JEŚLI MYŚLISZ,ŻE JESTEŚ W CIĄŻY - NAPISZ DO NAS!
-
WIADOMOŚĆ
-
Podejrzewasz, że jesteś w ciąży?
Masz nietypowe objawy (wyskoczył Ci pryszcz, czujesz się senna, boli Cię cycek)?
Spóźnia Ci się okres?
Masz podejrzany wykres?
Napisz do nas! Gwarantujemy profesjonalne porady z udziałem kobiet, które przez to przeszły!lauda., Vuko, miszkaaa, Mordeczka, emilanka, Yousee, 100krotka:), ara, tygrys73, Lianna, Adelo, Basik122, Summerka, Maialen, Ania1986, anja83, Izoleccc, zwei_kresken, vincaminor, NjakNati, mana, sylwiaśta159, Fedra, kapturnica, Eva82, Eklerka, Paulette, Asiak, Dżejzi, Maczek, Tova33, Landryneczka, Morwa, tomania2806, Ewa99, Toxey, odrobinacheci, emilkaaa, zAgatka, Lanusia93, redmann, Blondik, Shibuya, Flakonik, momo1009, Amelia San, Zajsonek, przyszła mama:), myshka84, miluszka, Vesper, kr0pka, paprota, aleala, jeju, Angela B-D, agni lubią tę wiadomość
-
Edit:
Nie wiesz kiedy testować?
Nie wiesz kiedy biec na betę?
Nie wiesz jak zinterpretować cień-cienia drugiej kreski na teście, który pojawił się po X godzinach?
Pisz śmiało. Po co zakładać kolejny wątek - napisz do nas!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 17:53
mar, Basik122, Ania1986, zwei_kresken, vincaminor, NjakNati, mana, sylwiaśta159, Fedra, kapturnica, Eklerka, Dżejzi, Maczek, Landryneczka, tomania2806, Lanusia93, redmann, Blondik, Shibuya, Amelia San, Zajsonek, gabi544, Vesper, jeju, agni, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Działamy non - profit
Cel działalności - zmniejszenie zaśmiecania forum kolejnymi wątkami typu "czy jestem w ciąży? " tutaj gwarantujemy dyskrecję i nie nasmiewamy się z użytkowniczek.monika_89, Basik122, Summerka, mana, Fedra, aisa, Maczek, Toxey, Lanusia93, Amelia San, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
och mar uprzedziłaś mnie, już miałam zakładać wątek, bo potrzebuję porady! do rzeczy: cykl bezowu, brak w okresie płodnym (po co okres płodny skoro nie ma jajek ) - czy mimo powyższych jest szansa, że mogę być w cionży?
aaa zapomniałam dodać, że dziś przyszła @ - nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale wolę powiedzieć o wszystkich obserwacjachSummerka, mana lubią tę wiadomość
-
Mysle,ze tym razem mar nie zalozyla tego watku dla jaj, tylko dlatego,ze wszystkie mamy dosc tego,ze ciagle zaklada sie nowe watki z tymi samymi pytaniami. Dzieki temu watkowi jest szansa,ze forum bedzie mniej zasmiecane,ale jak wszyscy od poczatku beda tu kpic, to obawiam sie,ze ten watek bedzie tylko kolejnym smieciuchem, bo kazda nowa bedzie sie bala o cos zapytac, z obawy przed kpinami >.<
Prosze autorke o poprawienie, jesli sie myleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 18:15
mar, Lianna, monika_89, Maialen, anja83, hipisiątko, Fedra, Toxey, zAgatka, Marietta lubią tę wiadomość
-
ara wrote:och mar uprzedziłaś mnie, już miałam zakładać wątek, bo potrzebuję porady! do rzeczy: cykl bezowu, brak w okresie płodnym (po co okres płodny skoro nie ma jajek ) - czy mimo powyższych jest szansa, że mogę być w cionży?
aaa zapomniałam dodać, że dziś przyszła @ - nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale wolę powiedzieć o wszystkich obserwacjach
-temperatura (czy nastąpił spadek temp. ?)
- czy w ogóle było jakiekolwiek w tym cyklu ? Jesli nie to nie ma szansy na ciążę - trzeba starać się dalej.
Nowy cykl - nowe nadzieje!
Mimo wszystko dziękujemy pierwszej odważnej klientce.ara, mana, Fedra lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Mysle,ze tym razem mar nie zalozyla tego watku dla jaj, tylko dlatego,ze wszystkie mamy dosc tego,ze ciagle zaklada sie nowe watki z tymi samymi pytaniami. Dzieki temu watkowi jest szansa,ze forum bedzie mniej zasmiecane,ale jak wszyscy od poczatku beda tu kpic, to obawiam sie,ze ten watek bedzie tylko kolejnym smieciuchem, bo kazda nowa bedzie sie bala o cos zapytac, z obawy przed kpinami >.<
Prosze autorke o poprawienie, jesli sie myleFedra, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sayuri więc myślisz, że my lepiej rozpoznamy twoją ciążę niż test lub beta? Nie tak ostro siostro. Napisałam ci to z ironią, nie ze złością, tylko dlatego, że ja miałam wszelkie objawy owu a cykl był bezowulacyjny (monitoring) taka heca :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 18:36
Maialen, Vuko lubią tę wiadomość