Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:58
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Nie miał gdzie..
DLa chcącego nic trudnego
Heh ja nigdy nie zaliczyłam sexu i miejscu publicznym. Plaża tak. Las. I łąka. Ale nigdy w mieście
Gumek uzywalismy przed ślubem ale sporadycznie. Potem przerywane. Teraz jest najfajniej sama biologiaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 11:16
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:58
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
Tylko na plaży lepiej mieć kocyk albo w takiej pozycji żeby piasek nie wszedł za gleboko. My byliśmy w Chorwacji w podróży poślubnej to tam na plaży skalistej. Na stojąco
A teraz lecimy na Cypr. Tam jest już piasek. Tylko lecimy z synkiem i nie wiem jak to strategicznie wyjdzie. -
nick nieaktualnyhehehe dzięki za rady Wezme jakiś kocyk i może może..
Ja planuje Grecje i mam ochotę albo na zachodnia Kreta, albo na Zakyntos. Cypr też by mógł być, ale chyba nie znajdziemy w naszej grupie cenowej nic..
Albo się jakaś teneryfa trafi? Zależy jakie oferty będą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My wszędzie latamy na własną rękę. Bilety do Larnaki na Cyprze można kupić za 400zł w obie strony a nawet taniej. Trzeba czekać na okazję. A noclegi za nasza trójkę to 200zł za dobę. Więc nie jest drożej niż w Grecji. Hiszpania jest drogą ale np do Barcelony latałam za 250zł w obie strony i 100za nocleg za dobę na osobę. Tylko jedzenie droższe.
A na Cyprze obiad w knajpie poza typowo turystycznymi miejscami nie odbiega od cen w Pl
Phia wrote:Sztywniak musi byc xDWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 12:30
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:My się trochę boimy tak organizować. Nie wiem, niby język znamy ale jakoś odwagi brak.
A czasami myślę, że może mam ochotę po prostu na takie all inclusive, gdzie nie trzeba nic organizować, myśleć i masz cały świat w pompie..
Kwestia kto co lubi i czego szuka. Bo ja chce odpocząć ale też zobaczyć swiat. Pozwiedzać. Wyrobić swoją opinie na temat danego miejsca. Zanudzilabym się w hotelu przez tydzień. A all inclusive jest trochę wiążące. Bo obiad do np 16 i musisz wrócić bo szkoda. I koszta. Na Cypr np najtaniej dla naszej 3ki miałam ofertę za 5.300 z śniadaniem. A tak wydam max 5tys z wszystkim. Wynajem samochodu na tydzień i zwiedzanie. A to nie takie trudne jak się wydaje. Raz spróbujesz i wciąga. Na airbnb są tanie noclegi gdzie wynajmujesz np dom tylko dla siebie.
Nigdy na byłam na wakacjach w hotelu. Może kiedyś ... Tylko ze wykupione wczasy są bez stresu. Ktoś za Ciebie zorganizuje i też fajnie. -
nick nieaktualnyWiesz, na all inclusive jest tak, że nie musisz patrzeć na pory posiłków, bo.. zawsze gdzieś dają jedzenie. Chyba,że włochy.. tam jest trochę biedniejsze, tzw soft.
A my tak zawsze 1 dzień hotel/plaża , potem 1 dzien wycieczka, potem znowu plaża, i tak na zmiane.. Trochę odpoczynku, trochę zwiedzania.. WYcieczki już albo kupujemy gdzieś w centrum - nie w hotelu, albo gdzieś sami jedziemy.. Pobróbujemy chyba trochę organizować na takim wyjeździe to może odważymy się całe wakacje..
Taki wyjazd na citibreak to jeszcze bym dała radę, ale tak tydzien .. to hardkor Ale kiedyś spróbujemy na pewno.