Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Wam się spodobały te spotkania
A nasz pierwszy pocałunek.. hm.. Nie bardzo pamiętam, bo nasze początki znajomości zaczęły się na imprezach, więc też miałam lekko w czubie ale bodajże pod moim domem jak grzecznie mnie odprowadził, pamiętam jedynie, że Go ugryzłam
A co do dominacji, zdecydowanie wolę jak dominuje facet, nie powiem, że czasem ja nie mam takiej potrzeby, ale z reguły wolę być zdominowana i porządnie przetrzepana haha Co chodzi o łóżko oczywiście, bo w życiu nigdy nie daję się dominować mój to twierdzi że jestem jak takie małe pieski, co robią tylko dużo hałasu, dużo szczekają i biegają
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
ABI90 wrote:A ny do dnia dzisiejszego sie smiejemy ze nasze spotkania to mialy byc tylko dla zabicia czasu a te zabijanie czasu trwa już 9 lat
U nas miał być weekendowy związek. On w Warszawie ja w Białymstoku. Jeździliśmy do siebie na weekendy 1,5roku. Potem zamieszkalismy razem. Jesteśmy 4 lata po ślubie.
Drobinkami właśnie tego słowa przetrzepana mi brakowało. Ja wczoraj byłam przetrzepana hehe aż mi się słabo zrobiło.
Dziewczyny jak długo po stosunku sperma wam wyplywa? Mój wydaje mi się że nie zostawia jakoś mega dużo towaru a cały następny dzień zolnierzyki uciekają. Przepraszam ze tak wprost pytam. . -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:No ja z zegarkiem w reku nie leze po wszystkim heh...
Uciekaja po jakims czasie bo one nie lubia milutkich cieplutkich domkow heh
Ja też nie, zaraz po wypływa spora artyleria ale jeszcze kolejny dzień ze mnie leci. Albo to już moje sluzy, nigdy nie wiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoszukiwania obraczki ???
Ktory taki madry i zgubil xD
U mnie tez bez sexow hehe bo moj poszedl sie kapac a ja padlam jak male dzieciatko hehe
Rano opierdziel dostal ze nie obudzil to wiecie co odp... Ze tak slodko spalam ze zal mu bylo budzić... Ale ma szczescie ze sie w nocy tulil haha uratowal swoja skore troche xD -
Dzień dobry
Katar mnie zalewa. Też się nie wyspałam bo Młody przyszedł do nas w nocy i spał jak rozgwiazda rozwalony na pół łóżka.
Ja teraz właśnie mam płodne i libido wzrosło. Tylko te przeziebienie zupełnie nie potrzebne. Trzeba włączyć zasadę zimowego sexu: Kto ma katar ten na dole. -
nick nieaktualny
-
Wow nie wyobrazam sobie rozliczania z paragonów.
Ja w pracy takie sytuacje obserwuje, że przychodzi małżeństwo i każdy płaci za swoje zakupy. Oddzielne paragony. Moja ciotka z wujkiem też tak maja, że każdy ma swoje konto, podzielone rachunki i nie wiedzą kto ile kasy ma.
Za to u nas wolna amerykanka z kasa. Przelewy robimy miedzy soba w te i z powrotem. Raz mu wysłałam z opisem "na waciki" , innym razem "na kwiatki dla żonki". Tylko że kasy mamy na tyle wystarczająco że nie zastanawiam się w sklepie czy wystarczy do pierwszego i to jest ten mega komfort. A że jesteśmy w trakcie budowy domu to każdy grosz się liczy. Teraz męża namówiłam na wakacje to się smieje że lecimy na drzwiach wejsciowych do domu bo to mniej wiecej tyle kasy na wakacje pójdzie.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:58
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyKOnieczynka
U nas bardzo podobnie.
Mamy wspólne konto oszczednościowe ( BUFOR) i przelewamy na nie kasę..
Każdy ma swoje konto na które przychodzi wypłata.
Kto ma akurat kasę - ten płaci.
Kto ma czas - robi zakupy.
A potem jak któremuś braknie, to robimy przelewy - konta w jednym banku. Wypłaty on ma 10, ja 25 więc fajne się to bilansuje
Nikt się nie rozlicza ile wydał na dom, ile na swoje sprawy..
Ale to się sprawdza w takim przypadku jak nie brakuje CI do 1, nie musisz wyrywać kasy na swoje potrzeby, ustalać priorytetów. No i sprawdza się jeśli obie strony tak samo szanują pieniążki, bo wiesz,że Twój mąż Cię nie zaskoczy, i zamiast kasy na koncie będziesz miała motor w garażu, a on wie, że nie przepierdolisz całej kasy na zabiegi w spa..
Jak będziemy się rozwodzić, to będziemy mieli trudniej, bo jakoś kasę trzeba będzie podzielić
-
nick nieaktualnyA to my oboje takie skneruski haha
Musze mieć na koncie troche grosza xD
Ale spontaniczne zakupy tez sie zdarzaja hehe np. Kuchnia kupiona za namowa rodzicow hehe
Zreszta gdyby nie to ze ciut oszczedzalam to bym nie zylabym tak jak teraz xD
Nierozumiem ludzi ktorzy robia zakupy osobno... Masakra
A co do kont to mam ten wasz buforek na swoim osobistym koncie hehe i 2 wspolne konto gdzie wplywa jego wyplata bo ja mam do raczki xD
Wiec szybko go moge wyrolowac haha ale taka nie jestem:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 10:19
-
nick nieaktualny