X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jeśli bobasa 👶🏼 chcesz znaleźć w kapuście🥬, oddaj się w maju 🌸🌿 miłosnej rozpuście❤️
Odpowiedz

Jeśli bobasa 👶🏼 chcesz znaleźć w kapuście🥬, oddaj się w maju 🌸🌿 miłosnej rozpuście❤️

Oceń ten wątek:
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2023, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    U mnie narazie na spokojnie 😊 7 dc, Mąż na poligonie ale na weekend ma zjechać 🔥
    Jutro idę do dentysty na przegląd zębów żeby nic mnie w ciąży nie zaskoczyło 😉 i jeszcze zapiszę się na cytologię, bo na lipiec muszę mieć świeże badania 💪🏻 a tak typowo staraczkowo to chyba nic 😉 sama zauważyłam, że już nie umiem nakręcać się jak kilka miesięcy temu - chyba pogodziłam się z tym, że naturalnie są naprawdę maleńkie szanse 🙄

Lipcowa mam tak samo. Z każdym kolejnym cyklem coraz mniej się nakręcam. Jeszcze pół roku temu tak strasznie przeżywałam zmianę pracy (a co jeśli ciąża?), okres próbny (a czy przedłużą mi umowę jak będę w ciąży?), czy dostanę uop na czas nieokreślony itd., a teraz już widzę, że trochę mi się zmieniło podejście i autentycznie przestałam czekać na coś co być może nigdy się nie wydarzy. Zaczęłam rozważać B2B, żeby móc jeździć razem ze starym po Europie, a jak zaczynałam starania to zupelnie nie dopuszczałam takiej opcji, żeby nie mieć uop 🤷🏼‍♀️ już nawet nie testuję jak wściekła, nie biegnę do kibla w 11 dpo, ustawiam ewentualne testowanie na dzień małpy albo dzień po małpie. No i też widzę, że bardziej doceniam czas spędzany z moim facetem, skoro jest możliwe, że resztę życia spędzimy tylko we dwoje to chciałabym, zeby ten czas był jak najbardziej wartościowy…

A z innych tematów to pisałam wam kiedys na wczesniejszych wątkach o mojej patologicznej krewnej, ktora sobie trzasnela trzecie dziecko w ciągu wlasciwie niecalych 3 lat. Od samego poczatku trzeciej ciazy narzekali z facetem, ze oni to nie chca kolejnego, ze moze jakies tabletki z internetu na aborcje, albo moze komus oddac to dziecko. Przy czym przez pierwsze 3 miesiace jak nie miala okresu to ani nie poszla do gina ani nie zrobila testu, tylko waliła energetyki i browary. No i aktualnie ma zagrozenie przedwczesnym porodem, nie wiadomo czy dzieciak przezyje, bo niska masa i siodmy miesiac dopiero. I chyba jestem złym człowiekiem, bo owszem nie zycze nikomu zeby byl w szpitalu, ale mam takie ciche poczucie, ze ona sama sobie zapracowała na te komplikacje. Nie wiem, dzieci chyba to czują w tym czasie prenatalnym czy sa chciane i mysle, ze ten mały nie ma latwego startu jak sie tyle nasluchal ze rodzice go nie chca…

To jest strasznie niesprawiedliwe, ze takim ludziom dzieci się robią taśmowo, a my tu wszystkie mamy tak pod górę… dlatego jeszcze mocniej trzymam za nas wszystkie kciuki, naprawdę cieszę się z każdych dwóch kreseczek, każdego dobrego wyniku badań, wysokich bet i ładnych progów i mam ukłucie żalu za każdą małpę i każdą biel. Jesteście super dziewczyny i naprawdę każda z was tutaj zasługuje na to, żeby się spełniło to marzenie. Przytulam Was wszystkie.

eM 🌺, Hope..., Aśka, Mainlylife, Rica, SandraH.97, Wioleta91, Angi90 , Bluesky, Karina, justme, Lipcowa lubią tę wiadomość

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • Incognitka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2023, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wrote:
    Chcecie się pośmiać?

