Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza-K wrote:Następna z orgazmami we śnie, jak ja wam zazdroszczę. Mnie podczas @ budzi najwyżej ból brzucha, a nie orgazm.Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019
-
nick nieaktualny
-
Czy u was tez wasi mężowie/ partnerzy pytają was czy maja skończyć w środku czy na zewnątrz ? Hehe takie dziwne trochę
Iza-K lubi tę wiadomość
👩🏻25
🧔🏻 35
💊 kwas foliowy
27.04.20 czułość 10 ⏸
28.04.20 czułość 25 ⏸
29.04.20 beta - 135.11
04.05.20 beta 2 - 3462.00 -
Annja wrote:Czy u was tez wasi mężowie/ partnerzy pytają was czy maja skończyć w środku czy na zewnątrz ? Hehe takie dziwne trochę
-
Anamaya wrote:Mój pyta bo czasem lubi na zewnątrz 😅
Mój cały czas xD nje wiem czy to jest dziwne czy normalne ? Tzn bo cały czas ogółem na zewnątrz u nas jest
No ale zastanawia mnie to czy jego pytanie jest dlatego ze czeka aż ja powiem zeby kończył cały czas w środku czy dlatego ze on sam nie wie czego chce xDJo88 lubi tę wiadomość
👩🏻25
🧔🏻 35
💊 kwas foliowy
27.04.20 czułość 10 ⏸
28.04.20 czułość 25 ⏸
29.04.20 beta - 135.11
Annja wrote:Mój cały czas xD nje wiem czy to jest dziwne czy normalne ? Tzn bo cały czas ogółem na zewnątrz u nas jest
No ale zastanawia mnie to czy jego pytanie jest dlatego ze czeka aż ja powiem zeby kończył cały czas w środku czy dlatego ze on sam nie wie czego chce xD
To mu powiedz jak ja mojemu, że masz fetysz i jara Ciebie jak kończy w środku 😂 W sumie to ja to lubię czyli mam fetysz -
Anamaya wrote:To mu powiedz jak ja mojemu, że masz fetysz i jara Ciebie jak kończy w środku 😂 W sumie to ja to lubię czyli mam fetysz
😁😁 w sumie nie głupie👩🏻25
🧔🏻 35
💊 kwas foliowy
27.04.20 czułość 10 ⏸
28.04.20 czułość 25 ⏸
29.04.20 beta - 135.11
Annja wrote:Czy u was tez wasi mężowie/ partnerzy pytają was czy maja skończyć w środku czy na zewnątrz ? Hehe takie dziwne trochę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2020, 15:46
-
Susanne wrote:Przed staraniami bylo zawsze na zewnątrz, wiec nie pytał, teraz jest zawsze w srodku i tez nie ma pytań. Ustaliliśmy po prostu, ze tak jest i juz.
A przy lodziku (choc u nas lodzik jest zazwyczaj przy grze wstepnej) jest do buzi, tez nie pyta, bo wie, ze lubie. No chyba, ze ma ochote gdzies indziej, to wysyła znaczący sygnał. Tak dla odmiany. Oststnio jednak tak jak poprzedniczki, raczej kazda kropla na wage złota:D
Przed staraniami nie lubiłam kończyć w środku, bo potem pół dnia ze mnie wycieka sperma, więc mąż zawsze kończył na zewnątrz (dzisiaj myślę sobie, co za marnotrawstwo). Ale kto wtedy wiedział...
Wtedy mąż miał atrakcję, że mógł wymyslić, gdzie skończy. Ale w buzi to może 1-2 razy w roku, kiedy mam szalony nastrój (zazwyczaj po imprezie na rauszu). Nie znoszę kończenia w buzi - ta galaretowata konsystencja spermy, brrr
-
Susanne wrote:Ja to raz dwa i połykam, zdaje sobie sprawę, ze jestem w mniejszosci, ale nie znosze tego bałaganu po ukończeniu gdzie popadnie.
A co do wyciekania spermy, to czy stosujecie jakies sposoby, zeby nie wylewała sie po? Lezycie z nogami do góry itd? Dla mnie to sie wziaz wydaje troche zabawne, ale jak juz wspominałyśmy kazda kropla na wage złota, a ja to jak czasem pojde siku po, to mam wrazenie, ze wszystko leci. 🤷♀️
Susanne, no to z połykaniem jesteś marzeniem faceta. Ja tak jak pisałam, skończyć w buzi pozwalam od wielkiego święta, a i to od razu wypluwam!