuty ale wczoraj i dzis skoczyla mi tempka -
werni super skok
wiesz werni ja mimo wszystko licze niesmialo, po cichu, ze moze jednak
mialylybysmy super swieta a dla mnie byl by to super prezent konczacy mam nadzieje fale nieszczesc w moim zyciu mam nadzieje, ze juz w najbliszym ani dalszym czasie nikt z bliskich mi osob nie odejdzie z tego swiata i limit sie juz w koncu skonczyl na nieszczescia...
werni a Wy jak bedziecie spedzac swieta?
A co slychac u pozostalych starajacych sie o swoje szczescie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:31
-
Oby nam sie spelnily wymarzone prezenty. Tez bym chciala taki final, bo mam dosc tego roku. A swieta pewnie pojedziemy do rodziny mojego. A wy jak tam spedzacie swieta ?