Opowiem Wam coś na Dobranoc i uciekłam już dziś ☺️
    Dziwne historie mi nie odpuszczają 😅

Bez zbędnych szczegółów.
    Pojechałam (bez Starego☝️)niedaleko nad staw na spacerek, godzina 18, słoneczko, takie urocze ciche miejsce, rozlewisko rzeki, lilie wodne, kaczki ble ble ble

Zjeżdżam z głównej drogi, jadę, widzę ławeczki, potem wodę... ja Ci patrzę....a tam po drugiej stronie na plaży...ku@ bzykają się!!!😳😳😳 Ja prl na samym środku! 🫣🫣🫣

I doszło do mnie, że Niemampomyslunanick nie żartowała z tą plażą🤣🤣🤣

Dobrej nocy 😁

Mój to marzyciel i chce jakiś fascynacji 😜 Tylko ja zamknięta w sobie i się boję, że ktoś nas napotka i ble ble ble 🤪 Jedynie dwa razy dałam się namówić na takie leśne uniesienia 🤣 Alee jak tak czytam historie Niemampomysłunanick to może coś kiedyś... 😆 Zobaczę co mi jeszcze strzeli do głowy na te stare lata (26)🤫🤔
    Co do bocianów to jak jechałam na wizytę dziś to przeleciał nad moim autem ( chyba nie mnie 😁) ale nie biorę tego jako znak- bo przecież trzeba zrobić pauzę 😑
    Ale może wtedy będzie wiosennoletnie dziecię🌞🌼

Niemampomyslunanick, Angi90 lubią tę wiadomość

04.2023 💔8tc
    18.12.2023💔19+6tc💔
    Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
    Kiedyś Cię przytulę😍
    12.2024 ⏸️ Grudniowy cud💫🌈
    Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
    👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
    25.09.24 🟢
  • Landrii Autorytet

Wysłany: 11 maja 2023, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart, nie mogę takich rzeczy czytać. Przykro mi się robi. Takie maleństwa zasługują na dobry start i kochających rodziców a nie trucie alkoholem od początku. Mam nadzieję że osoby które postępują w ten sposób spotka odpowiednią kara w przyszłości.

Jeśli dzieci w brzuchu czują, czy są chciane czy nie to nasze powinny być bardzo szczęśliwe przy narodzinach 😍

Zostałam mamą 25.04.2024 💓
  • Incognitka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2023, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart768 wrote:
    Lipcowa mam tak samo. Z każdym kolejnym cyklem coraz mniej się nakręcam. Jeszcze pół roku temu tak strasznie przeżywałam zmianę pracy (a co jeśli ciąża?), okres próbny (a czy przedłużą mi umowę jak będę w ciąży?), czy dostanę uop na czas nieokreślony itd., a teraz już widzę, że trochę mi się zmieniło podejście i autentycznie przestałam czekać na coś co być może nigdy się nie wydarzy. Zaczęłam rozważać B2B, żeby móc jeździć razem ze starym po Europie, a jak zaczynałam starania to zupelnie nie dopuszczałam takiej opcji, żeby nie mieć uop 🤷🏼‍♀️ już nawet nie testuję jak wściekła, nie biegnę do kibla w 11 dpo, ustawiam ewentualne testowanie na dzień małpy albo dzień po małpie. No i też widzę, że bardziej doceniam czas spędzany z moim facetem, skoro jest możliwe, że resztę życia spędzimy tylko we dwoje to chciałabym, zeby ten czas był jak najbardziej wartościowy…

A z innych tematów to pisałam wam kiedys na wczesniejszych wątkach o mojej patologicznej krewnej, ktora sobie trzasnela trzecie dziecko w ciągu wlasciwie niecalych 3 lat. Od samego poczatku trzeciej ciazy narzekali z facetem, ze oni to nie chca kolejnego, ze moze jakies tabletki z internetu na aborcje, albo moze komus oddac to dziecko. Przy czym przez pierwsze 3 miesiace jak nie miala okresu to ani nie poszla do gina ani nie zrobila testu, tylko waliła energetyki i browary. No i aktualnie ma zagrozenie przedwczesnym porodem, nie wiadomo czy dzieciak przezyje, bo niska masa i siodmy miesiac dopiero. I chyba jestem złym człowiekiem, bo owszem nie zycze nikomu zeby byl w szpitalu, ale mam takie ciche poczucie, ze ona sama sobie zapracowała na te komplikacje. Nie wiem, dzieci chyba to czują w tym czasie prenatalnym czy sa chciane i mysle, ze ten mały nie ma latwego startu jak sie tyle nasluchal ze rodzice go nie chca…

To jest strasznie niesprawiedliwe, ze takim ludziom dzieci się robią taśmowo, a my tu wszystkie mamy tak pod górę… dlatego jeszcze mocniej trzymam za nas wszystkie kciuki, naprawdę cieszę się z każdych dwóch kreseczek, każdego dobrego wyniku badań, wysokich bet i ładnych progów i mam ukłucie żalu za każdą małpę i każdą biel. Jesteście super dziewczyny i naprawdę każda z was tutaj zasługuje na to, żeby się spełniło to marzenie. Przytulam Was wszystkie.

