Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
Konieczynka, gratulacje!
Wątek umarł, a szkoda, bo dawał mi dużo uśmiechu i energii do dalszych starań.
Ale może umarł też dlatego, że dziewczyny zaszły , urodziły i są zajęte dzidziusiami. A to dobra wiadomość. Tylko u mnie ciągle nic.Konieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem w szoku, bo akurat ostatnio dużo siedzę w tematach około-erotycznych, czytam fora, piszę teksty i nawet usiadłam do jednego o seksualności podczas starań o dziecko i.. tu nie trafiłam? Szok i niedowierzanie! xD super, że jest tu takie miejsce, bo jednak tu na ovu pełno wykresów, testów badań i to wszystko jest takie stresujące. A przecież te starania są takie piękne08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Kinga13 wrote:A przecież te starania są takie piękne
Konieczynka, Kinga13 lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta, potrzebuję porady.
Staramy się dość długo. Póki co rozkoszowanie się sobą - nie znudziło nam się. Problem polega na tym, że żyjemy w dwóch różnych miastach i jak płodne są w weekend to jest ok, bo Mąż i tak przyjeżdża na weekend. A jak płodne wyskakują w dni powszednie to robi się problem z mojej strony. Bo on wtedy przyjeżdża specjalnie, żeby się rozkoszować. A mi świadomość tego, że on specjalnie przyjeżdża (no inaczej się przecież nie wstrzelimy, nawet z naszymi marnymi parametrami, gdzieś tli się nadzieja, że uda się uniknąć ivf) odbiera całą radość, spontaniczność i chęć. Mąż mnie podnieca - czysto fizycznie mam na niego ochotę, ale kurka jak są te płodne w takiej konfiguracji jak dziś, to odpadam. Wiem, że to psycha, czy któraś miała podobny problem? Co może pomóc?ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
Krąsi wrote:Dziewczęta, potrzebuję porady.
Przy czym wibrator nie jest wcale konkurencją dla faceta. Mnie właśnie podnieca, jak mój M mnie nim pieści, doprowadza do orgazmu, a dzięki temu mam wtedy już większą ochotę na normalny sex, w celach prokreacyjnych. Więc jeśli miałabym coś poradzić, to spróbować tego.Krąsi lubi tę wiadomość
-
O jak miło że ktos tu zagląda.
Co u Was dziewczyny?
Wróbel, Żanetka?
Ja wróciłam do sexu po połogu. Czułam się znowu jak dziewica. I chciałam i się bałam.
Jak się okazało niepotrzebnie. Ostatnio sex był super. Tylko dość szybki. Oboje nie mogliśmy się powstrzymać 😉
-
Hej dziewczyny. Mi też brakuje takiej odskocznią od starań. Seks jest trochę taki mechaniczny... Poza tym w domu mamy naszą Cudowną 11-latkę, która spać chodzi 22, w zasadzie to tak jak my... Często jest tak, że padamy ze zmęczenia w tym samym czasie co córcia, a rano albo się z siebie śmiejemy, albo złościmy, że nie doczekaliśmy hehe. Także Drogie Panie, nie uciekajcie nam stąd. Jesteście nam Bardzo POTRZEBNE.!!!😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 21:09
Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zośka to ja mam tak samo tylko moje dziecię 11 lat młodsze 😉
Zasypia o 22 kiedy ja już padam na twarz.
Maz trzeci miesiąc czeka na 🍦🍦🍦
Rano sobie postanawiam że dziś to już na bank się uda, około 19 zmieniam zdanie na może jutro 😉Iza-K lubi tę wiadomość
-
Iza-K wrote:Muszę to pokazać mojemu mężowi! On jojczy, kiedy musi czekać miesiąc na . 🍦
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko fatalne samopoczucie w 9tym miesiącu plus 6 tygodni połogu. A teraz już nic mnie nie usprawiedliwia 😋
A marzy mi się długi namiętny sex. Tylko mam zawsze z tyłu głowy kiedy i które z dzieci teraz się obudzi.Iza-K lubi tę wiadomość