X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jeśli bobasa 👶🏼 chcesz znaleźć w kapuście🥬, oddaj się w maju 🌸🌿 miłosnej rozpuście❤️
Odpowiedz

Jeśli bobasa 👶🏼 chcesz znaleźć w kapuście🥬, oddaj się w maju 🌸🌿 miłosnej rozpuście❤️

Oceń ten wątek:
  • Chantelle Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moonflower wrote:
    Ja w tamtą sobotę wypiłam ostatniego aperolka 🤣

Fajnie Ci! Też bym chciała, żeby to były moje ostatnie % w najbliższym czasie 😁 Zresztą już postanowiłam, że od początku cyklu eliminuję alkohol. W tamtym roku powodował u mnie dość duże wypłukiwanie witamin i lekką anemię, więc nie chcę powtórki z rozrywki. Wolę nastawić się na starania i myśl, że kiedyś sobie odbiję na niejednej imprezie 😊

✨ 2 cs

Długa przerwa w staraniach…

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
  • Chantelle Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wioleta91 wrote:
    Kolejne kreski 😍😍
    Gratuluję !! Aż chce się sikać, a dopiero 2dpo xD

No to jeszcze troszkę, ale i na nas przyjdzie czas 🤗 Musimy uzbroić się w cierpliwość 😌

Wioleta91 lubi tę wiadomość

✨ 2 cs

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
  • Wioleta91 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chantelle wrote:
    No to jeszcze troszkę, ale i na nas przyjdzie czas 🤗 Musimy uzbroić się w cierpliwość 😌
    Czekam na ten piękny czas 😍 mogę nawet cierpieć dla kropka ❤️

Chantelle, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość

10.2020👰🤵
    11.2020 początek starań
    01.2023 ⏸️🤞
    02.2023 bliźniaki 💙💙
    03.2023 poronienie zatrzymane 13tc 💔
    05.2023 starania 🌈
    21.06.23 ⏸️🤞
    15.02.24 Maksymilian 💙

age.png
  • Chantelle Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wioleta91 wrote:
    Czekam na ten piękny czas 😍 mogę nawet cierpieć dla kropka ❤️

Ja też 🥹♥️

Wioleta91 lubi tę wiadomość

✨ 2 cs

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moonflower ale pięknie 🤩🤩🤩
    Nudnej ciąży 😊 Będziesz powtarzała betę? :)

Bialeekk tylko pozazdrościć takiego faceta! 😁
    Jak zajdziesz w ciążę to będzie Cię chyba na rękach nosił 🤭

moonflower, Bialeekk lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Marti27 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wrote:
    Miminka, są różne firmy, raczej patrz cenowo co Ci pasuje, no i dawka 500mg lub 600 mg żebyś nie łykała milion tabletek 😉
    Teraz mam 7Nutrition 500 mg 120 tabletek z Allegro.

Marti czy w takim razie mogę zapisać Cię na termin? Czy wolisz wolnego strzelca?😉 Masz bardzo fajny plan, mam nadzieję, że się uda zanim potrzebna będzie głęboka diagnostyka 🤞🍀

Mama7latka, pozytywnie myślimy! pozytywnie ☺️🤞🍀

Będę testować w okolicach 30.05. Możesz mnie wtedy wpisać 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2023, 20:58

Angi90 lubi tę wiadomość

Razem 11 lat ❣️
    Małżeństwo 2 lata💒
    Starania od lipca 2022r.

Ona:27 lat
    ✅️AMH 1,78
    👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
    👉Niska Ferrytyna
    Owulacje potwierdzone monitoringiem

On:26 lat
    ✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
    👉 Ruch postępowy 1,07%

30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego

12.11- ⏸️🍀

age.png
  • Miczka Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2023, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No siedzę i ryczę. Tyle emocji na tej grupie, już dawno tak się nie wzruszyłam ❤️

Do zobaczenia po weekendzie. Jutro cały dzień dla męża i córeczki, odcinam się od tel 👀🙂