Dobrze, że mamy tutaj takie wsparcie 🫂🫂🫂
    Aż się nóż w kieszeni otwiera jak czyta się takie rzeczy, a nam tu wiatr w oczy 🥺 Ale do każdej z nas wyjdzie słoneczko 🌞🌞🌞 😘😘😘

04.2023 💔8tc
    18.12.2023💔19+6tc💔
    Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
    Kiedyś Cię przytulę😍
    12.2024 ⏸️ Grudniowy cud💫🌈
    Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
    👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
    25.09.24 🟢
  • MałaStokrotka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2023, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Angi masz ostatnio te przygody 🤭🤣

MalaStokrotka bocian z opóźnieniem przez covida bardzo wiele tłumaczy 🤭

A propo Bociana to w tym miesiącu serio jest jakas plaga 😁 Nam bocian puka w okno. I to na poważnie. Zaczynam się go trochę bać 😶 Jutro jak uda mi się to zrobię mu foto to same przekonacie się jaki to freak 🧐
    I tak między Nami.. klinika, w której będziemy podchodzić do in vitro to też Bocian 🤭 więc czy sztuczny czy naturalny, któryś w końcu musi zatrybić i przynieść malucha ! 😁
    Borze przeczytałam "sztywny" zamiast sztuczny i aż się przeraziłam co biedakowi grozi 😁🤭

Lipcowa lubi tę wiadomość

• Niemampomyslunanick Autorytet

Wysłany: 11 maja 2023, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeekk wrote:
    Uwaga Uwaga #ŻALPOST Białeczka
    (100 lat chyba nie było😆)

Stary mi dziś powiedział, że dawno nie miał takiego dziwnego uczucia i mówi
    „Wiesz, co? Czuję, że się udało”…
    Gdzie to on zawsze kazał mi się nie nastawiać i mnie stopował🥺🥺
    Jest mi smutno, bo wiem, że jeśli się nie udało to złamie mu to serce ehh
    Ja nie czuję kompletnie nic… a z każdym negatywnym testem nie umiem się nakręcać na to. (Wrr!)

Potrzebuję kopala w dupala! 😈
    Kopnijcie mocno, bo przecież stary ma rację i w maju na pewno będzie 👶🏼!🫶🏽🤞🏽

No przecież zostajemy tu razem 🤰! A nawet jeśli ja nie, to Ty zostajesz tu na pewno ♥️! Działaliście wystarczająco dużo w tym cyklu, więc za tydzień widzę u Ciebie tłuste dwie krechy 🍀💫!

Bialeekk, Angi90 lubią tę wiadomość

👩🏻32 & 👨🏻38

03 grudnia 2022 - ⏸️
    16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔

20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
    21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹

age.png

Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
    12 listopada 2024 - ⏸️
    13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀
    16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳
    23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰
    4 grudnia 2024 - mamy zarodek z serduszkiem ❤️🎁
    19 grudnia 2024 - 2.06cm Bobasa 🥰

preg.png

Wysłany: 11 maja 2023, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wrote:
    Chcecie się pośmiać?

Opowiem Wam coś na Dobranoc i uciekłam już dziś ☺️
    Dziwne historie mi nie odpuszczają 😅

Bez zbędnych szczegółów.
    Pojechałam (bez Starego☝️)niedaleko nad staw na spacerek, godzina 18, słoneczko, takie urocze ciche miejsce, rozlewisko rzeki, lilie wodne, kaczki ble ble ble

Zjeżdżam z głównej drogi, jadę, widzę ławeczki, potem wodę... ja Ci patrzę....a tam po drugiej stronie na plaży...ku@ bzykają się!!!😳😳😳 Ja prl na samym środku! 🫣🫣🫣

I doszło do mnie, że Niemampomyslunanick nie żartowała z tą plażą🤣🤣🤣

Dobrej nocy 😁

Eeeeej, ale my po ciemku, jak wiemy, że ludzi już nie będzie w okolicy 🤭😂!
    Wiosnę poczuli i ruszyli w plener 😂! A może to ktoś z polecenia @Bialeekk? Przecież ta wariatka też lubi bywać na plaży ♥️💫😂🤭!

