Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Just sex
Odpowiedz

Just sex

Oceń ten wątek:
  • Zośka Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2019, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Zośka to ja mam tak samo tylko moje dziecię 11 lat młodsze 😉
    Zasypia o 22 kiedy ja już padam na twarz.
    Maz trzeci miesiąc czeka na 🍦🍦🍦
    Rano sobie postanawiam że dziś to już na bank się uda, około 19 zmieniam zdanie na może jutro 😉
    Mój mąż też czeka, ale i ja czekam, też mi się marzy długi, namiętny sex, taki bez zahamowań, bez oczekiwania na owulację i nasłuchiwania czy córą śpi. Najchętniej to wyjechała bym gdzieś na weekend, ale niestety nie mamy z kim zostawić naszej nastolatki. Laski, jak robicie loda? Hehe, chodzi mi o tą ikonkę?

Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2019, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już myślałam że o innego loda Ci chodzi. 😋
    Z telefonu gotowca wklejam. Mój Huawei ma takie.

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2019, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Na swoje usprawiedliwienie mam tylko fatalne samopoczucie w 9tym miesiącu plus 6 tygodni połogu. A teraz już nic mnie nie usprawiedliwia 😋
    Aaaaa, mnie usprawiedliwia tylko to, że na zrobienie 🍦🍦🍦 to muszę mieć natchnienie, no i natchnienie mam gdzieś tak raz w miesiącu. :)
    Poza tym już prawie 3 lata starań, a każda kropla nawet preejakulatu jest na wagę złota i nie wolno jej zmarnować, haha :)

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2019, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka wrote:
    Laski, jak robicie loda? Hehe, chodzi mi o tą ikonkę?
    :) :) :) Już myślałam, że to jakieś dyskusje z Kamasutry!
    Ja ikonkę skopiowałam od Konieczynki, w ogóle oprócz uśmiechów nie umiem na Ovufriend wstawiać żadnych ikonek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2019, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha są w emotikonach w tym dziale z jedzeniem 🤯

Ważne że wiecie jak robić ta druga wersję 😏😏😂

• Zośka Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka93 wrote:
    Haha są w emotikonach w tym dziale z jedzeniem 🤯

Ważne że wiecie jak robić ta druga wersję 😏😏😂
    Hehe, kurcze nie wiem, wytłumaczy?

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka, o tym już śpiewali w Teleranku w piosence pt. "Lizak":
    "Chwyć oburącz i ssij, mocno ssij" :) :) Nie znoszę tej piosenki!

Żanetka93 lubi tę wiadomość

• Zośka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza-K wrote:
    Zośka, o tym już śpiewali w Teleranku w piosence pt. "Lizak":
    "Chwyć oburącz i ssij, mocno ssij" :) :) Nie znoszę tej piosenki!
    O kurna, chyba mnie coś ominęło, nie paśmiętam takiej piosenki. A ja tu, powoli zabieram się, suptelnie, dopiero potem się rozpędzam, głupia ja, a to trzeba odrazu z grubej rury hahaha. Dzięki za wyjaśnienie, bo pewnie całe życie przeżyłabym z tą świadomością. Hahaha. Laski, wesoło tu, tego mi był o trzeba. Uwielbiam Was, odrazu gębą się śmieje!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 15:09

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka, nie mów, że nie znasz, piosenka stara jak świat:
    https://www.youtube.com/watch?v=KY04K6L-9Ko

Okropna, ale faceci oczywiście ją uwielbiają. ;)

• Zośka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2019, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza-K wrote:
    Zośka, nie mów, że nie znasz, piosenka stara jak świat:
    https://www.youtube.com/watch?v=KY04K6L-9Ko

Okropna, ale faceci oczywiście ją uwielbiają. ;)
    O widzisz, stara jak świat, kiedyś słyszałam, ale to było tak dawno, że zapomniałam o instrukcji 😋

Iza-K lubi tę wiadomość

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🍭🍭🍧🍨🍦
    Ja też tej piosenki nie pamiętam ha ha ha
    Dla mnie najtrudniejsze jest teraz konieczność bycia cicho a potem będzie jeszcze gorzej...

