Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa miałam sukienkę... do kolan
I to była najlepsza decyzja w moim życiu.
Normalnie do kibla chodziłam sama, sama się ubrałam, jak zmieniłam buty na płaskie to nadal była dobrej długości, nic mi się nie plątało... Mogłam sama wejść do bryczki Nie była ciężka, była mega wygodna.. jak normalna sukienka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jak wstaje to zawsze ciemno bo mamy rolety zaciemniające i ciemno jak w d... za przeproszeniem Dzisiaj wszyscy poszli do pracy a do mnie przyszedł mój pies taki cieplusii termoforek i on ogólnie lubi się przytulać że nie chciało mi się wstawać... buuuu Ja chcę weekend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aronia też podobno bardzo zdrowa U mnie tata robi jeszcze nalewkę z głogu i róży Ogólnie co ciekawego się znajdzie. Ja kiedyś robiłam malibu z mleka skondensowanego i wiórek owocowych, ajerkoniak też robiłam ale za szybko się rozchodził Chociaż mam alkohol bo nam wódka po weselu została to może zrobię
-
nick nieaktualny
-
Tylko chętnych na spożywanie nie ma W święta jedynie ktoś kieliszeczek wypije. Ja w tamtym roku malinówkę popijałam po pracy jak zmarzłam przez drogę Ale się śmiałam że narobię, narobię a później będę musiała poczekać sobie aż spróbuję a tu o... Zima nadchodzi i będzie można się degustować
Tak, tak te nalewki są słodkie więc nawet więcej nie da się -
nick nieaktualny