Angi90 lubi tę wiadomość

👩🏻32 & 👨🏻38

03 grudnia 2022 - ⏸️

age.png

12 listopada 2024 - ⏸️
    16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳
    23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰

preg.png

Wysłany: 11 maja 2023, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Incognitka wrote:
    Mój to marzyciel i chce jakiś fascynacji 😜 Tylko ja zamknięta w sobie i się boję, że ktoś nas napotka i ble ble ble 🤪 Jedynie dwa razy dałam się namówić na takie leśne uniesienia 🤣 Alee jak tak czytam historie Niemampomysłunanick to może coś kiedyś... 😆 Zobaczę co mi jeszcze strzeli do głowy na te stare lata (26)🤫🤔
    Co do bocianów to jak jechałam na wizytę dziś to przeleciał nad moim autem ( chyba nie mnie 😁) ale nie biorę tego jako znak- bo przecież trzeba zrobić pauzę 😑
    Ale może wtedy będzie wiosennoletnie dziecię🌞🌼

Dziewczyny, bo aż mi głupio 🤦🏻‍♀️. Wychodzi na to, że my jakieś stare niezrównoważone dziadki 😂🤭 i rąk od siebie w miejscu publicznym oderwać nie możemy 🫣.
    Więc ogłaszam wszem i wobec! Dzisiaj seks na spokojnie w łóżku w sypialni 🫡! W lesie byliśmy wcześniej, ale na zwykłym spacerze! W ubraniach 😂! Już będę grzeczna i czekam na testowanie 😂💫🍀!

SandraH.97 lubi tę wiadomość

👩🏻32 & 👨🏻38

03 grudnia 2022 - ⏸️

age.png

12 listopada 2024 - ⏸️

preg.png
  • Dzella19 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 02:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś jest z tymi bocianami widziałam je w czasie świat wielkanocnych a potem w majowke j mój mąż mówi o bociany znowu je widzimy są dwa wiec będą bliźniaki ! A ja mówię ze co już oczywscie byłam zła ze mówi ze jestem w ciąży a na pewno nie jestem 😂 a on mówi ze bociany przynoszą dzieci wiec jak widzimy dwa to nam przyniesie na 100% i może dwójkę od razu xD a ja takie yhym… No i jest dzidzia wiec dziewxYny co widziały bociany wierze ze u was tez będzie przyleci do brzuszka mały ktosiek a wy będziecie cudownymi mamami ❤️
    Tymaczasem jest 2 w nocy mdłości są mniejsze a ja nie moge spac mąż dopiero idzie się kapać a ja już się boje ze nie zasnę 😡 najgorzej ze jutro mam paznokcie i nie wiem co robic czy odwoływać bo wiąże się to z tym ze muszę umyć glowe żeby wyglądać jak człowiek a jak ja się pochyle nad wanna 🤮🙄🤪

Bialeekk, Chantelle lubią tę wiadomość

• Mart768 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziwczyny! Miłego dnia Wam dzisiaj życzę 😘 dobrze, że już piątek 😊

Bialeekk, Aśka, SandraH.97, Chantelle, Angi90 , MałaStokrotka, Paucia lubią tę wiadomość

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ho! Dziękuję, że jesteście❤️ wasze słowa dodały mi otuchy i postanowiłam trochę wyluzować z tym negatywnym nastawieniem!😃🤞🏽
    Jesteście C U D O W N E!🫶🏽
    Wieczorem przegadaliśmy jeszcze temat ze starym i jest milion razy lepiej- zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy by się udało, teraz mogę jedynie jeść ananaska i czekać!🍍🥹

Ps. Jak macie chwile to zerknijcie na mój wykres🙈
    Całkiem niezły ten skok tempki?🤞🏽

