Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Susanne wrote:Dziewczyny jak sobie czasem pomagacie z spadający libido? Na mnie swego czasu działały filmy 18+, chyba czas sprawdzić czy działają dalej
Moim zdaniem właśnie to wpływa na obniżenie libido.
Ja od jakiegoś czasu już odpuściłam codzienny sex podczas owulacji, bo po prostu zmuszałam się do tego. Nie mam aż takiego temperamentu, żeby codziennie. Do starań to mnie dopinguje mąż, bo on jest z tych facetów, co najlepiej by chcieli dwa razy dziennie.
Co do podwyższania libido, to polecam wibrator-masażer do łechtaczki. Rewelacja! Znakomita większość kobiet ma orgazm łechtaczkowy, dlatego ta zabawka sprawia cuda. Do tego może to być sposób na przełamanie rutyny, bo ja nie bawię się sama tą zabawką, tylko jest to zadanie męża. -
Wróbel wrote:Ja mam nowe majteczki. Takie z koralikami w strategicznym miejscu. Aż 5 sztuk. Wczoraj testowałam pierwsze i jestem trochę obolała hi hi hi.
-
Wróbel wrote:Iza ja też z tych małobiuściastych. Mojemu to nigdy nie przeszkadzało i tak jestem dla niego pociągająca w koronkach i siateczkach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 10:01
Wróbel, MagdaLena lubią tę wiadomość
-
Hej Iza! U mnie też dalej 2 kresek brak, ale za to 🐝🐝 na wysokim poziomie 😂
Jakieś nowinki ?Iza-K lubi tę wiadomość
-
Iza-K wrote:U mnie 🐝🐝 ostatnio znowu z mniejszym entuzjazmem przez brak efektów. Szkoda, że w tym wątki tak ucichło, bo poprawiało mi to humor i dopingowało do starań w łóżku!
No mi się to w glowie nie mieści, czemu z tego bzykania nic nie wychodzi. Tez niedawno mialam etap spadku entuzjazmu.
Zorganizowaliśmy sobie wyjazd weekendowy, kolacja,winko, hotel, płomień wzniecony.
A jak nie to zawsze posłuszny wibrator wspomoże:P tu na forum jest szał na słynne pingwinki.
Iza-K lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Co zrobić by się chciało kiedy się nie chce? Obojgu.
Przed ślubem to uleżeć spokojnie obok siebie było ciężko 😈🤩, po przyszły stresy, a teraz po 1,5 roku starań mam wrażenie że kochamy się najczęściej tylko po to żeby mieć potomka;(
Może powinniśmy wspomóc się zabawkami o których piszecie...
Pozdrawiam;) -
Krasnalowa wrote:Dziewczyny,
Co zrobić by się chciało kiedy się nie chce? Obojgu.
Przed ślubem to uleżeć spokojnie obok siebie było ciężko 😈🤩, po przyszły stresy, a teraz po 1,5 roku starań mam wrażenie że kochamy się najczęściej tylko po to żeby mieć potomka;(
Może powinniśmy wspomóc się zabawkami o których piszecie...
Pozdrawiam;)
Wróciliśmy do kwestii, kto co lubi w seksie. Ja mam największe orgazmy przy masażerze łechtaczki i to jest obowiązkowy punkt w grze wstępnej za to ja częściej teraz robię loda, a przez dłuższy czas szkoda było każdej kropli spermy
#Susanne - sprawiłam sobie słynnego pingwinka i... dla mnie lipa, na mnie niestety ta stymulacja falą ciśnienia wcale nie działa.
tu na forum jest szał na słynne pingwinki.