Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwona
W sumie to takie wskazania raczej brak diagnozy, niż konkretne podejrzenie...
Ja mam te bolesne miesiączmki i plamienia. I mam na to kilak teorii.. Najgorsza to endometrioza, średnia to jakiś polip, a trzecia optymistyczna to słabe endometrium..
Lekarza mam lepszego w styczniu i do tego czasu jak w ciąży nie bedę to zobaczymy..
W sumie ja jeszcze nie potwierdziłam, ani nie zaprzeczyłam,że mam owulacje wiec chyba od tego trzeba zaczać..
-
nick nieaktualnyMojego mena czeka badania masienia 8 grudnia a jesli to wyjdzie ok to ja droznosc w styczniu w gabineciu u mojego lekarza (500 zl ) no ale jak bedzie trzeba to trzeba
Narazie nie smutam po tamtym cyklu ciesze sie ze nowy chociaz lampka w glowie miga : co jest ku**a nie tak !!
Jeszcze 3h w pracy i koniec na dzis tez dzis nie mam energi do funkcjonowala bo okresik cos bolesny mnie dopadl
Aa tu jeszcze zakupy bo nie ma co jesc w lodowe tylko swiatlo maslo i mleko haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tym luzem to też zależy jak lekarz to powie. Jak mi jedna na wszystkie niepokojące objawy kazała wyluzować i zmienić coś w swoim życiu to zmieniłam faktycznie bardzo kluczową sprawę - lekarza. Kolejna odkryła że mam źle ustawione leki (objawy znikły), zdiagnozowała problem z tarczycą, rozwiązała go - to jak poradziła odpuścić sobie testy owu tylko bzykać się kiedy mamy ochotę to jej posłuchałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanetka93 wrote:Ja jestem mega wyluzowana
Sie dziko pieprze a nie produkuje:D
No ale na u mnie widocznie nie o luz tu chodzi
Długo się staracie?
Mój mąż stwierdził że u nas to albo moja głowa, albo jego jaja Musimy to sprawdzić. Ja znowu mam post od Przedwczoraj pierworodny się obudził (jak ja już byłam naga, a mąż tylko w bokserkach) krzycząc chce do mamy. Godzina 22 a ja bajkę o sowie czytam...
Wczoraj nie mógł zasnąć do 22 z wozem strażackim pod pachą. Nie można go było odstawić. Dziś za to ja w robo do 18, jutro też i śpie sama bo chłopaki pojechali do babci i na budowie działać.
Miłego dnia dziewczyny -
Dziewczyny jadę na zabieg do Białegostoku.
Trzymajcie za mnie kciuki03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka