Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehe phia zachowamy tajemnice.
Mój młody chyba był mega zmęczony. Nic mu nie pasowało. W biedrze akcja bo chce zwierzaka (swoją drogą ma ktoś naklejki na zbyciu bo już nie mogę słuchać tych piskow), z samochodu nie chciał wysiąść, coś się obraził bo źle otworzyłam czy zamknęła drzwi auta, zaczal kłaść się na chodniku z płaczem, w domu to samo.
Na szczęście już śpi. Bardzo wcześnie jak na niego bo zwykle do 21 biega. Ale w przedszkolu nie spał i taki maruder.
Was też to czeka. Hehe szybciej niż myślicie.
Wiecie jak mi mój trzylatek wczoraj napyskowal? Świecil latarka po ścianach i mi po oczach. Więc go proszę żeby starał się w oczy mamie nie świecić bo mi już oczka bolą. Ten mi na to : nie mów już tak do mnie bo mi już uszka bolą.
I co powiesz?
Za to jak daje buziaki wymiata. Mówi mamo jeszcze w nosek i w włosy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90
a ja bym na jakąś taneczną imprezę wyskoczyła
w tym roku była osiemnastka tylko kuzynki, i wesele gdzie byłam w delegacji i koooniec.
Na sylwestra z natury nie chodzimy bo zawsze jest problem z transportem, do tego kosztuje to tyle samo co dwie imprezy np. andrzejki i karnawał.. Więc jak już to tylko jakieś domówki.. A tam się więcej pije niż tańczy -
Ja również mogłam jakąś imprezę odstąpić z tego sezonu:
5x wesele
2x chrzciny
1x komunia
1x roczek
i idziemy na sylwestra
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyA ja wczoraj zamiast wymeczyc meza...
Meczylam sie sama... Bolal mnie żołądek... Nie wiem od czego i po co heh
Ostatnio co chwile mnie cos boli i kluje...
Wkurza mnie juz to...
Musze isc sb kupic cos na uchooo... Zapobiegawczo bo czuje jak jest zatkane i pobolewa jak dotykam...
Czyzby po 7 latach pierwsze zwolnienie sie szykowalo przynajmniej bym sb odpoczela hhaha -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:A ja wczoraj zamiast wymeczyc meza...
Meczylam sie sama... Bolal mnie żołądek... Nie wiem od czego i po co heh
Ostatnio co chwile mnie cos boli i kluje...
Wkurza mnie juz to...
Musze isc sb kupic cos na uchooo... Zapobiegawczo bo czuje jak jest zatkane i pobolewa jak dotykam...
Czyzby po 7 latach pierwsze zwolnienie sie szykowalo przynajmniej bym sb odpoczela hhaha
https://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/metody-alternatywne/swiecowanie-uszu-na-czym-polega-efekty-swiecowania-uszu-aa-qQ2E-44D5-cT8S.html03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ag zazdroszczę... u nas kolejne wyjście w sobotę i w niedzielę też... buuuuu ja już mam dośc, nawet nie mam chęci na Sylwestra nigdzie iśc pomimo że jeszcze trochę czasu Ten rok za bardzo owocował w imprezy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 10:10
-
Ja za to dziś samotny wieczór z synkiem, mąż nadal na szkoleniu. Miałam jechać do rodziców póki małż nie wróci, ale po tym jak mama na mnie napada z swoim Ginekologiem i powiedziała w tajemnicy ojcu że się staramy... Ehh. Żałuje że jej powiedziałam, zero wsparcia, tylko wciskanie chorób we mnie.
Jutro wybierzemy się do koleżanki syna z przedszkola, mieszkają niedaleko. Dzieciaki się pobawią a my może wypijemy kawe w spokoju
Phia ibuprofen 3x1 i otinum do ucha jak boli. Tylko nie ma pusty żołądek skoro i tak już Ci dokuczał, ewen jakąs osłone na żołądek typu pantoprazol lub omeprazol -
nick nieaktualnyJa żałowałam mocno, że zdążyłam powiedzieć mamie i teściowej, że jestem w ciąży.. Potem jak poroniłam to miałam ich szczerze dość..
teraz myślę, że gdyby nie to to by mi cały czas teściowa srała,że najwyższy czas na dziecko, a to było może gorzej..
Więc nigdy nie wiadomo, czy dobrze czy źle..
Raz ją dobrze spławisz to zrozumie, że to dla Ciebie trudny temat.
-
nick nieaktualny