Iza-K lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • Zośka Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2019, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już zadowolona :). Wczoraj siedzieliśmy długo, aż córa zaśnie. I było extra. Tego mi było trzeba, dziś powtórka z rozrywki w dzień i liczę na więcej 😋 i więcej. W miarę jedzenia, apetyt rośnie.

• Zośka Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2019, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo, jest tu ktoś? Mój mąż ma mnie już dosyć, powiedział wczoraj, że nie ma już 18 lat hahahaha

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka, u mnie jest odwrotnie. Wczoraj byliśmy w klinice i lekarz poradził, że przed inseminacją warto jeszcze spróbować seksu codziennie , przez cały miesiąc, bo to zwiększa szanse zajścia w ciążę o 50 procent. Mężowi aż oczy się zaświeciły, a ja palnęłam: "Kto to wytrzyma?", aż się lekarz roześmiał!.
    No i oczywiście padnięta wczoraj zasnęłam.
    Zośka, mogę powiedzieć tak jak Twój mąż - Nie mam już 18 lat, codziennie to ja nie dam rady. :)

• Zośka Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2019, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza-K wrote:
    Zośka, u mnie jest odwrotnie. Wczoraj byliśmy w klinice i lekarz poradził, że przed inseminacją warto jeszcze spróbować seksu codziennie , przez cały miesiąc, bo to zwiększa szanse zajścia w ciążę o 50 procent. Mężowi aż oczy się zaświeciły, a ja palnęłam: "Kto to wytrzyma?", aż się lekarz roześmiał!.
    No i oczywiście padnięta wczoraj zasnęłam.
    Zośka, mogę powiedzieć tak jak Twój mąż - Nie mam już 18 lat, codziennie to ja nie dam rady. :)
    O widzisz, o 50%. Kurcze my codziennie od paru dni, ale 8 grudnia to dopiero było, 2 razy się udało. Jestem po owulce, dziś byłam na usg i lekarz mówił, że płyn jest w zatoce daglasa :). Mówiłam mężowi, że jeszcze dzisiaj i dam mu spokój jeden dzień, negocjuje skubany do tygodnia hehe. Nieźle go wymęczyłam...

Iza-K lubi tę wiadomość

• Iza-K Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka wrote:
    Mówiłam mężowi, że jeszcze dzisiaj i dam mu spokój jeden dzień, negocjuje skubany do tygodnia hehe. Nieźle go wymęczyłam...
    U mnie to ja "negocjuję", że starania staraniami, ale codziennie to ja nie dam rady. Mój mąż to jeden z tych facetów, którzy chcieliby pewnie i trzy razy dziennie. Za to według mnie jak jest kilka dni przerwy, to po takiej przerwie sex daje kilkukrotnie większe doznania i przyjemność! Przynajmniej ja tak mam.

• Kinga13 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) zaglądnełam do Was i widzę, że jednak się rozpisałyście troszkę ;)

Ja też jakiś czas temu usłyszałam od męża, że on nie ma już 18 lat xD ja mam z kolei wysokie libido i to bardzo :P niestety ostatnio nie mamy za wiele okazji. W ciąży z pierwszym synkiem byłam niepohamowana, kochaliśmy się praktycznie całą ciążę, bywało, że i kilka razy dziennie, bo ja po prostu nie mogłam wyrobić xD teraz znów jestem w ciąży i jest inaczej... więcej zmartwień już, gorzej się czuję. Po pierwszym synu mam rzadki konflikt serologiczny (to akurat do seksu nic nie ma, ale jakoś tak człowiek myśli i się martwi). Na początku mieliśmy 3 pęcherzyki, jeden się nie rozwinął i będą bliźniaki :P dopiero 2 tygodnie temu dostaliśmy zielone światło na seks to mąż z kolei w firmie ma szczyt przedświąteczny i nie ma go w domu :( normalnie pracuje u nas w domu, ale przed świętami jedzie do firmy i tam śpi, wraca tylko na weekendy. Także udało się tylko raz w zeszły weekend i w dodatku po tak długiej przerwie strasznie się poobcierałam, no ale cóż. Zawsze to przerabiam po przestojach, jutro wraca i już ma wolne do przyszłego roku to liczę, że będzie super ;)

