Jeśli bobasa 👶🏼 chcesz znaleźć w kapuście🥬, oddaj się w maju 🌸🌿 miłosnej rozpuście❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry!
Ja się dołączymy do Majówki👋🏻
Dzisiaj 10dpo- jest lekki cień ale czy to nie tylko cień z Lini kontrolnej...
Za 2 dni powtórzę😊
Jestem po lameccie, owulacje miałam trochę później bo Pani Doktor dala mi szansę i dobrałam w 1 cyklu 2x lamette.
Mam ograniczoną ilość testów z brakiem możliwości zakupu...chętnie bym sikała po 3 dziennie ale aktualnie wygrzewam dupsko ja słońcu na wakacjach i nie mam gdzie kupić 🙈
Pięknego weekendu dziewczyny ♡Karpan45, Chantelle, Miczka, Aśka, bialy_wilczek, MałaStokrotka, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Chantelle wrote:Dzień dobry 🙋🏽♀️
Kolejny piękny dzień przed nami ☀️
Ja w ostatnim miesiącu już tyle tych bocianów widziałam! Dobrze, niech niosą szczęście 🍀
Co do bocianów, to w poniedziałek leciał nad moim autem z dobrą dlizsza chwilę 😁🤞Chantelle, Aśka lubią tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Miminka 😱 o jeżu złoty!!!🙈🙈🙈 Jakbym zaczęła się drzeć to cały las dzików bym wystraszyła 🤭🤣🤣
Odnośnie dzików… bo przypomniała mi się pewna historia. Dziewczyny, wśród nas żyją tak specyficzni ludzie 😣 Nasz znajomy podkarmia dziki niedaleko domu i ma jedną kamerkę w lesie (ogólnie interesuje się takimi tematami). Rozumiecie, że już dwa razy nagrał mu się facet, który był goły i chodził z gałęzią w tyłku??? 🤯 Widziałam te zdjęcia, jeszcze taki charakterystyczny tatuaż na plecach 🫣 MASAKRA!
A jak jeszcze chcecie się pośmiać, to napiszę Wam, że kiedyś wracałam sama (bo pokłóciłam się z facetem) po koncercie na Stadionie Narodowym i kierowałam się w stronę Mostu Świętokrzyskiego - tam zaatakowała mnie mama dzik, za nią stały trzy małe dziki 😅 Słuchajcie, gdyby nie gość, który zatrzymał się samochodem, żeby je wystraszyć, to ja nie wiem co by ze mną było 🙈 W Warszawie, kumacie to? 🤣Lipcowa lubi tę wiadomość
✨ 2 cs
Długa przerwa w staraniach…
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Chantelle wrote:Odnośnie dzików… bo przypomniała mi się pewna historia. Dziewczyny, wśród nas żyją tak specyficzni ludzie 😣 Nasz znajomy podkarmia dziki niedaleko domu i ma jedną kamerkę w lesie (ogólnie interesuje się takimi tematami). Rozumiecie, że już dwa razy nagrał mu się facet, który był goły i chodził z gałęzią w tyłku??? 🤯 Widziałam te zdjęcia, jeszcze taki charakterystyczny tatuaż na plecach 🫣 MASAKRA!
A jak jeszcze chcecie się pośmiać, to napiszę Wam, że kiedyś wracałam sama (bo pokłóciłam się z facetem) po koncercie na Stadionie Narodowym i kierowałam się w stronę Mostu Świętokrzyskiego - tam zaatakowała mnie mama dzik, za nią stały trzy małe dziki 😅 Słuchajcie, gdyby nie gość, który zatrzymał się samochodem, żeby je wystraszyć, to ja nie wiem co by ze mną było 🙈 W Warszawie, kumacie to? 🤣
Hahaha, to widzę, że niezłe masz przygody 😁!Chantelle lubi tę wiadomość
👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞
Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄
-
Chantelle wrote:Odnośnie dzików… bo przypomniała mi się pewna historia. Dziewczyny, wśród nas żyją tak specyficzni ludzie 😣 Nasz znajomy podkarmia dziki niedaleko domu i ma jedną kamerkę w lesie (ogólnie interesuje się takimi tematami). Rozumiecie, że już dwa razy nagrał mu się facet, który był goły i chodził z gałęzią w tyłku??? 🤯 Widziałam te zdjęcia, jeszcze taki charakterystyczny tatuaż na plecach 🫣 MASAKRA!
