Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza-K wrote:
#Susanne - sprawiłam sobie słynnego pingwinka i... dla mnie lipa, na mnie niestety ta stymulacja falą ciśnienia wcale nie działa.
tu na forum jest szał na słynne pingwinki.
Ja akurat do tego słynnego pingwinka ostatecznie nie dotarłam, miałam okazje wymacać w seksshopie, ale postawiłam na wibrator "szminkę" i jestem zadowolonaIza-K lubi tę wiadomość
-
Susanne wrote:Ja akurat do tego słynnego pingwinka ostatecznie nie dotarłam, miałam okazje wymacać w seksshopie, ale postawiłam na wibrator "szminkę" i jestem zadowolona
-
Iza-K wrote:Ja na początku leżałam z nogami do góry, ale to rzeczywiście trochę śmieszne, (na dodatek kojarzy mi się z filmem "Jańcio Wodnik", w którym żona Jańcia wisiała do góry nogami, żeby zajść Teraz tylko pilnuję, żeby 30-40 minut po seksie nie wstawać, bo dopiero po takim czasie plemniki ruszają do boju.
Susanne, no to z połykaniem jesteś marzeniem faceta. Ja tak jak pisałam, skończyć w buzi pozwalam od wielkiego święta, a i to od razu wypluwam!
Iza-K, fajnie że poruszyłaś ten temat. Też widziałam już na paru filmach ten motyw z nogami w górze. Sama spróbowałam, ale czy to coś daje? A to leżenie przez 30,40 min pierwsze słyszę. Czyli siku dopiero pół godziny po seksie tak? 🤔😃 Proszę o instruktaż, jak spłodzić potomka 🤣🤣😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2022, 01:15
👱♀️31 + 👨🦱36=15lat ❤️
💍2011
⛪2013
👣Starania od 10.2022r.
08/2022 histeroskopia polipa
AMH 6.98
Niedoczynność tarczycy
TSH 3.44
euthyrox 25
30/08/2023 drożność jajowodów -
Devana wrote:Iza-K, fajnie że poruszyłaś ten temat. Też widziałam już na paru filmach ten motyw z nogami w górze. Sama spróbowałam, ale czy to coś daje? A to leżenie przez 30,40 min pierwsze słyszę. Czyli siku dopiero pół godziny po seksie tak? 🤔😃 Proszę o instruktaż, jak spłodzić potomka 🤣🤣😂
A czy coś do daje? Sama już nie wiem -