Chantelle, Mart768, moonflower, Angi90 lubią tę wiadomość

• Lipcowa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga #zalpost
    Trochę mi się uleje ale kto zrozumie lepiej jak nie Wy? Miałam właśnie nadrabiać ze Starym 🔥 ale szykuje się chyba wojna stulecia. I mam w nosie ten cykl i chyba wszystko mam już w nosie 😡 pozatym on jutro wraca na poligon, a w tygodniu wypadają mi dni płodne więc pozamiatane, a godzić się z nim nie mam zamiaru. 😡
    Zostaliśmy zaproszeni na grilla do znajomych i mimo, że nie chciało mi się iść to poszliśmy umówieni wstępnie na 2-3 godziny i do domku. Tam towarzystwo 3/4 dzieciate więc o ile na początku mi nie przeszkadzało tak po kilku godzinach przyglądania się im i słuchania o dzieciach nastrój mi siadł ale udawałam, że nic się nie dzieje. W końcu trochę podpici zaczęli dopytywać znajomego dlaczego on jeszcze nie ma dzieci i on żartem, że jest "niezdatny do dzieci dlatego musi po lekarzach ciągle latać, bo sam sobie z tym nie poradzi" (w rzeczywistości chodzi po dermatologach i każdy o tym wie) i oczywiście wszyscy rozbawieni i zaczęli dalej żartować, że to jest tak proste itd itp. A ja walczyłam żeby się przy nich nie poryczeć. Chciałam już wracać do domu ale Mąż nie miał takiego zamiaru, bo dopiero się rozkręcał %% i od słowa do słowa poszła draka. Wróciłam sama, go niedawno odwiózł brat i poszedł spać. A ja jestem tak wściekła, że zaraz wybuchnę 😡😡 za jego zachowanie, głupie żarty znajomych, ogólnie jestem wkurwiona, bo nie rozumiem czemu mnie spotkała ta je.ana niepłodność i wiecie co? Boję się tego in vitro. Boję się, że to ostatnia deska ratunku, która też zawiedzie. Chyba poszukam jakiegoś specjalisty psychologa przed procedura bo boje się, że sobie nie poradzę w razie niepowodzenia.
    Edit. I z tego wszystkiego chyba też otworze sobie piwo. Wasze zdrowie! 🍻
    Edit 2. "Wygadałam się" Wam i już mi lżej 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2023, 21:07

Karpan45, justme, Czarna_porzeczka lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Moonflower ale pięknie 🤩🤩🤩
    Nudnej ciąży 😊 Będziesz powtarzała betę? :)

Bialeekk tylko pozazdrościć takiego faceta! 😁
    Jak zajdziesz w ciążę to będzie Cię chyba na rękach nosił 🤭
    W poniedziałek powtórzę 🥰

Lipcowa, Angi90 lubią tę wiadomość

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa przytulam :( no z tymi chłopami to już tak jest, a jeszcze jak są wyjazdowi to najgorzej :( może do rana ogarnie, że to było słabe zachowanie, no na pewno bedzie lepiej jak procenty zejdą.

Na pocieszenie powiem Ci, ze my sie prawie rozstalismy w marcu, juz bylismy tak zmeczeni tymi staraniami, wyjazdami, studiami i wszystkim, ze non stop na siebie fuczelismy i tez nie mialam ochoty sie godzic czy cokolwiek. A tu miesiąc pozniej taka niespodzianka, że dwie kreski (bo to jeszcze z kwietniowych seksów) ;) Także trzymam kciuki, żeby po burzy wyszło dla Ciebie słońce 😘 jak nie w tym cyklu to w następnym Kochana 💪🏻

Lipcowa lubi tę wiadomość

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • Chantelle Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Uwaga #zalpost
    Trochę mi się uleje ale kto zrozumie lepiej jak nie Wy? Miałam właśnie nadrabiać ze Starym 🔥 ale szykuje się chyba wojna stulecia. I mam w nosie ten cykl i chyba wszystko mam już w nosie 😡 pozatym on jutro wraca na poligon, a w tygodniu wypadają mi dni płodne więc pozamiatane, a godzić się z nim nie mam zamiaru. 😡
    Zostaliśmy zaproszeni na grilla do znajomych i mimo, że nie chciało mi się iść to poszliśmy umówieni wstępnie na 2-3 godziny i do domku. Tam towarzystwo 3/4 dzieciate więc o ile na początku mi nie przeszkadzało tak po kilku godzinach przyglądania się im i słuchania o dzieciach nastrój mi siadł ale udawałam, że nic się nie dzieje. W końcu trochę podpici zaczęli dopytywać znajomego dlaczego on jeszcze nie ma dzieci i on żartem, że jest "niezdatny do dzieci dlatego musi po lekarzach ciągle latać, bo sam sobie z tym nie poradzi" (w rzeczywistości chodzi po dermatologach i każdy o tym wie) i oczywiście wszyscy rozbawieni i zaczęli dalej żartować, że to jest tak proste itd itp. A ja walczyłam żeby się przy nich nie poryczeć. Chciałam już wracać do domu ale Mąż nie miał takiego zamiaru, bo dopiero się rozkręcał %% i od słowa do słowa poszła draka. Wróciłam sama, go niedawno odwiózł brat i poszedł spać. A ja jestem tak wściekła, że zaraz wybuchnę 😡😡 za jego zachowanie, głupie żarty znajomych, ogólnie jestem wkurwiona, bo nie rozumiem czemu mnie spotkała ta je.ana niepłodność i wiecie co? Boję się tego in vitro. Boję się, że to ostatnia deska ratunku, która też zawiedzie. Chyba poszukam jakiegoś specjalisty psychologa przed procedura bo boje się, że sobie nie poradzę w razie niepowodzenia.