Zawodowo też przydałoby mi się trochę wygibasów z mężem, bo zaczęłam prowadzić erotyczną stronkę i wcześniej kiedy byłam taka nakręcona i w obiegu to wszystko przychodziło mi bardzo lekko ;) i praca nad stroną i pisanie tekstów. A teraz często nie mogę znaleźć weny, a jak już znajdę to czuję takie wewnętrzne zdenerwowanie, że też bym chciała!

08.09.2017 - Staś <3
    24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
    18.05.2020 - Lilka i Nelka <3 <3

konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej
  • Iza-K Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga, podaj adres Twojej erotycznej stronki!
    Uwielbiam ten temat także dlatego, że chyba ja mam tutaj najsłabsze libido. Tutaj koleżanki opowiadały już o swoich orgazmach w czasie snu! Ty o kilku sexach na dzień. To mój mąż chyba źle trafił, bo mnie to nie kilka razy na dzień, tylko raz na kilka dni! :)

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się za to po ciąży coś poprzestawialo. Może nieprzespana noce a może kolki i płacze drugorodnej powodują że o sexie zapominam. Nawet jak sobie przypomnę to sił brak. Chyba już od 10dni nic nie było.
    Dzieciaki jeszcze nie śpią. A za godzinę to ja padne.

Snów erotycznych też dawno nie miałam 😐 a ten orgazm przez sen kiedyś mi się zdarzył 😃

Piosenki o lizaku ja też nie znałam. I jak przeczytałam tekst to zupełnie nie o lizaku myślałam. 😉

Iza-K lubi tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Kinga13 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, https://kokietka.net :P nad stroną pracuję od ponad roku, ale otwarcie było niecały miesiąc temu także większość tekstów jeszcze nie ujrzała światła dziennego :P

Konieczynka, u mnie osłabienie libido po porodzie trwało dosyć długo. Raczej kwestia hormonów, pewnie dodatkowo przeciągało się to przez karmienie - karmię zresztą do dziś. Na początku nie miałam pociągu w ogóle, dużo we znaki dawało zmęczenie, tak jak mówisz. Ale potem przyszedł taki moment gdzie głowa chciała, a ciało nie i to było dla mnie straszne. Czasem sobie tak siedziałam i myślałam "kurczę, ale fajnie by było się tak pobzykać jak kiedyś". A jak przychodziło co do czego to nie potrafiłam się podniecić, dotyk męża czułam jak przez papier, albo jakby to nie mnie dotykał tylko jakieś obce ciało. A jak wróciły mi owulacje to wróciło wszystko i było serio cudownie <3 w międzyczasie byłam raz w ciąży, którą niestety straciłam i po poronieniu brałam pigułki przez 2 miesiące żeby odsapnąć od starań i po nich znowu wróciło to samo :( nie byłam w stanie tego znieść i je odstawiłam i po jakimś tygodniu znów wszystko super. I wtedy to był taki etap, gdy czułam, że seks zmienił się na lepsze po porodzie, a już przed nie narzekałam przecież :P ale zaczęłam jeszcze bardziej poznawać siebie, wychodzić poza ramy tych technik, które już miałam sprawdzone i odkrywać nowe ;) też wtedy zaprzyjaźniłam się z wibratorem i to właśnie z penetracją :P a wcześniej używałam go też tylko łechtaczkowo xD

08.09.2017 - Staś <3
    24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
    18.05.2020 - Lilka i Nelka <3 <3

konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej
‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