Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:A nas w walizki zapakujecie???
-
nick nieaktualny
-
Czarna i ja i mąż. Nawet nie mam czerwonej. Hehe i w życiu miałam tylko 1 stringi czerwone na maturę ale kiedy to było. Lata temu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:58
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
Ja w piatek będe pić na weselu.
Phia a ty korzystasz z braku @? Czy Mąż znowu zasnął? Ile to już dni u ciebie ma ten rekordowy cykl?
Wczoraj byłam na zebraniu rodziców u synka w przedszkolu. Grupa 3latków. Rodzice moim zdaniem są przerdol..... Chcieli więcej zajęć dodatkowych. Dzieciaki maja angielski codziennie i rosyjski raz w tygodniu. Do tego kazdego dnia co innego z zajec: robotyka, balet na zmiane z hip-hopem, laboratorium biologiczne, piłka nożna, logorytmika i nie pamiętam co jeszcze. Czas maja zapełniony, nie nudza się, jest czas na spacer i troche czasu wolnego na zabawę. A rodzice chcieli dodatkowo hiszpański i niemiecki! 4 jezyki dla 3-latków!!! I pytanie czy popołudniami po 16 mogłyby byc jeszcze jakieś zajęcia dodatkowe? Nie wiem na co liczą: jazde konna i recytacje wierszy??? Nie wiem co ludzie maja w głowach, jakas porażka. Przerost ambicji... -
Iwona27091991 wrote:mój mąż to chyba lubi czerwoną bieliznę bo wskoczyłam wczoraj w taką i wiecie co?przyszłam do kuchni po lampkę wina i nie zdążyliśmy iść do sypialni...
skończyło się na stole w jadalni
UUU zazdroszcze. My oboje zasmarkani i nic z sexu nie wyszło. Nawet coś próbowałam zagaić ale chyba nie miał ochoty. No nic dziś już ze mną lepiej to sama go przelece -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Korzystam a czemu by nie
ale wczoraj niestety po zakupach itp.. Padłam xD
śmiał się ze mnie tylko że grzejnika mu nie potrzeba bo taka gorąca byłam hehe
36dc rekordowy owszem
Mam nadzieje że to dobry znak. Gorąca kobieta, @ się spóźnia 8 dni. Ile jeszcze będziesz czekać? Ja już bym sikała na test. Ostatnio miałam 37 to już wściekłą chodziłam że się tak ciągnie.
Iwona my kiedyś się tak zapomnieliśmy i na parapecie w kuchni, zapomnieliśmy że przy zapalonym świetle cały blok obok miał kino bambino. Za to potem sąsiadów z naprzeciwka przyłapaliśmy, jej nogi w górze i on wykonujący ruchy posuwiste -
nick nieaktualnyno niestety, ja mieszkam z mamusią i babcią.. Stół odpada w kuchni. Jak jedna wyjedzie, to druga i tak zostaje.. ;/
Zostają tylko dzikie wakacje
Phia przyznaj się, nic nie sikałaś jeszcze? Kiedy chcesz testować?
A co do przerostu ambicji rodziców to znam i zawszę mówię, że taka nie będę i pozwolę dzieciom w przedszkolu robić brzydkie rysunki i nie będę za nich prac plastycznych robiła..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 09:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny