Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Just sex
Odpowiedz

Just sex

Oceń ten wątek:
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanne wrote:
    Dziewczyny jak sobie czasem pomagacie z spadający libido? Na mnie swego czasu działały filmy 18+, chyba czas sprawdzić czy działają dalej
    Susanne, to jest właśnie najgorsze, kiedy sex zaczynamy uzależniać od tego, czy się opłaca, czy jest ovu.
    Moim zdaniem właśnie to wpływa na obniżenie libido.

Ja od jakiegoś czasu już odpuściłam codzienny sex podczas owulacji, bo po prostu zmuszałam się do tego. Nie mam aż takiego temperamentu, żeby codziennie. Do starań to mnie dopinguje mąż, bo on jest z tych facetów, co najlepiej by chcieli dwa razy dziennie. ;)

Co do podwyższania libido, to polecam wibrator-masażer do łechtaczki. Rewelacja! Znakomita większość kobiet ma orgazm łechtaczkowy, dlatego ta zabawka sprawia cuda. :) Do tego może to być sposób na przełamanie rutyny, bo ja nie bawię się sama tą zabawką, tylko jest to zadanie męża. :)

• Susanne Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 15:05

Iza-K lubi tę wiadomość

🧘‍♀️ “Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain.”

2/2022 23cs 💔 PJP

37cs
    21.04 ✨ IUI ✨

Chłopiec 💙

age.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 5 marca 2020, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nowe majteczki. Takie z koralikami w strategicznym miejscu. Aż 5 sztuk. Wczoraj testowałam pierwsze i jestem trochę obolała hi hi hi.

Susanne, Iza-K lubią tę wiadomość

npV2p1.png
  • Wróbel Autorytet

Wysłany: 5 marca 2020, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wyciekania to lekarka mi mówiła że to nie szkodzi. Nie leżałam i itak się udało.
    Ja zazwyczaj wypluwam ale czasem połykam chociaż rzadko.

npV2p1.png
  • Susanne Autorytet

Wysłany: 5 marca 2020, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 13:58

🧘‍♀️ “Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain.”

2/2022 23cs 💔 PJP

37cs
    21.04 ✨ IUI ✨

Chłopiec 💙

age.png
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 8 marca 2020, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    Ja mam nowe majteczki. Takie z koralikami w strategicznym miejscu. Aż 5 sztuk. Wczoraj testowałam pierwsze i jestem trochę obolała hi hi hi.
    Wróbelku, i jak kolejne testowania? :) Ja bym nie dała rady chodzić w takich majteczkach, dostałabym spazmów w towarzystwie od stymulacji koralikami! ;)

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 8 marca 2020, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha one nie służą do chodzenia tylko zdejmowania. Nawet spanie w nich bardzo pobudza...
    Bardzo fajnie budują napięcie jak w nich się przechadzasz. Można się trochę podrażnić z mężem :)

npV2p1.png
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobudzanie podczas spania to nie dla mnie. Ja jestem z tych, których lepiej nie budzić, bo ugryzę!
    Ja też kupiłam ostatnio 2 pary seksownych ciuszków. Tylko że z moim biustem B - to w dekolcie pokrytym samą koronką i tak nic nie widać. :) :) :)

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ja też z tych małobiuściastych. Mojemu to nigdy nie przeszkadzało i tak jestem dla niego pociągająca w koronkach i siateczkach.

Iza-K lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel wrote:
    Iza ja też z tych małobiuściastych. Mojemu to nigdy nie przeszkadzało i tak jestem dla niego pociągająca w koronkach i siateczkach.
    To jest akurat najfajniejsze w mężach. :) My przejmujemy się, że mamy piersi czy pupy dalekie od doskonałości, a oni są zachwyceni naszym widokiem nago jak chłopczyk ulubioną zabawką. ;) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 10:01

Wróbel, MagdaLena lubią tę wiadomość

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ucichło w tym temacie. :(
    Dziewczyny, co tak cicho?
    U mnie dwóch kresek nadal nie ma, więc trzeba dalej próbować, jak najwięcej.