Od tego nas masz!
    Kurczę, no współczuję sytuacji. „Z dupy”, że tak napiszę 😏 Miało być tak pięknie, a tu zawód. Rozumiem doskonale Twoje rozgoryczenie, bo pewnie sama bym się wkurzyła i zwyczajnie było by mi przykro 🥲 Dobra, otwieraj piwo. Świat się nie kończy ✨ Nie ten cykl, to następny będzie Wasz 🍀 Choć może jeszcze dziś spotkacie się w drodze „na siku” 🤪 i coś tam podziałacie ✊🏼😁

✨ 2 cs

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Uwaga #zalpost
    Lipcową a sprawdz Groblene na internecie. Złota kobieta..wykup jej vinar czy jak to się pisze...pomogła bardzo dużo ilości kobiet, może i tobie podpasuje 🍀
    Nie denerwuj się kochana😘🫡🫡

1️⃣8️⃣☘️

👱‍♀️ 27lat
    🩹IO'24 = - 10kg
    ▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1

12.2023 IUI ❌️
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447

12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • gattina Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Uwaga #zalpost

Przytulam Cię bardzo mocno! Procenty niestety robią swoje... Ale myślę, że musicie po prostu o tym porozmawiać jutro. Powiedz mu, że Ciebie bolały te żarty i że dla Ciebie to jest ciężkie itd. Wyobrażam sobie jak mogłaś się czuć, chociaż pewnie ja bym zrobiła swojemu awanturę i kazała wracać do domu, albo w końcu bym powiedziała znajomym, że to nie jest jak pstryknięcie palcami tylko niektórzy mają trudniej i to nie jest temat do żartów. Rozumiem Cię doskonale i cieszę się, że ja z mężem nie za bardzo lubimy spotykać się z ludźmi i wolimy tylko swoje towarzystwo. Możesz się bać, to jest normalne. Ja po trzech nieudanych IUI też myślałam o in vitro i brałam to mocno pod uwagę, ale powiedziałam mężowi, że się boje, że boje się całej procedury, tego że się nie uda itd. A najbardziej się boje, że tak bardzo chcemy oboje dziecka, że może być tak, że jednak będziemy tylko we dwoje...

Ona - 33 lat
    AMH - 1,42
    czynnik V R2 homo / MTHFR hetero / PAI-1 homo
    09.2022 Sono-HSG - drożne oba
    05.2023 Histeroskopia - wycięcie polipa
    09.2024 Laparoskopia + drożność - wycięcie: wodniaka, lewego jajowodu, torbieli endometrialnej; prawy jajowód drożny

🆘 endometrioza III stopnia

On - 33 lata
    morfologia 4,85%
    fragmentacja 17%
    HBA 53%

2022-2023 2x stymulacja; 5x IUI ❌
    2025 IVF 🤞🏼
  • Miminka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Uwaga #zalpost

Kurwa jak mnie to doprowadza do szału... żarty "o zrobieniu dzieciaka" itp. Super, fajnie jak komuś się udaje od razu. Szkoda, że tacy ludzie nie mają pojęcia przez co przechodzą ludzie, którym się nie udaje, raz, drugi, dwudziesty....

Juz nie wspominam o tych pytaniach z każdej strony "kiedy dzidzius?" 🤦‍♀️
    My ostatnio byliśmy na takiej dużej rodzinnej imprezie i podbija do mnie ciocia jakas tam męża, 10 woda po kisielu, zaczyna mnie macać po brzuchu i mówi "Kochana, może ty już jesteś przy nadziei co?" Nosz kurwa... tak, przy nadziei, że albo w końcu zajde, albo schudnę 😅

Ludzie po prostu nie myślą...