A jak jeszcze chcecie się pośmiać, to napiszę Wam, że kiedyś wracałam sama (bo pokłóciłam się z facetem) po koncercie na Stadionie Narodowym i kierowałam się w stronę Mostu Świętokrzyskiego - tam zaatakowała mnie mama dzik, za nią stały trzy małe dziki 😅 Słuchajcie, gdyby nie gość, który zatrzymał się samochodem, żeby je wystraszyć, to ja nie wiem co by ze mną było 🙈 W Warszawie, kumacie to? 🤣
Grab, cis czy może klon?😂😂😂😂Chantelle, Aśka lubią tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Hej Ho! Dziękuję, że jesteście❤️ wasze słowa dodały mi otuchy i postanowiłam trochę wyluzować z tym negatywnym nastawieniem!😃🤞🏽
Jesteście C U D O W N E!🫶🏽
Wieczorem przegadaliśmy jeszcze temat ze starym i jest milion razy lepiej- zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy by się udało, teraz mogę jedynie jeść ananaska i czekać!🍍🥹
Ps. Jak macie chwile to zerknijcie na mój wykres🙈
Całkiem niezły ten skok tempki?🤞🏽
Słońce moje, będzie z tego brzuch 💫🍀♥️!Bialeekk, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
12 listopada 2024 - ⏸️
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞
-
Cześć dziewczyny w ten piękny majowy piątek 🥰
Miałam testować jutro ale zrobiłam dzisiaj test i wyszły II kreski, jeszcze sie nie nastawiam, żeby nie było wielkiego rozczarowania. Nie dodam zdjęcia bo nie wiem jak 😆🙈
Czekam na wynik bety i progesteronu, będą wieczorkiem 😊Chantelle, KarolinaAnastazja, Paucia, Bluesky, Miczka, moonflower, M94, Miminka, Wioleta91, gattina, Aśka, Angi90 , bialy_wilczek, Incognitka, justme, MałaStokrotka, Dara, Niaha, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Witam się i ja dziewczynki.
Piękna pogoda u mnie! Pierwszy raz w tym roku wskoczyłam w sukienkę i Conversy 🥰
Białek no piękny ten skok ❤️
Wiosna na całego 🌞! U nas wczoraj było 23 stopnie 😁! Uwielbiam taką późniejszą wiosnę, już jest cieplutko, wszystko się zieleni i kwitnie 🤩.Chantelle lubi tę wiadomość
👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
12 listopada 2024 - ⏸️
-
Cześć dziewczyny 😁
U mnie dzisiaj 30 dc. Testu nie robilam poczekam do poniedziałku o ile wcześniej nie pojawi się 🐒. Od wczoraj zaczęły mnie bolec piersi (trochę późno) i nadal mam dość dużo śluzu. Dodatkowo moja temperatura dzisiaj jest identyczna jak wczoraj 🤔😯. No i całą noc śnił mi sie kwiat wiśni, w senniku znalazłam, że oznacza szczęście i radość 😂
Miłego piątku,! 😁Chantelle, Angi90 , Miczka, Aśka, bialy_wilczek, MałaStokrotka, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩💼 28 lat:
- Hashimoto ( Euthyrox 25)
- Choroba Von Willenbranda ( brak stałych leków)
- LH-3,94
-FSH- 4,77
-PROLAKTYNA - 23, 98
🧔34 lata
- zdrowy
- bardzo aktywny
6 cykli z CLO i Duphastonem nieudanych
7cs (CZERWIEC) - przerwa w stymulacji ---> zmiana lekarza ---> ostra infekcja, wdrożenie leków przerwa do lipca
8cs (LIPIEC) - wyleczona infekcja-nowe suplementy- brak stymulacji ze względu na brak możliwości monitoringu ( urlop lekarza)- własna owulacja
9cs (SIERPIEŃ) - brak stymulacji ze względu na brak dostępnego leku - monitoring 1.08 - cykl bezowulacyjny
23.08 - wypadek rowerowy
4.09- II
11.09- pierwsze USG - 2 mm pęcherzyk ciążowy w macicy
12.09- beta 1819
14.09- beta 3460 - wzrost o 90,2%
02.10 - kolejna wizyta -
Duda94 wrote:Cześć dziewczyny w ten piękny majowy piątek 🥰
Miałam testować jutro ale zrobiłam dzisiaj test i wyszły II kreski, jeszcze sie nie nastawiam, żeby nie było wielkiego rozczarowania. Nie dodam zdjęcia bo nie wiem jak 😆🙈
Czekam na wynik bety i progesteronu, będą wieczorkiem 😊 -
KarolinaAnastazja wrote:Hahahaha fetysze Ludzi nie znają granic....pytanie jakie drzewo toleruje w....😂😂
Grab, cis czy może klon?😂😂😂😂
Hahaha! Może być wybredny ten Pan 🤣KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
✨ 2 cs
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Czekam na wynik bety i progesteronu, będą wieczorkiem 😊
Cudownie! 😍
Koniecznie daj znać 🍀✨ 2 cs
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Dziewczyny, a ja przychodzę do Was z zapytaniem 😩. Może któraś z Was też czasem korzysta z solarium... Poszłabym raz czy dwa przed wyjazdem złapać lekką opaleniznę, bo trochę wstyd taką bladą nogę w Grecji wystawić 🫣. Aleeeeee... Już mam stresa czy to w żadnym wypadku nie wpłynie na jajeczko w okresie owulacji 🤦🏻♀️. I cholera teraz nie wiem, czy iść i liczyć na to, że będzie ok, czy odpuścić i po prostu wyglądać jak córka młynarza 😆.👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
12 listopada 2024 - ⏸️
-
Niezapominajka95 wrote:Cześć dziewczyny 😁
U mnie dzisiaj 30 dc. Testu nie robilam poczekam do poniedziałku o ile wcześniej nie pojawi się 🐒. Od wczoraj zaczęły mnie bolec piersi (trochę późno) i nadal mam dość dużo śluzu. Dodatkowo moja temperatura dzisiaj jest identyczna jak wczoraj 🤔😯. No i całą noc śnił mi sie kwiat wiśni, w senniku znalazłam, że oznacza szczęście i radość 😂
Miłego piątku,! 😁
Tez lubie czytać w senniku znaczenie snów 😊Niezapominajka95 lubi tę wiadomość
-
Czekam na wynik bety i progesteronu, będą wieczorkiem 😊
Poka poka poka 🤗👩🏻 28 | 👨🏻 29
📆 08/2023 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 8 tc 💔
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
Duda94, na pierwszej stronie!!! ✊✊✊
📷Jak dodać całe zdjęcia?