• PJUR Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2020, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, podbijam temat :) proszę o link do majteczek, zaciekawił mnie ten temat :)

Iza-K lubi tę wiadomość

32 lat, 16 cs z obserwacją

Koniec z obserwacją, dwie procedury za nami, bez transferów.

b888f19021340e1872b623c974540a38.png
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2020, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 17:30

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2021, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ucichło w tym temacie. :(
    Dziewczyny, co tak cicho?
    U mnie dwóch kresek nadal nie ma, więc trzeba dalej próbować, jak najwięcej.

• Susanne Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2021, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Iza! U mnie też dalej 2 kresek brak, ale za to 🐝🐝 na wysokim poziomie 😂
    Jakieś nowinki ?

Iza-K lubi tę wiadomość

2/2022 23cs 💔 PJP

37cs
    21.04 ✨ IUI ✨

Chłopiec 💙

age.png
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2021, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 🐝🐝 ostatnio znowu z mniejszym entuzjazmem przez brak efektów. Szkoda, że w tym wątku tak ucichło, bo poprawiało mi to humor i dopingowało do starań w łóżku! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2021, 10:41

• Susanne Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2021, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza-K wrote:
    U mnie 🐝🐝 ostatnio znowu z mniejszym entuzjazmem przez brak efektów. Szkoda, że w tym wątki tak ucichło, bo poprawiało mi to humor i dopingowało do starań w łóżku! :)

No mi się to w glowie nie mieści, czemu z tego bzykania nic nie wychodzi. Tez niedawno mialam etap spadku entuzjazmu.
    Zorganizowaliśmy sobie wyjazd weekendowy, kolacja,winko, hotel, płomień wzniecony.
    A jak nie to zawsze posłuszny wibrator wspomoże:P tu na forum jest szał na słynne pingwinki.

Iza-K lubi tę wiadomość

2/2022 23cs 💔 PJP

37cs
    21.04 ✨ IUI ✨

Chłopiec 💙

age.png
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2021, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanne wrote:
    A jak nie to zawsze posłuszny wibrator wspomoże:P tu na forum jest szał na słynne pingwinki.
    Pingwinka nie znam, ale masażer łechtaczki to genialny wynalazek! :)

Susanne lubi tę wiadomość

• Krasnalowa Koleżanka

Wysłany: 20 kwietnia 2022, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Co zrobić by się chciało kiedy się nie chce? Obojgu.
    Przed ślubem to uleżeć spokojnie obok siebie było ciężko 😈🤩, po przyszły stresy, a teraz po 1,5 roku starań mam wrażenie że kochamy się najczęściej tylko po to żeby mieć potomka;(
    Może powinniśmy wspomóc się zabawkami o których piszecie...
    Pozdrawiam;)

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2022, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krasnalowa wrote:
    Dziewczyny,
    Co zrobić by się chciało kiedy się nie chce? Obojgu.
    Przed ślubem to uleżeć spokojnie obok siebie było ciężko 😈🤩, po przyszły stresy, a teraz po 1,5 roku starań mam wrażenie że kochamy się najczęściej tylko po to żeby mieć potomka;(
    Może powinniśmy wspomóc się zabawkami o których piszecie...
    Pozdrawiam;)
    Krasnalowa, miałam dokładnie tak samo. Seks był podporządkowany owulacji, staraniom. Stał się obowiązkiem, a nie przyjemnością. W pewnym momencie skończyliśmy z takim podejściem, skoro i tak nie przynosił rezultatów.

Wróciliśmy do kwestii, kto co lubi w seksie. Ja mam największe orgazmy przy masażerze łechtaczki i to jest obowiązkowy punkt w grze wstępnej :) za to ja częściej teraz robię loda, a przez dłuższy czas szkoda było każdej kropli spermy :(

#Susanne - sprawiłam sobie słynnego pingwinka i... dla mnie lipa, na mnie niestety ta stymulacja falą ciśnienia wcale nie działa.

:P tu na forum jest szał na słynne pingwinki.

‹‹ 261 262 263 264 265
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