Lipcowa, rozumiem Cie naprawde, Twoja złość jest uzasadniona w 100%... ale ostatecznie zawsze milo jest się pogodzić 😈 A psycholog to super pomysł, na pewno będzie Ci dużo łatwiej to wszystko przetrwać 😊

Glowa do góry! Otwieraj i piwkuj z nami, za te wszystkie bociany, żeby znalazły do nas drogę❤️ 🦢 (nie ma bociana, niech będzie łabędź, tez lata) 😂😂

Chantelle, justme, Lipcowa lubią tę wiadomość

🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔‍♂️ 30

7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕

19.07- ⏸️ 🥹
    21.07- beta 119,7 🤍
    25.07- beta 1212,9 🤍😭
    31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
    21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
    14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
    23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
    07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
    28.12- 1106 g Franulka 🩵
    17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
    22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
    04.03- 3229 g Misia 🐻

27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙

age.png
  • Chantelle Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miminka wrote:
    Kurwa jak mnie to doprowadza do szału... żarty "o zrobieniu dzieciaka" itp. Super, fajnie jak komuś się udaje od razu. Szkoda, że tacy ludzie nie mają pojęcia przez co przechodzą ludzie, którym się nie udaje, raz, drugi, dwudziesty....

Juz nie wspominam o tych pytaniach z każdej strony "kiedy dzidzius?" 🤦‍♀️
    My ostatnio byliśmy na takiej dużej rodzinnej imprezie i podbija do mnie ciocia jakas tam męża, 10 woda po kisielu, zaczyna mnie macać po brzuchu i mówi "Kochana, może ty już jesteś przy nadziei co?" Nosz kurwa... tak, przy nadziei, że albo w końcu zajde, albo schudnę 😅

Ludzie po prostu nie myślą...

Lipcowa, rozumiem Cie naprawde, Twoja złość jest uzasadniona w 100%... ale ostatecznie zawsze milo jest się pogodzić 😈 A psycholog to super pomysł, na pewno będzie Ci dużo łatwiej to wszystko przetrwać 😊

Glowa do góry! Otwieraj i piwkuj z nami, za te wszystkie bociany, żeby znalazły do nas drogę❤️ 🦢 (nie ma bociana, niech będzie łabędź, tez lata) 😂😂

Myślę sobie: „Gdzie ta Miminka wyczaiła tego bociana w emotkach 🤔 Ja wczoraj szukałam i nie mogłam znaleźć. Pewnie muszę zrobić uaktualnienie.”

Szkoda tylko, że to łabędź 🤣 Aż zrobiłam sobie jedzenie i herbatkę, bo stwierdziłam, że piwo mnie omamiło 🙈

✨ 2 cs

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
  • mala_osska Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Angi, że pytasz🙂

https://ibb.co/7GBFKjc
    To mój wczorajszy cień, dzisiaj też jakiś był, ale słabszy- nie uchwycilam na tel nawet.

Także myślę, że to po prostu testowa przebija.

Angi90 lubi tę wiadomość

• moonflower Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa tule do serduszka❤️❤️ tak to już jest z tymi chłopami, palną nie nabiją....

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Hope... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    Uwaga #zalpost

Lipcowa! Orwieraj piwo i głowa do góry! Kto jak kto, ale Ty nie możesz się poddać. Byłaś pierwszą osobą, ktorą zapamiętałam jak pobrałam apkę i weszłam na forum... Mam kilka takich osób, gdzie zaglądam codziennie i liczę na ich ⏸️, a TY właśnie jesteś jedną z nich! Także opierdol go jutro z góry do dołu i niech się bierze do roboty ;) ściskam ❤️❤️❤️

• Miminka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chantelle wrote:
    Myślę sobie: „Gdzie ta Miminka wyczaiła tego bociana w emotkach 🤔 Ja wczoraj szukałam i nie mogłam znaleźć. Pewnie muszę zrobić uaktualnienie.”

Szkoda tylko, że to łabędź 🤣 Aż zrobiłam sobie jedzenie i herbatkę, bo stwierdziłam, że piwo mnie omamiło 🙈

To jest bocian udawaniec 😅 ale uważam, że powinni dodać bociana koniecznie, gdzie to zgłosić? 🤣🤣🙈

Chantelle, Lipcowa, Lipcowa lubią tę wiadomość

🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔‍♂️ 30

7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕

19.07- ⏸️ 🥹
    21.07- beta 119,7 🤍
    25.07- beta 1212,9 🤍😭
    31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
    21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
    14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
    23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
    07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
    28.12- 1106 g Franulka 🩵
    17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
    22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
    04.03- 3229 g Misia 🐻

27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙

age.png
  • Chantelle Autorytet

Wysłany: 13 maja 2023, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miminka wrote:
    To jest bocian udawaniec 😅 ale uważam, że powinni dodać bociana koniecznie, gdzie to zgłosić? 🤣🤣🙈

Poczekaj, zaraz poszukam - „gdzie zgłaszać nowe emoty” 😂

No raczej, że powinni! Bez bociana? 😤

Miminka lubi tę wiadomość

✨ 2 cs

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
‹‹ 157 158 159 160 161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