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2023, 06:28

Hope..., Rica, SandraH.97, Chantelle, Angi90 lubią tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
    🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
    🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
    🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
    🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
    🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
    NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
    🍼 28.06- obrażony Niko😂
    🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
    🍼12.08- wizyta 🥰

preg.png
  • Mainlylife Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    U mnie narazie na spokojnie 😊 7 dc, Mąż na poligonie ale na weekend ma zjechać 🔥
    Jutro idę do dentysty na przegląd zębów żeby nic mnie w ciąży nie zaskoczyło 😉 i jeszcze zapiszę się na cytologię, bo na lipiec muszę mieć świeże badania 💪🏻 a tak typowo staraczkowo to chyba nic 😉 sama zauważyłam, że już nie umiem nakręcać się jak kilka miesięcy temu - chyba pogodziłam się z tym, że naturalnie są naprawdę maleńkie szanse 🙄

To w weekend podziałacie 🔥🔥🔥 Tak dentystę itp lepiej ogarnąć sobie wcześniej 😉 Jak nie maj to lipiec musi być magiczny dla Lipcowej! To dobrze, że się nie nakręcasz to tez wykańcza psychicznie i jesteś nastawiona na seks wtedy i wtedy, a tak cieszycie się sobą. Ja nadal ogromnie trzymam za Ciebie kciuki 🥰⏸️❤️

Lipcowa lubi tę wiadomość

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏼 31.12.2014r.
    💒 2020r.
    👱🏻‍♀️
    Endometrioza III stopnia ❌
    21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
    31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
    Hormony ✅

🧔‍♂️30
    badanie nasienia✅

07.05.2023r. ⏸️🙊
    08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
    10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml

25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨

age.png
  • Mainlylife Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka06 wrote:
    Gdzie Wy znajdujecie te wszystkie bociany? 😏 U mnie nic, ani jednego 🥲

Mi tez się nie udało znaleźć Boćka ale buciki z pepco tez dadzą radę 😅 także może jakieś zakupy w pepco?

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏼 31.12.2014r.
    💒 2020r.
    👱🏻‍♀️
    31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
    Hormony ✅

🧔‍♂️30
    badanie nasienia✅

07.05.2023r. ⏸️🙊

age.png
  • Hope... Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukruś wrote:
    Dziewczyny ja na razie robię sobie przerwę od forum, dam znać w poniedziałek

Cukruś wracaj do nas! Gdzie Twoja pozytywna energia, mi kazałaś się nie poddawać!
    Bez Ciebie to nie to samo, nikt tu tyle o owulakach nie pisze ;) czekamy ❤️

• Mainlylife Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart768 wrote:

Dokładnie tutaj każda pragnie tego dzieciątka i robi wszystko by go mieć! Full badań, szukanie przyczyny, suplementacja itp. Jeśli już pojawiają się u Nas ⏸️ to ciagle z tylu głowy czy to mi nie zaszkodziło, wzięłam przeciwbólowe, napiłam się troszkę %, pofarbowalam włosy i zapomniałam powiedzieć, ze jestem w ciąży itp.

Ja mam swoim otoczeniu dziewczynę, która chce mieć bardzo dziecko ale jak lekarz kazał rzucić jej palenie i partnerowi to nie ma szans oni nie będą rzucać 🙈

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏼 31.12.2014r.
    💒 2020r.
    👱🏻‍♀️
    Hormony ✅

🧔‍♂️30
    badanie nasienia✅

07.05.2023r. ⏸️🙊

age.png
  • Mainlylife Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzella19 wrote:
    Dziewczyny coś jest z tymi bocianami widziałam je w czasie świat wielkanocnych a potem w majowke j mój mąż mówi o bociany znowu je widzimy są dwa wiec będą bliźniaki ! A ja mówię ze co już oczywscie byłam zła ze mówi ze jestem w ciąży a na pewno nie jestem 😂 a on mówi ze bociany przynoszą dzieci wiec jak widzimy dwa to nam przyniesie na 100% i może dwójkę od razu xD a ja takie yhym… No i jest dzidzia wiec dziewxYny co widziały bociany wierze ze u was tez będzie przyleci do brzuszka mały ktosiek a wy będziecie cudownymi mamami ❤️
    Tymaczasem jest 2 w nocy mdłości są mniejsze a ja nie moge spac mąż dopiero idzie się kapać a ja już się boje ze nie zasnę 😡 najgorzej ze jutro mam paznokcie i nie wiem co robic czy odwoływać bo wiąże się to z tym ze muszę umyć glowe żeby wyglądać jak człowiek a jak ja się pochyle nad wanna 🤮🙄🤪

Współczuję tych mdłości 😔 może umyj głowę pod prysznicem bez pochylania, a jeśli nie to włosy żelem i ulizany kucyk teraz taka moda 😁 O tez idę właśnie na pazy bo wybieramy się na wesele, oczywiście jestem kierowcą 😁 ale ogółem ja i tak albo pije bardzo mało albo jeżdżę 😁 ja w sumie nie mam mdłości ale nie śpię tak codziennie od 4/5 i ogółem mam więcej energii niż przed.

