X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Just sex
Odpowiedz

Just sex

Oceń ten wątek:
  • Susanne Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2022, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza-K wrote:

#Susanne - sprawiłam sobie słynnego pingwinka i... dla mnie lipa, na mnie niestety ta stymulacja falą ciśnienia wcale nie działa.

:P tu na forum jest szał na słynne pingwinki.

Ja akurat do tego słynnego pingwinka ostatecznie nie dotarłam, miałam okazje wymacać w seksshopie, ale postawiłam na wibrator "szminkę" i jestem zadowolona :)

Iza-K lubi tę wiadomość

🧘‍♀️ “Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain.”

2/2022 23cs 💔 PJP

37cs
    21.04 ✨ IUI ✨

Chłopiec 💙

age.png
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2022, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanne wrote:
    Ja akurat do tego słynnego pingwinka ostatecznie nie dotarłam, miałam okazje wymacać w seksshopie, ale postawiłam na wibrator "szminkę" i jestem zadowolona :)
    Ja mam podobny Bullet Vibrator - czyli ma wygląd pocisku, ale to podobny model co szminka. Mistrzostwo świata! Jednak większość z nas (wg statystyk 80% kobiet) ma orgazm łęchtaczkowy i taki mały wibrator-masażer to gwarancja mega orgazmów :)

• Devana Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2022, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza-K wrote:
    Ja na początku leżałam z nogami do góry, ale to rzeczywiście trochę śmieszne, (na dodatek kojarzy mi się z filmem "Jańcio Wodnik", w którym żona Jańcia wisiała do góry nogami, żeby zajść :) Teraz tylko pilnuję, żeby 30-40 minut po seksie nie wstawać, bo dopiero po takim czasie plemniki ruszają do boju. :)

Susanne, no to z połykaniem jesteś marzeniem faceta. ;) Ja tak jak pisałam, skończyć w buzi pozwalam od wielkiego święta, a i to od razu wypluwam!

Iza-K, fajnie że poruszyłaś ten temat. Też widziałam już na paru filmach ten motyw z nogami w górze. Sama spróbowałam, ale czy to coś daje? A to leżenie przez 30,40 min pierwsze słyszę. Czyli siku dopiero pół godziny po seksie tak? 🤔😃 Proszę o instruktaż, jak spłodzić potomka 🤣🤣😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2022, 01:15

👱‍♀️1991 + 👨‍🦱1987=17lat ❤️
    💍2011
    ⛪2013

👣Starania od 10.2022r.
    ON:
    Morfologia: 0%, 5%, 2%
    08/24 zabieg na usunięcie żylaków powrózka nasiennego.

JA:
    08/22 histeroskopia polipa
    AMH 6.98
    Niedoczynność tarczycy
    TSH 3.44
    euthyrox 25/50

30/08/24 drożność jajowodów
    08/24 cd56=176 zapalenie endometrium, kolejne dwa polipy
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2022, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Devana wrote:
    Iza-K, fajnie że poruszyłaś ten temat. Też widziałam już na paru filmach ten motyw z nogami w górze. Sama spróbowałam, ale czy to coś daje? A to leżenie przez 30,40 min pierwsze słyszę. Czyli siku dopiero pół godziny po seksie tak? 🤔😃 Proszę o instruktaż, jak spłodzić potomka 🤣🤣😂
    Devana, tak mówią - bo dzięki temu sperma nie wypływa.
    A czy coś do daje? Sama już nie wiem ;)

• Komanuss Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez słyszałam żeby poleżeć. Chyba u mamy ginekolog czytałam.

• Chrumek Znajoma

Wysłany: 12 grudnia, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkopuję stary wątek.
    Czy są wśród Was takie, które lubią robić mężowi dobrze ręką, czy tylko ja jestem taka nienormalna?

‹‹ 261 262 263 264 265
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