Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Konieczynka, gratulacje!
Wątek umarł, a szkoda, bo dawał mi dużo uśmiechu i energii do dalszych starań.
Ale może umarł też dlatego, że dziewczyny zaszły , urodziły i są zajęte dzidziusiami. A to dobra wiadomość. Tylko u mnie ciągle nic.Konieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem w szoku, bo akurat ostatnio dużo siedzę w tematach około-erotycznych, czytam fora, piszę teksty i nawet usiadłam do jednego o seksualności podczas starań o dziecko i.. tu nie trafiłam? Szok i niedowierzanie! xD super, że jest tu takie miejsce, bo jednak tu na ovu pełno wykresów, testów badań i to wszystko jest takie stresujące. A przecież te starania są takie piękne08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Kinga13 wrote:A przecież te starania są takie piękne
Konieczynka, Kinga13 lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta, potrzebuję porady.
Staramy się dość długo. Póki co rozkoszowanie się sobą - nie znudziło nam się. Problem polega na tym, że żyjemy w dwóch różnych miastach i jak płodne są w weekend to jest ok, bo Mąż i tak przyjeżdża na weekend. A jak płodne wyskakują w dni powszednie to robi się problem z mojej strony. Bo on wtedy przyjeżdża specjalnie, żeby się rozkoszować. A mi świadomość tego, że on specjalnie przyjeżdża (no inaczej się przecież nie wstrzelimy, nawet z naszymi marnymi parametrami, gdzieś tli się nadzieja, że uda się uniknąć ivf) odbiera całą radość, spontaniczność i chęć. Mąż mnie podnieca - czysto fizycznie mam na niego ochotę, ale kurka jak są te płodne w takiej konfiguracji jak dziś, to odpadam. Wiem, że to psycha, czy któraś miała podobny problem? Co może pomóc?ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
Krąsi wrote:Dziewczęta, potrzebuję porady.
Mąż kupił mi taki prezencik na Walentynki. Zresztą kupił już trzy w tym roku, aż trafiłam się ten właściwy! Bo duży wibrator zupełnie mi nie podszedł, wkładanie tego wibrującego ustrojstwa do środka nie podnieca mnie, tylko drażni. Za to taki mały wibrator do łechtaczki to po prostu bomba. W życiu nie miałam takich orgazmów, jak teraz dzięki tej zabawce!
Przy czym wibrator nie jest wcale konkurencją dla faceta. Mnie właśnie podnieca, jak mój M mnie nim pieści, doprowadza do orgazmu, a dzięki temu mam wtedy już większą ochotę na normalny sex, w celach prokreacyjnych.Więc jeśli miałabym coś poradzić, to spróbować tego.
Krąsi lubi tę wiadomość
-
O jak miło że ktos tu zagląda.
Co u Was dziewczyny?
Wróbel, Żanetka?
Ja wróciłam do sexu po połogu. Czułam się znowu jak dziewica. I chciałam i się bałam.
Jak się okazało niepotrzebnie. Ostatnio sex był super. Tylko dość szybki. Oboje nie mogliśmy się powstrzymać 😉
-
Hej dziewczyny. Mi też brakuje takiej odskocznią od starań. Seks jest trochę taki mechaniczny... Poza tym w domu mamy naszą Cudowną 11-latkę, która spać chodzi 22, w zasadzie to tak jak my... Często jest tak, że padamy ze zmęczenia w tym samym czasie co córcia, a rano albo się z siebie śmiejemy, albo złościmy, że nie doczekaliśmy hehe. Także Drogie Panie, nie uciekajcie nam stąd. Jesteście nam Bardzo POTRZEBNE.!!!😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 21:09
Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zośka to ja mam tak samo tylko moje dziecię 11 lat młodsze 😉
Zasypia o 22 kiedy ja już padam na twarz.
Maz trzeci miesiąc czeka na 🍦🍦🍦
Rano sobie postanawiam że dziś to już na bank się uda, około 19 zmieniam zdanie na może jutro 😉Iza-K lubi tę wiadomość
-
Iza-K wrote:Muszę to pokazać mojemu mężowi! On jojczy, kiedy musi czekać miesiąc na . 🍦
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko fatalne samopoczucie w 9tym miesiącu plus 6 tygodni połogu. A teraz już nic mnie nie usprawiedliwia 😋
A marzy mi się długi namiętny sex. Tylko mam zawsze z tyłu głowy kiedy i które z dzieci teraz się obudzi.Iza-K lubi tę wiadomość