Potrzebujesz do tego tej strony:
https://pl.imgbb.com/
po wgraniu zdjęcia wybierz kod osadzania “BBcode full”, skopiuj link, wklej na forum i gotowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2023, 09:20
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne-niskie ryzyka🩷
28/11 wizyta ⏳
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Niezapominajka95 wrote:Cześć dziewczyny 😁
Miłego piątku,! 😁
Trzymamy kciuki ✊🏼😊
Ile trwa Twój cykl? Nie chcesz zatestować? 😁
✨ 2 cs
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Angi90 wrote:Dzień dobry ☺️
Powiem Wam moje miłe, że tak nam jakoś wyhamowała trochę ta pierwsza strona 🙄
Będę kombinowała jak temu zaradzić 🤔🤗
Więcej magii ✨🧚♀️✨ czy 🔥🔥...☺️
Nataliii, przytulam za biel słonko 🫂 Czekamy dalej, dopóki nie ma @ jest nadzieja 💪🌬️✊
Patulaxxx, Ty się zlituj dziewczyno 🙏 Od zmysłów odchodzę, czy u Ciebie wszystko w porządku 🫣 Mam nadzieję, że tak ✊🍀 Weź wpadnij tu, na chwilę chociaż 🤗
Markotka 🤞 Niezapominajka95 🤞 Natalia13 🤞 Balbina28 🤞 Zosis 🤞 dajcie znać dziewczynki jak u Was sytuacja 🙏 Kciuki cały czas🌬️✊
M94❤️ Landrii ❤️ Dzella19 ❤️ Mainlylife ❤️ drogie Mamy, jak się dziś macie? ☺️ Zbliża się weekend jakie plany?... M94, czy to ten weekend z rodzicami?🫣
U mnie słoneczko za oknem, mam nadzieję, że u Was też 😉 Mam troszkę więcej dziś zaplanowane do zrobienia, bo bardzo chciałabym, żeby wieczorem coś mi pykło 😬 Także będzie mnie dziś trochę mniej 😉 Ale pamiętajcie, że cały czas ✊dla Was 🍀
Miłego dnia drogie Panie, w ciągu dnia mam nadzieję trochę Was nadrobićChantelle lubi tę wiadomość
-
Niemampomyslunanick wrote:Dziewczyny, a ja przychodzę do Was z zapytaniem 😩. Może któraś z Was też czasem korzysta z solarium... Poszłabym raz czy dwa przed wyjazdem złapać lekką opaleniznę, bo trochę wstyd taką bladą nogę w Grecji wystawić 🫣. Aleeeeee... Już mam stresa czy to w żadnym wypadku nie wpłynie na jajeczko w okresie owulacji 🤦🏻♀️. I cholera teraz nie wiem, czy iść i liczyć na to, że będzie ok, czy odpuścić i po prostu wyglądać jak córka młynarza 😆.
Jeżeli jednak masz obawy To opał się pięknie w Grecji.
Ja aktualnie jestem na wakacjach w Egipcie.
Pytałam się mojej pani doktor, jak zmopalaniem? To powiedziała otwarcie, że można się opalać ale nie spalać 😂 że na początku zapłodnienia nic nie będzie przeszkadzaćNiemampomyslunanick lubi tę wiadomość
-
Niemampomyslunanick wrote:Dziewczyny, a ja przychodzę do Was z zapytaniem 😩. Może któraś z Was też czasem korzysta z solarium... Poszłabym raz czy dwa przed wyjazdem złapać lekką opaleniznę, bo trochę wstyd taką bladą nogę w Grecji wystawić 🫣. Aleeeeee... Już mam stresa czy to w żadnym wypadku nie wpłynie na jajeczko w okresie owulacji 🤦🏻♀️. I cholera teraz nie wiem, czy iść i liczyć na to, że będzie ok, czy odpuścić i po prostu wyglądać jak córka młynarza 😆.
Kochana, nigdzie nie idź ja poleciałam do Grecji rok temu mega blada. Byłam taka tylko pierwszego dnia w Warszawie 12 stopni, w Grecji 38 już 1 dnia złapało mnie słoneczko, a wylądowaliśmy jakoś o 14 i kolejnego dnia nie miałam się już czego wstydzić oczywiście na koniec wyjazdu byłam już murzynką gdzie lecicie?Niemampomyslunanick lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url]