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏼 31.12.2014r.
    💒 2020r.
    👱🏻‍♀️
    Hormony ✅

🧔‍♂️30
    badanie nasienia✅

07.05.2023r. ⏸️🙊

age.png
  • Nataliii Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w piątek :) zrobiłam test i wali po oczach bielą ⚪️. Powtórzę we wtorek aby móc spokojnie dupka odstawić i się mentalnie szykować na nowy cykl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2023, 07:12

Starania od 01.2022
    👩🏼 👱🏼‍♂️ 29l.
    04.2022 cp 💔
    09.2022 6t 💔
    01.2023 cb 💔

27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
    18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
    05.09 2.65cm glutka ❤️
    30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
    27.11 410g bobasa 💙
    29.01 1518g misia 💙
    25.03 3400g maleństwa 💙
    06.04 witaj na świecie synku 😘❤️
  • Wojowniczka 💪🏻 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Życzę miłego dnia ❤️

Chantelle, Angi90 , Mart768, Paucia, MałaStokrotka lubią tę wiadomość

starania od 2020r.
    01.2023 r.-08.2023 r. Artemida
    🔸7x cs letrozolem - starania naturalne ❌
    11.2023 r. Kriobank - decyzja o ivf I procedura
    🔸 17.02.2024 r. FET 1.1.1 cb ❌
    🔸 26.03.2024 r. FET 1.2.2❌
    🔸16.04.2024 r. histeroskopia - podcięcie dna macicy
    🔸 18.06.2024 r. FET 3.1.2 ❌
    07.2024 r. Kriobank II procedura
    🔸 13.08.2024r. usunięcie jajowodów (wodniaki), histeroskopia i biopsja endometrium
    🔸 28.10.2024r. FET 4.1.1 🙏🏻
    5 dpt ⏸️
    7 dpt BHCG 66,60 mlu/ml
    9 dpt BHCG 176 mlu/ml
    11 dpt BHCG 381 mlu/ml
    13 dpt BHCG 961,60 mlu/ml
    17 dpt GS 7 mm z YS
    28 dpt mamy 🩷 121/min CRL 0,76 cm
    9+2 CRL 2,50 cm Szczęścia 🩷

❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku

preg.png
  • RinTinTin Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka06 wrote:
    Gdzie Wy znajdujecie te wszystkie bociany? 😏 U mnie nic, ani jednego 🥲

Na Śląsku nie ma 🤪, ja tez żadnego nie widziałam 😅

26 cykli starań naturalnych ❌
    05.23 💔

EF IVF
    05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
    06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌

09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
    📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
    23.09.24 zabieg

🙋🏻‍♀️35l🙋🏼27l

📈POF
    AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09
  • SandraH.97 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wrote:
    Sandra, a ja Ci życzę spokoju, takiego wiesz, na dłuższą chwilę jednak 🫶🫂 Pozytywne myśli lecę w Twoją stronę 🤗❤️

Bardzo dziękuję 🥰 no nie ukrywam, że by się przydał taki spokój,a tu ciągle coś 😅

Ona👱‍♀️ 27
    On🧔 28
    Starania 👶 od 12.2021
    05.05.2022-->CP w p.jajowodzie
    29.07.2022-->HSG, ok
    03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat,kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wew. i usunięcie l. jajowodu...
    19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
    Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
    23.08.2024--> 1 stymulacja😍--> 0 blastocyst💔
    21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ mamy 5 zarodków ^^ świeży transfer 5AA i 4 ❄️
    5DPT 12.8 mIU/ml❤️6DPT 26.0 mIU,Prog.17.4 ng/ml,7DPT 46.5 mIU 283,3% , 9DPT 131,0 mIU181.7%😍 Prog. 23.0 ng/ml 11DPT 285.0 mIU117,6 %, 12DPT 412.0 mIU,
    14DPT 858.0 mIU108 .3 % Prog. 35.4 ng/ml 16 DPT 1758,0 mIU108.0 %, pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍
    21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹
    6w6d CRL 1,11 cm Orzeszka z bijącym ❤️
    preg.png
‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