Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i zapraszam wszystkie Staraczki zmęczone badaniami, testowaniem i stresem związanym z ciąża która nie chce się pojawić. Proponuje odskocznię , tematy tabu, rozmowy o sexie, same przyjemności... Pozytywne testy zawsze mile widziane, ale głównym założeniem niech będzie radość z współżycia , nowe doświadczenia, seksi bielizna, ale też pazurki, wakacje, winko, weekendowe wyprawy w teren. Odkryjmy kobiecość w innym wymiarze niż "inkubator". Zapomnijmy o staraniach choć na chwilę a może właśnie wtedy marzenia się spełnia.
Ewa89_89, Nefre_ ms, Seli, MałaMi90, Drobinka91, Malwcia89, Phia, Magda - mbc, Iwona27091991, werni, Żanetka93, JagnaaJankowskaa, asiastokrota, Foto_Anna, Lusia81, Tony, Atopikowa, Polaya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ju byłam nawet u seksuologa08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Jak miło że jesteście. Zapraszamy wszystkie chętne na rozmowki o wszystkim i i niczym. Z erotyka w tle. Wasz szybki odzew świadczy tylko o tym że sporo z nas potrzebuje odskoczni i luzu.
Pierwszy rozdział hmmm
Zacznijmy od początku: całusy. Hehe ktoś coś na temat.
Ja dziś po szybkim numerku bez całowaniaNefre_ ms, JagnaaJankowskaa, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Ja swojego męża znałam dwa lata zanim w ogóle pomyślałam że możnaby się z nim całować...
A potem jak poszło to od razu do pierwszej bazy heh
Phia ale bez calusków w obie strony czy tylko Ty nie
bo nie wiem kto zyskuje na tym fochu a kto traci
Nie ma tak dobrze że jeszcze ja go haha ( dobra do czasu jak mnie ładnie przekona )Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konferencja hmm może sympozjum z ćwiczeniami praktycznymi.
My się poznaliśmy jak miałam 16 lat. Ja mu się bardzo podobałam ale jakoś nie wyszło przeze mnie. Kontakt mieliśmy cały czas, spacerek od czasu do czasu. Tak po przyjacielsku. Po latach ja po rozstaniu on też bez kobiety długi czas. Pojechaliśmy na wesele i po % prawie że wylądowaliśmy w łóżku. Skończyło się na całowaniu po piersiach, ale zostałam w majtkach. To ogólnie do mnie nie podobne bo ja taka cnotka. Miałam kaca moralnego. I tak od spotkania do spotkania majtki spadły. Te wesele było w październiku a na Sylwestra już poszliśmy na całość. On nie mógł uwierzyć że mam taki temperament.
Jeśli chodzi o dominację to całkiem lubię jak mnie zdominuje. Czasem potrzebuje pieprze... a nie namiętności. A czasem odwrotnieKaga, Phia, Jdz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny